maandag 30 januari 2023

Ik stuur je vandaag/vanavond een dikke kosmische knuffel ~ Romy Wyser (Raising Vibrations)



Ik stuur je vandaag/vanavond een dikke kosmische knuffel, afhankelijk van waar je woont. Zoveel beweging, loslaten, ascensiesymptomen, gebeurtenissen die gaande zijn, zoals je zult voelen en weten..Gebruik de energieƫn, sta in je kracht, fluister tegen jezelf 'Ik ben sterk, ik ben moedig, ik ben een goddelijke vonk uit het universum '.. adem, geloof, vertrouw op het proces dat het universum achter je zal hebben
Jo xx
Nu moet je de delen van je leven die niet langer logisch zijn fel begrijpen, ze veranderen in iets dat je wakker maakt. Groen licht met alle planeten direct tot april biedt je een prachtige kans om vooruitgang te boeken op jouw voorwaarden.
Het leven gebeurt op die momenten van ongemak en crisis waar de urgentie om te veranderen boven het verlangen om jezelf in de steek te laten en vast te blijven.

Elk moment levert een keuze om
kom thuis bij jezelf. Sta in je kracht en verzacht in de stijgende zekerheid die ontstaat wanneer je weet wat goed voor jou is.

Deze week…

De weg voorwaarts kan er heel anders uitzien dan je had verwacht, dus neem even de tijd om dit te bekijken zonder oordeel en ontdek wat de winst voor jou zou kunnen zijn.

Overhaast niets waarvan je later denkt dat het nooit goed voor je was. Vertrouw op je eerste onderbuikreactie.

Je kunt elk conflict of uitdaging nu mooi navigeren wanneer je je laat leiden door je innerlijke begeleiding. Het is niet nodig om je positie te verklaren of je gevoelens te rechtvaardigen als dat niet goed bij je is op dit moment, vertrouw gewoon rustig op je eigen pad en behoud een open en ontvankelijke staat zodat je de stroom kunt volgen en je weg vooruit kunt vinden.

Laat de vergelijking niet binnensluipen, de gedachte dat je assertiever, mondiger en beschikbaarder moet zijn, is slechts een illusie. Uw unieke gaven van doordachte en weloverwogen wijsheid en begrip zullen u naar de bestemming brengen die u zoekt.

Er is geen zwakte in het volgen van je hart. Het is een krachtigere energie dan welke externe begeleiding dan ook die je zult ontvangen, maar er wordt van je gevraagd om onderscheidend en respectvol te zijn voor wat je zojuist over jezelf hebt geleerd en te groeien van de ervaringen.

Een defensieve of vijandige houding zal je niet de rechtvaardigheid, de emotionele band of vervulling geven waar je op dit moment naar op zoek bent. Trouw zijn aan je eigen medelevende aard en vanuit een plaats van innerlijk evenwicht komen, is het antwoord.
Zoek geen validatie voor je acties, maar vertrouw erop dat je de impact van je energie zult zien en je zult profiteren op grotere manieren dan je kunt zien en zelfs dan je nu vraagt terwijl dingen zich bewegen in goddelijke tijd. Je gidsen staan nu achter je laat ze kosmische omwegen brengen voor je hoogste goed.
Ik "controleer het gewoon, ik vraag het gewoon, ik zorg er gewoon voor... dat ze allemaal beginnen met een verontschuldiging die niet aan jou is. Sta op en spreek vanuit jouw waarheid.

Er zijn geen verkeerde wegen om te nemen, elk is prachtig gemaakt door jou en je energie, elke uitdaging is de verlichting van binnenuit voor jou om iets te helen dat je tegenhoudt. Het is tijd om je perspectief op alles te veranderen en dan het gevoel van vrijheid en bevrijding te voelen dat je brengt.

Heldere zegeningen
Romy Wyser
Afbeelding Pintrest