dinsdag 25 augustus 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 25-8 ~Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 25-8: Op deze dinsdag was er een enorme x-ray piek (ongeveer 200 p/cm3) die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid. Dit brengt zo'n enorme x-ray lichtfrequentie (Gamma) naar de Aarde, dat het lang kan duren om dit te kunnen verwerken, dus dat kan betekenen dat ascentiesymptomen dan later op de dag of zelfs pas de volgende dag voelbaar worden.

Dat is trouwens voor iedereen anders en dat ligt er ook aan hoe je in je vel zit. Zit je lekker in je stroom, dan kun je dit soort pieken met een super hoge lichtfrequentie ook veel makkelijker ontvangen.

Aan de achterkant van de Zon was er flink zonnevlam, (voor hooggevoelige mensen vaak toch goed voelbaar) wereldwijd was er op maandagavond en in de nacht seismische activiteit en dus meer aardbevingen en in de vroege ochtend opnieuw nog een kleine seismische activiteit op deze dinsdag.

Dit kan onrust hebben gegeven in de nacht voor sommige mensen en bijna de hele dag was er een elektronencrash actief. Deze laatste duwt je in de lagere frequenties van jezelf en kan maken dat je jezelf emotioneel en in de psyche zwaar voelt en ook het onderlichaam kan pijnlijk zijn. Verder is er eigenlijk weinig te melden.

Lees de uitgebreide uitleg met de beschrijving van mogelijke symptomen die je ervaart in het artikel op mijn website... Dit is de link naar het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-dinsdag-25-8/
Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com