maandag 30 januari 2023

Verdriet, Magnetics en Stargates - Sandra Walter


Verdriet, Magnetics en Stargates
- Sandra Walter

Zegeningen Geliefden ~
Deze Stargate blijft rijkverschuivende keuzepunten leveren– zowel persoonlijk als collectief – tot en met ZONDAG 29 januari.
Na deze passage zullen we een dramatische toename zien van verhalende salto's, onthullingen en persoonlijke keuzepunten. We zijn hier al getuige van; deze openbaringsenergieën van begin 2023 openen vele geesten en harten voor nieuwe perspectieven.

Kometen en kernverschuivingen
Kosmische gebeurtenissen krijgen enige aandacht tijdens deze Stargate - en ik vind dat de vermelding ervan in populaire media een interessante timing onthult.
De groene, driezijdige komeet is mogelijk (vaag) zichtbaar op 1 februari; kijk naar het noorden bij SUNset. Ik geniet van baanveranderende komeetenergieën, en deze voelt goed getimed met onze Stargate-uitlijning die gericht is op het versnellen van trajectkeuzes.

Een artikel over vertraging van de kern van de aarde, of mogelijke omkering, haalde deze week de krantenkoppen. Hoewel de gebeurtenissen en theorieën in dat artikel vele jaren oud zijn, is de timing om erop te focussen krachtig. Ons thema Inversion Collapse krijgt een kleine boost in de aandacht. Zoals elke Gate en Gridkeeper weet, omvat het herstel van organische Stargates het corrigeren van de magnetische stromen, wat een einde maakt aan de anorganische omkering. Dat omslagpunt is al bereikt. Denk eraan dat onze consistente versterking van organisch licht en positieve LiefdesLicht-dynamiek de fysieke rijken beïnvloedt.

We hebben dit onderwerp in Presence verkend. Een van de thema's dit jaar is de Inversion Collapse, die de fysieke verschuivingen in Gaia's omvat
magnetisme
– inclusief haar Kristallijne Kern.
Leg het verband: waarom velen op dit moment diep verdriet of verdriet voelen.
Velen hebben gevraagd naar de diepe droefheid of verdriet sensaties, die geen verband houden met persoonlijke gebeurtenissen of ophelderingen.
Volg deze flow even:
Magnetische verschuivingen op deze planeet, in haar velden en in haar kern, beïnvloeden ons lichaam, emotionele velden en gedachten/ego/hersenen. Het is een van de grondoorzaken van het ontwaken en de Verschuiving in Bewustzijn als een wijdverspreide, onvermijdelijke, wereldwijde gebeurtenis.
De Hogere Rijken hebben decennialang gedeeld hoe deze passage de mentale, emotionele en fysieke niveaus zou beïnvloeden. Het Ascending collectief behandelde vorig jaar de psychologische niveaus tijdens de dood van het ego. We hebben geleerd prioriteit te geven aan balans, zelfzorg te vergroten, de egoïsche structuren te demagnetiseren en nieuwe praktijken te initiëren.

Emoties, die magnetisch zijn, zijn een sleutel tot creëren in deze rijken, en daarbuiten. Emoties stijgen op naar kristallijne gevoelstoestanden, consequent gericht op Goddelijke Liefde, Licht, Intelligentie en Eenheidsbewustzijn: de hoogste resultaten voor iedereen.

Terwijl Gaia's magnetisme verschuift naar een organisch kristallijn besturingssysteem, moeten wij hetzelfde doen. Dit betekent de ontmanteling van persoonlijke en collectieve staten die werden beïnvloed door de oude controlesystemen. Dit is wat we nu in het veld voelen: versnelde ineenstorting van de oude manieren van creëren.

Dit verandert letterlijk de manier waarop we realiteiten samenstellen, van de kern naar buiten toe.

Als Verenigde Kristallijne Leidingen van een nieuwe frequentie – de terugkeer van de Christus/Kryst – door onze geactiveerde en coherente Harten, voelen we samen de diepe veranderingen. We voelen dingen voordat ze worden onthuld voor het collectief. Dit is doelgericht; we voelen het eerst, leren oefeningen die het collectief helpen en ondersteunen terwijl ze worden verhoogd naar de hogere trillingsstroom, verankerd door het Ascenderende collectief. We worden pure doorgeefluiken van Goddelijke Dienstbaarheid en Goddelijke Wil.

Wanneer Goddelijk zich minder dan Goddelijk voelt, maken mensen zich zorgen. We zijn gevoeliger naarmate het Eenheidsbewustzijn toeneemt; we voelen het effect van openbaringen op het collectief. De dood, een ander belangrijk thema dit jaar, is op dit moment erg aanwezig in het verenigde veld. De dood van het oude beïnvloedt onze hele realiteit. We zijn Eén en we voelen sympathie voor onze medereizigers die geïncarneerd zijn tijdens deze diepgaande passage van Ascentie.

Een ander thema uit 2023 is een toename van het gevoel van zwaarte of dichtheid, wat eigenlijk een transmutatie van dichtheid is. Zwaarte in het hart, emoties of gedachten kunnen worden gevoeld als deze structuren onze realiteit verlaten.

Magnetische veranderingen veranderen onze manier om frequenties in vorm te interpreteren. Het is geen instant flip, het is een proces. Let op de veranderingen in SUNlight op dit moment. Zelfs de magnetische eigenschappen en frequenties van Stargate zijn verfijnder en directer.

Enkele richtlijnen voor het verdriet en verdriet:
Wees een verantwoordelijke schepper. Onderdruk of stel het goede werk niet uit; kom erbij. We hebben talloze hulpmiddelen voor emotionele zuivering en fysieke bevrijding. We zijn één: hoe meer we transmuteren op onze eigen reis, hoe meer het het collectief helpt. Doe dit vóór de Equinox-trajectverschuiving in maart.

Consistente verbinding met Spirit. Een perfect moment om te onthouden dat je een enorm spiritueel wezen bent. Mediteren. Besluit. Bidden. Stap uit op Gaia. Activeer je DNA, oefen met Kryst Light, verbind je met de Master Crystals, schrijf een dagboek op voor duidelijkheid. Kom in de buurt van water, een zalf voor de emotionele velden als ze verschuiven. Mediteer met je IK BEN Aanwezigheid.

Rouw om het verlies van je oude manier van creëren in deze rijken. Neem even de tijd om getuige te zijn van, te eren en te rouwen om de ineenstorting. Wees er getuige van, wees erbij. Dit helpt om verstoringen uit je velden te verwijderen.

Maak gebruik van Zero Point-stilte. Een echte reddingsboei. Een goede plek om de wervelwind van collectief verdriet, verdriet en ontmanteling die we in het veld voelen, van ons af te schudden. Een uitstekende oefening om je opnieuw af te stemmen op de Goddelijke Waarheid. Zelfs een paar minuten meditatie op het Hart kan de zwaarte van dichtheid in onze velden transmuteren.

Meer tijd in de biologische. De verdeeldheid is echt. Merk op hoe verstrooiende online activiteit of EMF-frequenties op dit moment aanvoelen? We hoeven het niet te beoordelen of te verwerpen, wees je gewoon bewust van het effect op je bewustzijn. Scroll met intentie en let op waar je energie naartoe gestuurd wordt. Besteed zoals altijd meer van je kostbare reis aan het co-creëren van het nieuwe, in plaats van je te laten afleiden of het oude te zien branden.

Verzamel met intentie. Ik heb deze week op sociale media gepost over heilige reizen en was heel blij om ieders plannen voor equinoxen en zonnewendes dit jaar te zien. Bijeenkomsten maken een grote comeback en verenigde harten hebben meer kracht dan ooit in dit nieuwe Licht.

Eenwording tijdens de Gateway
We zijn getuige geweest van de toename van de energieën van openbaring en verhalende verschuiving deze week. Als we dit Stargate-portaal verlaten, begint de energiesprong zich te materialiseren. Het zal positief voelen voor open harten! Gebruik deze sprongen verstandig, het is een jaar om in Aanwezigheid te blijven en echt te leren wat de kracht van het Kryst/Kristallijn/Eenheidsbewustzijn inhoudt.

In dit Nu, stuur je Goddelijke IK BEN Aanwezigheid je dankbaarheid, aandacht en LiefdesLicht. Open de stroom en versterk die verbinding.

ZONDAG Eenheidsmeditaties
We vieren 7 jaar wekelijkse wereldwijde meditaties in 2023. Mediteer 30 minuten over vrede, Goddelijk LiefdesLicht en Ascensie tijdens onze gesynchroniseerde SUNday Unity-meditaties om 5.00, 8.00 en 11.00 uur PST.
IK BEN iedereen Oneindig LiefdeLicht sturen terwijl we door onze eerste Poort stromen. Dit verdriet zal voorbijgaan, zoals alles.
Laten we de mensheid laten zien wat mogelijk is met Ascension!
In Liefde, Licht en Dienstbaarheid,
Sandra