donderdag 6 augustus 2020

Laat Liefde Stromen (en belangrijke Activiteiten Informatie) / Door Christina Von Reien


Laat Liefde Stromen
 (en belangrijke Activiteiten Informatie)


Lieve Mensen,

Wij in Zwitserland weten allemaal dat we Zwitserland voor bepaalde gebieden een maskerplicht hebben. En wat wij niet weten is hoe dit zich in de toekomst zal ontwikkelen.

Het doet iets met ons wanneer we ons allemaal vermommen. We kunnen niet meer direct reageren op andere mensen, alles wordt gedepersonaliseerd. We zijn meestal minder goed in staat om te bepalen hoe andere mensen zich emotioneel voelen.

Maar vooral in deze tijd - meer nog dan ooit - hebben we behoefte aan een emotionele band met de mensen. We moeten elkaar vreugde, liefde, hoop en vertrouwen geven.

Wanneer dit niet meer mogelijk is omdat we ons moeten verstoppen, moeten we niet vergeten dat onze ogen nog steeds zichtbaar zijn.



De ogen zijn de poort naar de ziel. Dat kunnen we dus gebruiken. Als we tussen de mensen met een capuchon zitten, kunnen we gewoon voor onszelf glimlachen en dan de liefde door onze ogen naar andere mensen sturen.

En als we op een gegeven moment allemaal een zonnebril moeten dragen omdat het "virus" door de ogen zou worden overgedragen, dan sturen we onze liefde door andere delen van ons lichaam.

Bovendien: Onze liefde wordt niet gevangen door maskers en sterft niet door ontsmettingsmiddelen. Maar het wordt zwak en ziek door angst en ontmoediging. Dus heb moed en straal je liefde de wereld in, je kunt het ook vanuit elke cel sturen, zelfs als je een masker draagt.

Hoe positiever we het veld in gaan, hoe makkelijker het de komende maanden voor ons is.

Jullie Christina

En tot slot: 

Op dit moment zijn er nog vele activiteiten, ook nieuwe, die voor mij belangrijk zijn om de tijd goed te gebruiken, zolang we elkaar nog persoonlijk kunnen zien en voelen. Twee activiteiten werden verschoven naar een eerder tijdstip. 

Dat zijn:

Friedrichshafen van 27.09.202 naar zaterdag 22.08.2020 (de deelnemers werden gisteren in een aparte brief op de hoogte gebracht).

Wenen van 10.10.2020 naar zaterdag 19.09.2020 (de deelnemers werden gisteren in een aparte brief op de hoogte gebracht)

En nog twee nieuwe basisseminars (10:00-18:00) met Sigrid Beckmann-Lamb en Christina zijn gepland:

Dinsdag 11 augustus 2020 bij Keulen. Er zijn nog maar een paar plaatsen over. Wie zich inschrijft en nog steeds deelneemt, ontvangt uiterlijk vanavond een bevestigingsbrief. Begrijp alsjeblieft wanneer we ze niet allemaal individueel kunnen annuleren...

Donderdag, 03.09. 2020 in het kasteel Glarisegg, Zwitserland.

Aanmelding voor de twee basisseminars met alle gegevens van aangemelde personen (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en datum in de betreffende regels) op  
anmeldung@christinavondreien.ch

 We kijken uit naar deze bijzondere dagen met jullie,

 Met vriendelijke groet

 Christina en Team

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) door Martien / wakkeremensen.blogspot.nl