donderdag 3 december 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 2-12 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 2-12: Op deze woensdag was het vooral in de nacht pittig verstoord. Er waren super hoge X-ray pieken (Gammafrequenties) en er kwam een CME zonnevlam aan op Aarde in de nacht en dit gaf een bizar hoge zonnewind piek.

Dit begon allemaal later op de avond met een verhoogde zonnewind snelheid en stopte ook weer acuut midden in de nacht. Dit samen kan uitgestelde ascentiesymptomen geven. Dit betekent dat je energiesysteem en fysieke lichaam zo heftig reageren, dat het niet in het moment verwerkt kan worden, maar gedurende de dag of dagen vrijkomt met ascentiesymptomen.

Rust nemen is heel heilzaam en zorgen dat je goed geaard bent en de natuur in gaat om te ontladen (Of mediteren met een Hematiet uit mijn webshop evt. aangevuld met een zwarte Toermalijn met Seleniet. Zie webshop.)

*
De X-ray lichtfrequentie is nog steeds heel hoog (hoge B-Klasse X-ray). Er was 1 C-Klasse X-ray zonnevlam net na middernacht.Dit beide geeft de ascentiesymptomen die bij zonnevlammen horen. (acute overbelasting zenuwstelsel, hartfladderen, huiduitslag, allergische reacties en andere ascentiesymptomen.)

*
Er was ook een kosmische stralingsalert vanaf de middag (verfijnde ruis-fluittonen in oren en hoofd en zie regenboogafbeelding onderaan voor symptomen zie afbeeldingen hieronder.) En ook vanaf halverwege de middag gingen de elektronen weer in **stormlevel (**krachtige elektrische hoogfrequente energie.) De Aarde is nog steeds in de andere magnetische verbinding met de Zon (HCC) en dat geeft mogelijk de ervaring van verdoofde handen en voeten. Het magnetisch veld is nog steeds flink verstoord en er waren korte periode van wereldwijde lichte seismische activiteit.

*
Het hele artikel met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg over de ascentiesymptomen staat rond 19:15 online op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-woensdag.../

*
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com