maandag 31 augustus 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 31-8 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 31-8: Deze maandag deed de zonnewind er nog een schepje bovenop en schoot van de licht verhoogde 450 naar 600 km/sec rond 10:30 uur en dat is een flinke zonnewind.

Het magnetische veld was enorm onrustig en het begon al rond 2:00 uur met een kp-index 4 en dat is bijna een zonnestorm en rond 5:00 was de zonnestorm een feit. De hele dag bleven we net boven of net onder zonnestorm niveau en dat betekent grote sprongen in bewustzijn en/of flinke ascentiesymptomen.

Lees over de ascentiesymptomen in de alinea onderaan dit bericht 'Waarom deze updates?'
Er waren wereldwijd flinke seismische activiteiten. En ook waren de elektronen in de ionensfeer erg onrustig en knalde een aantal keer van super laag naar elektronen-stormniveau. Dus ook hier extremen op deze maandag.

Er was ook nog een flinke zonnevlam aan de achterkant van de Zon, dus niet naar de Aarde gericht. En ook nog eentje aan de oostzijde van de Zon zichtbaar voor satelliet waarneming, maar ook deze was niet op de Aarde gericht. Hooggevoelige mensen voelen wel deze x-rays en verhoging van de lichtfrequentie.
Je kan de uitgebreide uitleg over de ascentiesymtpomen lezen in het hele artikel op mijn website rond 23:00 uur: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-maandag-31-8/
Heb het goed...💞
© Manuela van www.inzichten.com