maandag 30 januari 2023

De energie van dit moment (avond) Martha Krul


De energie van dit moment
Zonnewindsnelheid : 391,5 km/sec is wat gezakt, maar de instroom van de fotonen energie is gestegen
dichtheid: 16,81 protonen/cm 3

Fotonen energie kan best heel vervelend voor je zijn omdat dan de Nervus Vagus (grootste hersenzenuw) wordt geprikkeld. Die zenuw loopt door ons gehele lichaam en heeft dus van boven naar beneden overal invloed. Ik zet het stukje over hoe en wat met de Nervus Vagus hierbij als afzonderlijk artikeltje. Koud water in je gezicht plenzen kan helpen. Koude natte handdoek in je nek ook, dat kalmeert die zenuw. Ook daardoor kan je extra last van je keel krijgen.

---->Fotonen energie:
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.
-----------
Die verticale energie voelt voor mij nog redelijk hetzelfde als vanochtend. Het blijft een wijd gevormde energie die eigenlijk weinig ondersteuning biedt, maar zeker wel aanwezig is.
Wij gaan zien hoe die energie zich verder gaat ontwikkelen naar de 2-2.