donderdag 24 december 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 23-12 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 23-12: Op deze woensdag is er weer veel elektromagnetische verstoring, zoals verhoogde zonnewind die nog steeds verhoogd is en opnieuw tegen een zonnestorm aan kwam (kp 4). Aan het einde van de nacht en in de ochtend was de zonnewind snelheid flink hoog (max. 640 km/sec.). Later op de dag zakte deze terug naar de verhoogde waarde die we daarvoor ook hadden. (550 km/sec.) De verwachting is dat deze verhoogde zonnewind nog wel een paar dagen aanhoudt en kan ook af en toe ook oplopen tot zelfs zonnestorm is de verwachting. (symptomen: deeltjes die door je heen razen, spierpijn of stijfheid, plotseling intens moe zijn en emotioneel uit evenwicht (kort lontje).)
*

De elektronen waren nog al wisselend op deze woensdag. Het begon met lage aantallen elektronen in de ionensfeer rond de Aarde, maar niet echt gecrasht. Je kon toch de hele dag een zwaarte ervaren in de benen en het hele onderlichaam, maar ook in de psyche, dus wat zwaarder op de hand dan normaal. Het kan ook voelen alsof je lood in je schoenen hebt en het leven even wat zwarter is dan realiteit is. In het begin van de middag stegen de elektronen in aantal in de ionensfeer rond de Aarde en kwamen in de loop van de middag weer op bijna elektronen-stormlevel aan. Dan is de elektrische energie weer veel hoger en is het veel gemakkelijker om je blij te voelen en verhoogd bewustzijn te ervaren. De verwachting is dat de elektronen hoog blijven in aantallen de komende dagen en ook af en toe op stormlevel gaan komen door de zonnewind die nu op Aarde bezig is.
*

En opnieuw op deze woensdag, net als dinsdag de hele dag steeds kleine B-Klasse X-ray zonnevlammetjes. Niets heftigs, maar kan wel door de X-ray lichtfrequentie verhoging die nu op een lage B-Klasse waarde is, toch wat ascentiesymptomen geven zoals stress voor het zenuwstelsel.
*

Het grote gat in de corona van de Zon (noordpool gat was heel groot), is opgebroken in een kleiner stuk en staat niet meer op de Aarde gericht. De zonnewind die uit het gat is vertrokken is nu op Aarde actief en geeft verhoogde zonnewind en af en toe bijna zonnestorm. De verwachting is (zoals ik al hierboven schreef) dat dit nog een paar dagen zal aanhouden. Hooggevoelige mensen horen de zonnewind al vertrekken van de Zon met een hele grove ruis / fluittonen in het hoofd en de oren. Dit kan voor sommige mensen echt oorverdovend zijn.
*

Het magnetisch veld van de Aarde in Noord-Europa is weer redelijk rustig op de lagere breedtegraden op grondniveau (bij onrust zijn dit actieve verstoringen van de poolshift), maar de metingen van de Satelliet GOES 16 geven aan de het hele magnetisch veld in zijn geheel heel erg onrustig is en laat ook grote verstoringen zien in de vooral in de nacht. Een onrustig magnetisch veld geeft een mogelijke ervaring van wisselende slechte aarding (koude voeten) en goede aarding (warme voeten) en veel moeite hebben om aanwezig te zijn en te aarden.
*

Sinds vorige week donderdagavond 17-12 is de magnetische verbinding tussen de Aarde en Zon weer erg instabiel en wisselt steeds van magnetische verbinding met de polen van de Zon. (HCC) De heel situatie is dus nog steeds niet echt een stabiel. We zien dan ook een grillige situatie. De huidige verbinding is wel de ‘normale’ magnetische verbinding met de zuidpool van de Zon, maar door de instabiliteit van deze magnetische verbinding ervaren veel mensen toch dat vreemde gevoel voor je aarding en slapende voeten en handen. Het kan ook mogelijk je aardeverbinding wat moeilijker maken.
*

Het hele artikel met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg over de ascentiesymptomen staan rond 21:30 op mijn website. Dit is de link naar het artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-woensdag.../
*

Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com