donderdag 24 december 2020

Nabespreking Lichtactivatie 21 - 12 - 2020 ♥ Lea van der Eem ♥

Nabespreking Lichtactivatie 21 - 12 - 2020 ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Prachtig wezen,

Dit is de nabespreking van de Lichtactivatie op 21 - 12.

Tijdens de activatie hou ik me niet bezig met de gemaakte audio, maar ik stem me af in mezelf, diep in de energie, op wat er aan mij duidelijk gemaakt wil worden, wat er van mij gevraagd wordt en wat er in energie gebeurt.

Deze manier van werken wordt zo geregisseerd vanuit de wereld van Licht.

Hieronder deel ik mijn ervaring en alle inzichten die ik heb mogen ontvangen.

Voegen mijn woorden iets toe aan jouw ervaring: neem ze dan mee.

Sluiten mijn woorden niet aan bij jou: laat ze dan rustig weer gaan.

Je hoeft er niets mee. Elke ervaring is uniek en waardevol.

Je mag erop vertrouwen dat deze activatie precies dat in jou heeft aangeraakt en in beweging gebracht wat jou verder brengt in jouw proces van groeien in bewustzijn...

 

Afstemming (+/- uur voor de activatie)

 

Er was zoveel te doen in energie gisteren, zoveel beweging, belangstelling vanuit de wereld van Licht, maar ook wakkere en wakker wordende mensen. Het was een intense dag. Misschien heb jij ook de drukte, de grote hoeveelheid, gevoeld.

Niet eerder deden er zoveel mensen mee aan een lichtactivatie:

Rond de 800 mensen voelden zich aangetrokken om zich aan te sluiten bij deze lichtverbinding!

Er werd van mij gevraagd om van mezelf een enorm stevige pilaar van licht te maken, diep verankerd in mezelf en de aarde, als ankerpunt voor dit omvangrijke veld. Daarna kon de energie van stevig verankerd zijn in jeZelf, het veld in stromen.

(Dit is hoe het werkt: door de energie in jeZelf aan te zetten en krachtig te maken, kan het zich verspreiden, uitwaaieren).

Daarbij werden de energieën van vertragen, bewust ademen, focus af van de buitenwereld en naar binnen gericht, durven vertrouwen, loslaten van doen, vertrouwen op de aanwezige begeleiding en ontvangen geactiveerd in het veld.



Tijdens de activatie

 

Tijdens de activatie werd het belang benadrukt van het je niet laten overweldigen door de grootsheid van dingen die in jouw leven en door jou heen willen gebeuren. Grootsheid van ontwikkelingen of gebeurtenissen die horen bij en het gevolg zijn van dieper ontwaken en het innemen van jouw lichtplek. (Dat hoeven niet per se 800 mensen bij een Lichtactivatie te zijn, we hebben allemaal onze eigen 'grootse' dingen.)

De meeste mensen denken bij 'ego' aan je groot of stoer voordoen. Maar de ego's van de meesten van jullie houden je juist kleiner dan je bent. Je wordt afgehouden van zijn wie je werkelijk bent en van het ten volle innemen van jouw plek.

Dit je klein houden, deze valse bescheidenheid, is een oude programmering van angst, die je afhoudt van jouw en het Licht.

Dit is de afgelopen tijd al in je bewustzijn gebracht en is tijdens de activatie verder in het licht gezet.

Door het opnieuw programmeren en het herstellen van verbindingen, zal jij  ego -  je klein houden - angst steeds meer gaan herkennen als oude programmering en daarmee kan het loskomen uit jouw systeem. De verbindingen naar wie je ten diepste bent, jouw licht, worden steeds krachtiger.

De energie die tijdens de activatie aanwezig was, zoals ik in de opname al zei, anders dan bij de andere activaties. Waar de energetische begeleiding bij vorige activaties meestal vooral verzorgend en zacht was, was hier (ook) een meer stevige mannelijke energie aanwezig.

Deze energie was er om je te begeleiden om je niet langer af te laten leiden door te 'klagen' over hoe moeilijk en zwaar het allemaal kan zijn, maar juist stevig, geankerd, stabiel, jouw stappen te blijven zetten.

Ze zeggen: "Wat er ook op je pad komt, wat er ook gedaan moet worden: Je kan het. Zet door. Vindt je eigen kracht. Je bewandelt het pad van Licht."

Dit is geen tijd om te klagen en te verzinken in huilen. De oude programmeringen van je klein houden en slachtofferenergie zijn op weer diepere lagen losgekoppeld.

Het is een tijd om rustig aan door te gaan. Hierbij is geen haast en geen druk. Het gaat niet om presteren of doelen bereiken, maar wel om vanuit verbinding met jeZelf op jouw moment jouw stappen voorwaarts te zetten. 

De afgelopen dagen kwamen op verschillende manieren deze woorden naar me toe:

❥ "Go slow, but go steady." Prachtig!

Door het herstellen van de verbindingen, het opnieuw bedraden:

 

❥ Ben je aangesloten op meer Licht.

❥ Is de verbinding met je innerlijke kracht geactiveerd.  

❥ Kan je je dieper herinneren wie je bent.

❥ Kan meer van jouw multidimensionale zelf op aarde zijn.

❥ Kan je op weer een diepere laag, jouw lichtplek innemen.

❥ Is er meer gemak en vertrouwen.

Dit is geen eenmalige gebeurtenis, waarmee het allemaal geregeld is. Het is een proces dat in gang is gezet. Er is een basis gelegd, waarop jij je verder kan ontwikkelen.

Dit zijn mooie woorden en dit is zoals ik het voel, maar voel vooral zelf.

Hoe voelt het in jou? Wat is er in jou gebeurd?

Richting het einde van de activatie stroomde de energie van volledige overgave het veld in. Misschien zat of lag jij ook als een zeester: met je armen en benen gespreid.

In die overgave heeft zich meer van jouw licht, wezensenergie, multidimensionale zelf, of hoe je dit ook wil noemen, bij je aardse zelf gevoegd.

In ieder geval was de energie....wat zijn hiervoor de juiste woorden...?

Stromend, licht, levend, ruimtelijk, vreugdevol, vol vertrouwen?

Overvloedig aanwezig van top tot teen, door het hele lichaam heen.

Het was zo'n bijzondere energie, helemaal nieuw, een hele nieuwe ervaring.

Deze energie bleef instromen, ook toen de opname al was gestopt. 

Ook deze ochtend is de energie levendig en volop aanwezig.

Ook hier: Voel in je lichaam. Hoe voelt het voor jou?

Ik heb ondertussen al een paar ervaringen van jullie mogen ontvangen en samen met mijn eigen ervaring tijdens deze activatie kan ik eigenlijk alleen nog dit zeggen:

Ik ben 'In Awe'

(vertaling: onder de indruk, vol ontzag, vol ver/be-wondering, vol verbazing) over al het mooie en grootse dat er aan het gebeuren is...

We lezen ervaringen van jullie rondom de lichtactivaties altijd graag, maar door de grote hoeveelheid mails en andere berichten, kunnen wij niet iedereen persoonlijk beantwoorden. Dankjewel alvast voor het delen en tot in 2021!

De volgende lichtactivatie is op zondag 10 januari 2021


❥ Samen zetten we de energie van 2021 AAN!



Neem maar de tijd en ruimte om de energie in je lichaam door te laten werken, te laten stromen, ruimte in te laten nemen, te integreren.

Nodig de energie maar uit in je lijf. Blijf voelen! 

En voel maar wat jij nodig hebt om het jezelf hierbij zo makkelijk mogelijk te maken...

Je kan de audio opname nog zo vaak luisteren als voor jou goed voelt.

Vertrouw hierin, zoals altijd, op jezelf.

 

Extra uitleg voor mensen die nieuw zijn bij de activaties:

 

❥ Als er oude energie / spanning uit je lichaam vrijkomt, is het normaal dat je gaat gapen / boeren / tranen / huilen / zweten. Dit hoeft niet, maar het kan er wel bij horen.

❥ Het gebeurt regelmatig dat mensen in slaap vallen tijdens een activatie. Als dit gebeurt, dan is dat prima. Dit is dan de beste manier waarop jij de activatie in je energie kan ontvangen. Als je dat fijn vindt, dan kan je de audio opname nog op een ander moment en ook vaker terugluisteren. 

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl