zondag 27 december 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 27-12 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 27-12: Inmiddels is de verhoogde zonnewind ook niet meer aan de orde. Er zijn af en toe kleine B-Klasse X-ray zonnevlammetjes (op deze zondag om 112:40 een B-3.4 X-ray zonnevlam). De elektronen zijn nog hoog in aantallen en gaan af en toe weer het niveau van elektronenstorm in (dan is de elektrische energie weer veel hoger en is het veel gemakkelijker om je blij te voelen en verhoogd bewustzijn te ervaren of een overbelast zenuwstelsel is mogelijk.) Een klein gat in de corona van de Zon staat op de Aarde gericht en de verwachting is dat deze stroom maandag of dinsdag op Aarde aankomt en dan mogelijk weer verhoogde zonnewind veroorzaakt (grove deeltjes die door je heen razen met mogelijk ascentiesymptomen, zoals stijfheid enz.)
*

Het magnetisch veld is nog steeds flink verstoord (wisselend warm (goed geaard) en koude voeten (slecht geaard). In Noord-Europa op grondniveau valt het op dit moment erg mee met de verstoringen die in een cyclus verstoringen laten zien. Heb je een aardingslaken, test dan eens of het nu niet beter is om deze uit te pluggen ivm de onrust die uit de Aarde komt. Al met al is het elektromagnetische niet extreem.
*

Ik plaats weer een update als er veranderingen zijn. Alles wat ik de update hieronder is beschreven op de verhoogde zonnewind na is nog aan de orde en kun je dus lezen voor dit moment. Ik heb een nieuw artikel geschreven over de huidige energieën en de integratie van Diamanten-bewustzijn dat bezig is en flink lichamelijke pijnen kunnen aan de orde zijn. Lees dit artikel op mijn website: https://inzichten.com/integratie-van-diamanten-bewustzijn/
*

Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com