zaterdag 28 januari 2023

Wees Degene Die OPSTAAT Uit De As ~ L'Aura Pleiadian


Wees Degene Die OPSTAAT Uit De As

Hier zijn we nu terwijl alles op aarde verandert met een hogere snelheid en via een hogere frequentie. Dit wordt diep gevoeld door iedereen op de planeet Aarde. Dingen worden gesloopt, de oude manier kan niet meer en wat de norm was verandert snel.

Wat lijkt als een omwenteling op alle gebieden van het menselijk leven op de planeet Aarde ~ is het proces van verval; het dood proces, voordat het nieuwe wezen en de aarde volledig opkomt.

Let op en wees je bewust van het dood- en vervalproces van je innerlijke wereld en ook eventuele veranderingen die je hebt doorgemaakt in je buitenwereld.


Zijn ze diepzinnig? Bereid jij je voor op diepgaande verschuivingen?
Velen zeggen dat ze wel veranderingen willen, maar het feit is dat veel mensen veel angst in zichzelf hebben voordat ze klaar zijn om los te laten wie ze waren, om vervolgens volledig een nieuw wezen te zijn. Toch is het doel van het leven om te evolueren in dit schoolprogramma op aarde. Anders zou je hier niet zijn.

Wat is dat ding waar je het meest bang voor bent? Breng er tijd mee door, maak er je vriend van. Zelfs nu even stilstaan en indien mogelijk je ergste angst opschrijven.
Nu, realiseer je door stevig vast te houden aan deze angst en de energie ervan te vrezen laten we het samen nu verschuiven.

Het slechte gevoel van angst erkennen is de gehechtheid aan het geloof dat de angst echt is. Maar wat is angst? Vechten of vluchten.

Begin te accepteren dat je je realiteit creëert. Als deze angst overheerst, teken je deze angst in het kwantumveld en hecht je je creatie aan deze buitenwereld realiteit van jou.
Om echt getransformeerd te worden, moeten we ALLE angsten loslaten en moeten we beginnen waar je ook bent.

Als dit te overweldigend is en je bent hier nieuw in, kies dan een kleinere angst. Of het nu een moment of een week Aarde kalender is, accepteer en gun jezelf het dood- en wedergeboorteproces van deze angst om door jou heen te gaan.

Stap één ~ erken dat je je realiteit aan het creëren bent. Stap twee, de dominante energie waar je aan vasthoudt creëert het dominante thema in je leven. Ten derde. herken wat je echt wilt creëren dat tegenover die angst staat. En als laatste accepteer dat de angst zelf het enige was dat in de weg stond.

De as waar je uit oprijst zijn de opgeloste angsten die door zuivering zijn weggeruimd, die niet meer aan jou verbonden zijn.
Opdat ook jij uit de as kunt opstaan zoals de aarde begint te worden, het oude gaat voorbij. Ga met deze stroom mee, jij begint het verval van het oude, in het nieuwe altijd NU.
Zegen alle Goddelijke Raad van Opzieners die hier altijd aanwezig zijn

~ begin op te STAAN ~ en eenmaal volledig opgestaan zal je zien en weten, je was dat echt altijd!

Verliefd, L'Aura Pleiadian

Volg me op twitter voor vaker berichten https://twitter.com/LAuraPleiadian
Voor volledige post en Audio:
Altijd verliefd,
L'Aura Pleiadian