dinsdag 25 augustus 2020

Jezus: JULLIE HUIDIGE LEVEN IS PERFECT VOOR JULLIE / 19 augustus 2020 / Via John Smallman

Jezus:
JULLIE HUIDIGE LEVEN IS PERFECT VOOR JULLIE
19 augustus 2020 / Via John Smallman


Hier in de spirituele en niet-fysieke rijken zijn we ieder moment bij jullie en moedigen jullie enthousiast aan en stimuleren we jullie enorm terwijl jullie krachtig via Thuis recht op jullie ontwaken afstevenen. Jullie doel is in zicht en jullie aankomst onvermijdelijk. Jullie hebben uitermate prachtig en krachtig de intentie geplaatst voor het ontwaken van de mensheid en dan, door gevolg te geven aan die intentie en door ook de intentie te plaatsen om liefdevol te zijn, wat er ook gebeurt, hebben jullie dit ook tot bloei gebracht. Velen van jullie voelen de nabijheid van dit uiterst prachtige moment in het spirituele ontwaken van de mensheid. Dit moment wanneer een verbazingwekkende sprong voorwaarts of opwaarts zal plaatsvinden op jullie ontvouwende pad van spirituele evolutie of verlichting, wat jullie met vreugde vervult op een niveau dat nooit eerder voorgesteld kon worden, laat staan echt ervaren.   


De tijdperken voorafgaand aan dit moment, die schijnbaar in duisternis en oorlog zijn doorgebracht, komen tot een einde. Zij zijn leerervaringen van onschatbare waarde geweest voor velen die open stonden om zonder oordeel te leren, te ontdekken en te observeren. Maar voor de meerderheid zijn het uiterst duistere eeuwen geweest die een eindeloze opeenvolging van gebeurtenissen zijn geweest die bij hen intens lijden en pijn veroorzaakten. Echter, ook door deze tijdperken heen wanneer zielen hun fysieke lichamen hebben afgelegd – zoals allen dat onvermijdelijk doen – zijn ze Thuis warm verwelkomd in het Licht van Gods oneindige Liefde waar ieder van Zijn goddelijke kroost van hun eeuwige bestaan genieten. Velen zijn uitermate geschokt en verschrikt wanneer ze in dat moment van overgang hun terugblik op hun leven ervaren dat zich heel snel aan het vertoont - in wat jullie in jullie huidige tijd een ´virtuele werkelijkheid´ noemen - ervaren, met ieder contact dat ze met anderen hebben gehad door het leven van vorm dat ze nu achter zich laten.

Als ego-gedreven mensen is het voor jullie uitermate moeilijk om jezelf niet als correct te oordelen in vergelijking met anderen waarmee jullie tijdens jullie levens in contact staan – en die anderen doen natuurlijk hetzelfde – maar dat egoïstische perspectief dat jullie allemaal ervaren is intens smal en heel beperkt, zoals jullie dat tijdens je terugblik na het leven onmiddellijk beseffen. Er is GEEN oordeel, MAAR jullie worden allemaal gechoqueerd door het plotselinge en overweldigende besef van de diverse liefdeloze acties en gedragingen in welke jullie beseffen betrokken te zijn. Voor sommigen die, wat alleen maar beschreven kan worden als verschrikkelijke wreedheden, begaan hebben - volledig onwerkelijk zoals ze zijn omdat er ALLEEN MAAR LIEFDE, GOD, BRON, is – is de schok zo heftig dat ze echt in - wat jullie op de Aarde zouden omschrijven als een coma - vallen. Die toestand kan eeuwen duren voordat ze voldoende helen om dat leven objectief te bekijken en te begrijpen dat zij volledig vergeven zijn zodat ze zichzelf kunnen vergeven en zich zodoende vrij voelen voor de keuze om nogmaals te incarneren om zo hun persoonlijke karma af te werken en die lessen te leren die ze voorheen ofwel niet gezien of niet herkend hebben. Met die volledige genezing kunnen ze opnieuw beginnen met een volledig schone lei, helemaal vrij van schaamte en schuld om een nieuwe incarnatie voor te bereiden. 

Pogingen om toegang te krijgen tot informatie over voorgaande levens, voorgaande incarnaties als mens, hoewel die vaak fascinerend kunnen zijn, kan een zeer uit de koers brengende afleiding zijn wanneer je probeert je een beeld te vormen van de reden voor je huidige incarnatie en de situaties en de gebeurtenissen waarmee je te maken krijgt. Hoewel jullie je het geweldige levensplan, dat jullie voorafgaand aan je huidige incarnatie hebben voorbereid – en met wijsheid en begeleiding van anderen in jullie zielfamilie - niet herinneren, verzekert dat plan dat jullie altijd precies daar zijn waar je bedoeld had om te zijn voor de lessen die jullie gekozen hebben om te leren. Jullie huidige leven is perfect voor jullie, zelfs wanneer het zou kunnen lijken dat dit niet het geval is. Het punt is om nu te leven en zo het leven zich voor jullie te laten ontvouwen zoals je dat gepland hebt, zodat jullie onmiddellijk liefdevol kunnen omgaan met de kwesties en de gebeurtenissen die zich voordoen zoals ze zich voordoen en zo de lessen te leren die jullie wensen te leren. Het proberen te voorspellen en plannen voor wat jullie denken dat zou kunnen gebeuren heeft de neiging om zeer contraproductief te zijn en veroorzaakt vaak onnodige ongerustheid. Hou jezelf voor ogen dat er geen ongelukken of toevalligheden zijn en dat alles wat jullie beleven vooraf prachtig gepland was om jullie te leren van jezelf te houden en jezelf te accepteren net zoals Moeder/Vader/God. Bron, LIEFDE doet.     

Van jezelf houden en jezelf accepteren, ondanks de tekortkomingen en onbekwaamheden die jullie denken in je te hebben, eert God die jullie geschapen heeft om precies te zijn wie jullie zijn, voor Haar vreugde en die van jou. Jullie eren je schepper niet door jezelf te onteren en negatief te oordelen. Dat doen tapt jullie energie af en leidt je af van het liefdevolle wezen te zijn dat God schiep, want het vasthouden aan jullie menselijke beperkingen en tekortkomingen houdt jullie af van de wonderen en de mysteries waarmee het leven jullie doorlopend confronteert en houdt jullie in een bijna voortdurende toestand van negatief zelfoordeel waardoor jullie je afsluiten van Liefde. Liefde is altijd bij jullie en wacht oneindig geduldig op het onvermijdelijke moment dat jullie uiteindelijk kiezen om je Er voor open te stellen en Haar te accepteren zoals Zij jullie accepteert – volledig en helemaal.

Leven, Liefde, God, Bron, JULLIE . . . Is en is eeuwig in Haar pracht, in Haar glorie en in Haar oneindige Aanwezigheid. Jullie zijn altijd Eén en Alles en dat is het meest wonderbaarlijke mysterie om te overdenken, om te verblijven en om jezelf in te ontvouwen door je er aan over te geven en je zodoende over te geven aan Jezelf in een absolute afstaan van het ego aan Liefde.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.