zaterdag 28 januari 2023

Ahanryia van het Dragon Collective: de tijd van voorbereiding is voorbij - Door GalaxyGirl


Ahanryia van het Dragon Collective: de tijd van voorbereiding is voorbij
- Door GalaxyGirl
Wij draken spreken nu. Ik Ahanryia ben aan het woord. Ik leen mijn rook, mijn vuur, mijn sluwheid en wijsheid aan het Earth Project. De heilige Gaia heeft geroepen en wij Opgestegen draken hebben geantwoord.

Deze ziet mij als een smaragdgroene vrouwelijke draak. (Ze is heel mooi met aquas en geel, en gouden ogen omrand met groen, ze lijkt bescheiden van formaat.) Laat je niet misleiden door de grootte van een draak, mens. Want niet alle zijn wat ze lijken. We zijn niet gebonden aan de ruimtetijd die een menselijke vorm is. We zijn kneedbaar, veranderend, persen door wormgaten en groot genoeg om planetaire energieën op te nemen.

De voorbereidingstijd is voorbij. Je bent voorbereid of je bent het niet. Of men is van het licht of van het niet-licht. Er is geen tijd meer. (Ik zie een zandloper waarvan het zand is opgedroogd.) De tijd van het grote ontwaken is nu.

Ik Ahanryia spreek namens het geascendeerde drakenteam dat de kristal- en portaalwevers zijn geweest. We hebben interdimensionale rasters geweven. Waar de gaten zijn, vullen we ze met licht, met Licht van de Bron. Wij zijn Bronwezens. Net zoals jullie Bronwezens zijn. Maar we herinneren ons onze grote kracht. We zien dat velen van jullie het zich herinneren. Je hoeft niet alleen samen te werken.

Dit is niet langer een eenzame reis. Je drakenstrijders wachten niet op jouw bevel, maar op je kameraadschap. We hebben onvermoeibaar met jullie gewerkt in de ether. In de donkere troebele plaatsen schijnen we ons licht. Dit project was onsmakelijk, want we geven de voorkeur aan lichte en kleurrijke plaatsen. Maar de belofte van een Nieuwe Aarde, de belofte van een nieuwe en betere wereld wakkert ons vuur aan. En onze grootste eer is om het Licht van de Bron, de Grote Draak, te dienen, en dat doen we ook.

In onze vrije tijd jagen we op de kometen. Bekijk de groene komeet. Het nadert en daarmee ook een enorme hoeveelheid van onze energie. We volgen normaal gesproken kometen omdat we genieten van de snelheid van de achtervolging en we zijn altijd sneller. Het is een grote verrukking van de draak. Net zoals jullie mensen genieten van je chocolaatjes en wijnen, genieten wij ervan kometen te achtervolgen en te kauwen op de alpenbloemen in onze wereld die voor ons naar honing smaken.

Er komen meer werelden naar je toe. Er komen steeds meer mogelijkheden online naar je toe. Je creativiteit komt online naar je toe en daarmee je kracht. Jouw kracht van herinneren.

We zien dat dit nu gebeurt. We zijn multidimensionaal. De aarde is een grote zeef van dimensies, die allemaal in en uit stromen als watervallen, omgeven door tijdlijnen die onmogelijk te voorspellen zijn. Maar weet dat de Bron hier is. De Grote Draak is hier bij ons en ondersteunt ons werk, net zoals jij moeiteloos wordt ondersteund door de vleugels van licht die je omringen.

Jullie zijn spirituele krijgers, spirituele draken. Velen van jullie zijn op zichzelf al draken. In jullie nu-tijd en alternatieve dimensies waren jullie ons. Misschien vlieg je nu bij ons in je drakenvorm, of zit je bij ons, als partners, terwijl we met jullie vliegen. Wij zijn niet uw ondergeschikten om te bevelen. Wij zijn niet jouw honden om te trainen. Wij zijn de krijgerdraken van weleer die zijn teruggekomen om de belangrijkste richtlijn te eren, namelijk het leven eren. Om het licht te eren en er meer van te worden.

Dit is precies wat we nu doen. We hebben niet stil gezeten. We hebben gewerkt. Deze heeft de laatste tijd niet met ons gesproken, maar heeft ons dichtbij gevoeld. Ze heeft glimpen van ons in de lucht gezien die boven haar vliegen terwijl ze haar kleine menselijke wegen bewandelt om haar menselijke leven te leiden, die dingen die zoveel tijd en energie lijken te kosten. Laat je menselijke leven niet het enige leven zijn dat je leeft. Ja, je moet aarden, natuurlijk doe je dat. Maar het is nu de tijd van de mens om je drakenvleugels te vinden en te zweven.

Ik Ahanryia ben aan het woord. Ik adem nu vuurlicht op je kruin. Nu in je nek. Nu op je hart. Nu op je rug. Je staat in vuur en vlam met het drakenlicht van het oude teruggekeerd, herboren. Je bent herboren. Het is tijd voor de interdimensionale draaikolk van licht om volledig een noodlanding te maken op Gaia en geïntegreerd te raken.

Degenen die hun begrip willen vergroten, hoeven alleen maar bij deze energieën te zitten en ze zullen het begrijpen. Wij zijn lichte blasters. Wij zijn lichte vliegers. Wij draken kunnen worden vertrouwd met de grootste geheimen, want wij dragen de onze. Maar onze innerlijke wonden zijn volledig geheeld en geïntegreerd met ons geascendeerde zelf. We zien dat velen van jullie hetzelfde doen, greep krijgen op de duisternis en het jouw licht sturen.

Deze hemelvaart is een inside job. Het is een innerlijke planetaire en innerlijke lichamelijke taak. Het is persoonlijk. Ascentie is zeer persoonlijk omdat het zo diep is. (Ze laat me een diepblauw alpenmeer zien met een eindeloze bodem. Ik voel donkere monsters diep in de diepte van het meer zwemmen.) Dit zijn aspecten van menselijke pijn die genezing nodig hebben, de diepere drakenaspecten die werden verwond door angst en hebzucht, door lust naar goud en folklore van overheersing. Stuur het je licht, stuur het als mens je licht. Dit zal de genezing versnellen.

(Ik zend een lichtstraal van boven mij diep de wateren in. De watermonsters kruipen eruit en ze worden minder geschubd en misvormd en nu zie ik dat het mensenkinderen zijn, die huilend over de kust kruipen.) Omhels ze. Omarm je gewonde zelf. Dit versterkt het licht van binnen. Iedereen die leest, voelt deze genezing. Het breidt het helende werk van het collectief uit. (Ik zie het middernachtblauwe water helder worden en kleurrijke draken vliegen er nu uit de lucht in.)

Bij elke genezing wordt een andere geascendeerde draak geboren uit de rijken van de verlorenen. Er zijn nog een paar donkere draken over. Stuur ze de liefde van de mensheid en kijk hoe hun ogen veranderen van rood in vloeibaar goud.

Ik Ahanryia ben bij je. We staan ​​aan jouw kant. De mensheid is niet de enige, maar het is de spil voor succes. Gaia zou al lang geleden geascendeerd zijn, maar heeft uit mededogen gewacht. De schepping wacht niet langer. Vrienden, medestrijders, de tijd van wonderen staat voor de deur. Het is tijd om hoog en vrij te vliegen. Het is tijd. Het is tijd.

Ik ben Ahanryia.