donderdag 3 december 2020

Een betekenisvol offer ♥ Gerda Duin ♥

Een betekenisvol offer ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

Lief mens,

Ik ben de opgestegen meester Jezus en ik heb een boodschap van hoop en vertrouwen voor jou.

Het lijkt erop dat je op een punt bent gekomen dat je een betekenisvol offer gaat brengen en misschien ook wel ‘moet’ brengen.

Je ontkent delen van jezelf uit angst om alleen te staan. Hierdoor positioneer je jezelf soms in een underdog positie en de buitenwereld kan hier soms confronterend op reageren.

Het begint echter bij jou.

Jij benut nog niet alle talenten die je hebt en ook de pijn die diep in jou aanwezig is, neem je niet (altijd) serieus. Hierdoor verval je in negatieve gedachten over jezelf en hou je jezelf onnodig klein.

Ik ben hier voor jou. Ik weet hoe het is om een offer te brengen voor het hogere en grotere plan.

Jij mag nu ook een offer brengen om zodoende echte verbinding te maken met wie je werkelijk bent. Geliefde, door de ogen van de bron ben je nooit alleen en ook nooit alleen geweest.

De bron heeft je zachtjes getroost toen je dit zo nodig had en de bron troost je altijd wanneer je dit zou willen. Mijn energie is bij jou. Vrees de vrees niet. Wat jij voor jezelf goed genoeg vindt is niet wat ‘de bron’ voor jou in petto heeft.

Je bent veel meer waard dan je eigen gedachten kunnen bedenken. Je ontkent echt je ware zelf en je ware verlangens en je hogere zielsmissie. Maar je komt steeds meer in beweging en ik ben bij je en ik pak je regelmatig bij de hand.

Je kunt mijn aanwezigheid voelen in de stille ruimte van je hart. Praat met mij en weet dat ik je koester en dat ik je nooit alleen zal laten.

In energie ben ik met jou verbonden omdat jij en ik allebei weten wat het is om een offer te brengen.

Lief mens, word wakker en durf voor jezelf te gaan staan.

Niemand kan jou klein houden of afremmen.

Jij bent de aangewezen persoon om met meesterschap naar buiten te treden met datgene wat jou authentiek en krachtig maakt.

Als je in de buitenwereld nog geen erkenning krijgt komt dit omdat je jezelf nog geen erkenning geeft. Volg mij in energie en bevrijd jezelf van de lasten uit je verleden.

Het leven daagt je uit maar is ook de moeite waard.

De doorns in de rozen zijn er als leermomenten om dichter bij je unieke zielsmissie te komen. Verlaat je zielsmissie pad niet als je een doorn treft, maar hou je blik gericht op het hogere doel. Koester ieder moment in je leven en zeg alleen maar ja tegen jezelf.

Gerda Duin

 

www.gerda-duin.nl