maandag 30 januari 2023

Dit is voor velen een belangrijke les..Gekopieerd van ~Dolores Cannon~



Dit is voor velen een belangrijke les...

Lichtwerkers hebben soms de neiging om een ​​soort ‘reddercomplex’ te hebben waarbij ze mensen proberen te redden uit elke denkbare situatie of ontbering. Soms benadrukken ze zichzelf zelfs tot het uiterste omdat ze niet alle tragedies van de wereld kunnen stoppen.

Als je intuïtie je sterk vertelt om te helpen in een bepaalde situatie, luister er dan in ieder geval naar. Maar heb niet het gevoel dat je altijd iedereen moet helpen. Je brandt jezelf op als je het probeert.

De reden daarvoor is dat je niet uit een lege beker kunt schenken. Je kunt anderen niet zo goed mogelijk helpen als je worstelt met alles wat op je pad komt. Onderscheidingsvermogen is zo belangrijk. Vooral omdat de les vaak niet in de situatie zit, maar hoe je de situatie oplost. Dus als je het de hele tijd voor anderen oplost, hoe gaan ze het dan zelf leren?

Onthoud dus dat we er absoluut zijn om andere mensen te helpen, maar het hoeft niet iets te zijn dat u in uw eigen nadeel doet.

De beste manier om de wereld om je heen te veranderen, is gewoon door de beste versie van jezelf te zijn. Je buitenwereld zal altijd een weerspiegeling zijn van je binnenwereld.


Gekopieerd van ~Dolores Cannon~