zondag 30 augustus 2020

De energie van dit moment ~ Martha Krul



De energie van dit moment

De fysieke druk van de Schumann resonantie is zeker te voelen.
De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Kijk maar eens weer naar de zonnestormen. Die hebben er zin in. Onlangs juist een zonnewind KP4.
Planetaire K-index
Nu: Kp = 4 onzeker
24-uurs max: Kp = 4 onzeker

Zonnestormen beïnvloeden het centrale zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), alsook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties plotseling heftig kunnen opspelen.

Zonnestormen kunnen er ook voor zorgen dat je nerveus bent, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig. Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie.

Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording. Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen.

Tijdens Solar Maximum ervaart de aarde 50 tot 100 van dergelijke stormen per jaar. Dit jaar hebben we er slechts 2 meegemaakt. (De eerste aardmagnetische storm van 2020, ook categorie G1, vond plaats op 20 april toen een CME het magnetisch veld van de aarde trof.) Gelukkig voor aurorafielen komt Zonnecyclus 25 tot leven . De derde geomagnetische storm van 2020 zou net om de hoek kunnen komen.

Zonnewind snelheid op dit moment : 457,6 km / sec

Die is dus weer onder de km/s en dat is voor ons zeker wat aangenamer.
De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

KLEINE GEOMAGNETISCHE STORM: Op 28 augustus, voor de tweede keer in 2020, ervoer de aarde een aardmagnetische storm. De kleinestoring van de G1-klasse brak uit toen een stroom zonnewind met 500 km / s het magnetisch veld van de aarde trof.

De zonnewind die uit dit noordelijke coronale gat stroomt, zou op 1 of 2 september het magnetisch veld van de aarde moeten bereiken. Tegelijk met de Volle Maan.

Instroom fotonen energie ook weer sterk voelbaar;
dichtheid: 11,4 protonen / cm 3

Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.

Fotonen energie versterkt zowel jouw angsten als jouw liefde. Het drijft letterlijk dwars door jou heen. Als het binnen komt, kan een persoon zich geweldig voelen. Dat is het voordeel. Het nadeel is dat het jouw angsten ook kan versterken en jij je ook wat depressief kunt gaan voelen. Laat dit je niet weerhouden. De sleutel tot effectief werken met fotonen energie is om in jouw vertrouwen en jouw passie te blijven.

Kijk voor verdere informatie op Manuela-Inzichten.com
Of op haar site www.Inzichten.com