donderdag 27 augustus 2020

5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang Donderdag 27 augustus 2020


5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang
Donderdag 27 augustus 2020

Wowwwww wat een geladenheid in de atmosfeer! De energie is dagelijks gigantisch aan het toenemen. De aarde trilt en schudt.
De enorme geladenheid van de maand augustus met zijn sterke elecriserende yang energie, incl. 10 POORTDAGEN achter elkaar van 22- 31 aug. We zitten er nu middenin.
Chakra 5 loopt overvol met duistere energie die is vrijgekomen uit chakra 3, deze duistere energie drukt op de Nervus Vagus= dit geeft onrustige hartslag, aanvalsgewijze ritmestoornissen of runnetjes van het hoger hartbewustzijn. benauwdheid, stress, paniekerig, verkrampingen onderhuids op de borst oiv activeren chakra 4, spanningsklachten kaken, nek, schouder, dichtgeknepen keel, schor, keelpijn die komt en gaat, suizende oren.
Wij voelen dit als lichtwerkers heel sterk; misselijk, wankel, dizzy, enorme onrust.
Ook matige zonnestormen de afgelopen dagen en vandaag[ [kp 2-3}. Ze blazen ons lymfesysteem schoon en veroorzaken de zenuwachtige stormen in ons systeem.
{Ik heb verder nog geen exacte data van vandaag}
Ik voel de energiedeeltjes tegen elkaar knallen en tikken. Alsof er een regen van metalen staafjes op mijn neerkomen net zoals bij hagel.
Het voelt aan alsof er ieder moment een enorme onweer gaat losbarsten. We voelen de vele ontladingen aankomen.
Een enorme tsunami van "'doordrukgolven"' komen via onze kruin binnen en vervolgen hun weg langs de wervelkolom- route, ze zijn vooral voelbaar in de nek en tussen de schouderbladen en het bekken.
In het achterhoofdsgat bevindt zich veel vloeibaar licht= liquor en de kosmische instroom aan fotonen energie verbindt zich met ons fysieke licht=liquor. Dit licht kent een eigen ritme= cranio-sacraal ritme en gaat ver voorbij de 3e dimensie. Het is verbonden met de 5e dimensie en is genezend oiv binnenstromende high solar rays oftewel gamma straling. In de 5e dimensie leren we te vertragen, onthaasten, te rusten, overgave, naar binnen keren en zo de gewonde ego-fragmenten te helen. Het is onze natuurlijke levensstroom en lijkt als een tegenstroom te staan op de 3D gerichte levensstijl.
Des te dieper we naar binnen keren in onszelf des te meer we geconfronteerd worden met de niet geheelde delen en vele levens uit onze 1e chakra naar boven halen om los te laten en te transformeren. We zakken letterlijk dieper en dieper in ons heilig bekken die de enorme wijsheid heeft van eeuwenoude kennis. Geeft veel druk en spanningsklachten rondom de schedel en hele wervelkolom nu alle zenuwportalen geopend worden.
Symptomen;
hoge drukklachten mn nek/schouder/borstgebied, loskomen van veel oude zeer en herbelevingen= herkennen en integreren, slijm, hoesten, vibrationele griep, hitte en kou aanvallen, stress aanvallen, druk op borstbeen, trillen en rillen, stress, onrust, benauwd ,paniekerig, slaapstoornissen, overbelaste spijsvertering oiv zeer grote hoeveelheden aan afvalstoffen, hormonen uit balans= enorm snel prikkelbaar,, moe. drukkend gevoel op de schildklier en voorhoofd, wazig zien, zanderige jeukerige ogen, tandenpijn etc
Zelf volg ik dagelijks de inspirerende energie update's van Martha Krul ❤️
Marjolein Ingrid Soulpursang