zondag 2 augustus 2020

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment 

 
De fysieke druk van de Schumann resonantie is voelbaar.

De zonnestormen zijn zwak KP1.
Het kan zijn dat ons binnen 24 uur nog een zonnestorm KP3 te wachten staat.

De zonnewindsnelheid op zonne-energie : 455,5 km / sec
Zonnewind dat uit dit noordelijke coronale gat stroomt, kan de aarde op 3 augustus bereiken

De fotonen energie is heel goed voelbaar;
dichtheid: 13,8 protonen / cm 3


Omstreeks 1970 werd wetenschappelijk aangetoond dat licht dat via onze ogen binnenkomt zowel visuele als non-visuele functies heeft. Onze ogen zetten lichtgolven om in elektrische impulsen. Impulsen die enerzijds via de zenuwen naar de visuele cortex worden geleid om beelden te construeren en anderzijds naar de hypothalamus, het belangrijkste regulatiecentrum in onze hersenen, om vitale lichaamsfuncties te stimuleren.

De hypothalamus reguleert in samenwerking met de hypofyse en epifyse via het zenuwstelsel en hormoonstelsel alle leven voorwaardelijke lichaamsfuncties. Deze homeostatische processen worden door de hypothalamus gecontroleerd en gereguleerd: de ademhaling, de circulatie, de voedsel- en vochtopname, de spijsvertering,
de lichaamstemperatuur, het metabolisme, groei en voortplanting, plus het dag- en nachtritme met hiermee samenhangende biologische ritmen.

Zonlicht stimuleert via de ogen en de hersenen deze essentiële lichaamsfuncties. Dit maakt licht tot een vitale bio-energetische aandrijfkracht. Hetgeen verklaart waarom we ons tijdens zonneschijn zo veel prettiger voelen dan in zon-arme perioden. Onze intuïtie voedt een aanhoudend verlangen naar de verwarmende en leven gevende lichtenergie van de zon.

Morgen een poortdag en volle maan.
Zoals vaak zit het venijn in de staart......
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.