vrijdag 27 januari 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 27-1 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 27-1: Weinig zonnevlam activiteit, GROTE ZONNEVLAM ALERT, verhoogde zonnewind, korte periode met kosmische stralingsalert, magnetisch veld en zeer milde Schumannresonantie.

KLEINERE ZONNEVLAMMEN
Het lijkt wel alsof het een beetje klaar is met de grote zonnevlammen. Alleen 1 C-klasse zonnevlam. Er is nog steeds een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT actief, maar steeds lagere kans hierop. (25% M-klasse & 10% X-klasse zonnevlammen). De situatie zakt steeds meer naar normaal. (+1 E.tijd.)
(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: dus pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.)

VERHOOGDE ZONNEWIND
De zonnewind snelheid bleef verhoogd en steeg nog verder naar een maximum rond 13:30 uur opgelopen naar 590 km/sec. (niet extreem, maar tegen hoog aan). De zonnestorm reactie op aarde was er nauwelijks en zeer mild. (zie tijden in afb.) Er was nog een korte periode met kosmische stralingsalert tussen 6:30 en 7:30 uur. (Symptomen: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-6 heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en ook de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)

MILDE SCHUMANNRESONANTIE
Er was een milde gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit (SR) vanaf 00:00 tot 12:00 uur. Pieken met de hoogste intensiteit rond 22 amplitude, was rond 11:00 uur. Dus zeer milde activiteit.
(Symptomen mild: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er vandaag wel, met C-klasse zonnevlam, kosmische stralingsalert en verhoogde zonnewind. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was gedeeltelijk, dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Voor de huidige innerlijke processen: https://inzichten.com/jouw-unieke-bijdrage-in-het-leven

MAGNETISCH VELD AARDE
Het magnetisch veld is al een tijdje verstoord, van mild tot ernstig. Op deze vrijdag was de verstoring best flink, vooral in de nacht en ochtend.
(symptomen verstoring magnetische veld: onrust, wisselend goed geaarde (warme voeten) en niet goed geaard (koude voeten).)

Vanavond is er weer een speciaal meditatie-webinar. We starten rond 19:45 om 20:00 uur geef ik uitleg over de huidige intense processen en om 20:20 beginnen we de meditatie. Je bent van harte uitgenodigd (deelname 10 euro) https://inzichten.com/.../special-voor.../

Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com