zaterdag 28 januari 2023

EXTRA ENERGIE UPDATE ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



EXTRA ENERGIE UPDATE
+++HOGE ZONNEWINDSNELHEDEN RAZEN DOOR ONS ZENUWSTELSEL=OPGEJAAGD=ONRUSTIG-DRUK DENKEND HOOFD-MOE-UITGEPUT-VERLATENHEID-DIEP ONDER DE GROND GETROKKEN WORDEN+++ONRUSTIG AARD MAGNETISCH VELD=WANKEL-DRONKEN-DIZZY-MISSELIJK=KATER GEVOEL***SR PIEKEN MET STERKE INBOUND IN DE AARDSE LAGEN=TRILLEN-SHAKEN-BEVEN-IJZIGE DUISTERNIS

PITTIGE PIJNLIJKE CEL KERNENERGIE EN EXTREME VERMOEIDHEID tgv DE INSTROOM VAN ZEER HOOGVIBRERENDE ENERGIE!!!
PITTIGE TURBULENTIE IN DE AARDSE ATMOSFERISCHE LAGEN EN DUS IN ONZE AARDSE AURALAGEN

***ONRUSTIG INSTABIEL AARDMAGNETISCH VELD VEROORZAKEN WANKELIGHEID-MOEITE MET AARDING-DIZZY-MISSELIJK***

ZONNEWINDEN 500-600 km/s BLAZEN COLLECTIEF DE IJSKOUDE DUISTERE ENERGIE OMHOOG UIT DE LAGERE AARDSE AURALAGEN MET TRIGGERS EN IJZIGE KOU TOT GEVOLG!

***GEEFT ONRUST IN BREIN-DAAS VOL HOOFD-OVERPRIKKELD EN OVERBELAST ZENUWSTELSEL-TRAGE SPIJSVERTERING-HET GEVOEL STEEDS VERDER ACHTERUIT TE GAAN TGV TRAGE VERWERKING VAN DE HOOGELADEN ENERGIE DOOR ONS LICHAAM DIE OVERBELAST HIERDOOR RAAKT

***VEEL PIJN EN SPIERSPANNING VAN DE SCHOUDERBLADEN-NEK-KRUIN-SCHEDEL-LINKERFLANK-STROOM DOOR LINKERARM-SPANNINGSBOOG TUSSEN LINKERSCHOUDER EN LINKER RIBBENBOOG TGV ZIEL OPSTIJGING VANUIT DE MILT NAAR CHAKRA 5 MET UITSTOTING VAN VEEL OUDE ZELVEN RONDOM KEELCHAKRA=HARTRITMESTOORNISSEN-BENAUWD-PANIEK-STRESS-ONRUST-DRUK OP HET BORSTBEEN-MULTITASKEN-HOGEDRUKPAN GEVOEL-EENZAAM EN VERLATENHEID

Vandaag opnieuw een mega record golf die alle schaduw facetten van ons ego eruit trilt en aan de huidoppervlakte brengt voor cel transformatie, net zolang totdat wij volledig 1 zijn geworden met de lichtstroom. Geeft sterke slingerbewegingen in je lichaam met misselijkheid, duizeligheid, rillen, spiertrillen, diepvrieskou en koude windvlagen voelen langs je lichaam.

Velen van ons zijn nu aangekomen bij chakra 5 en 6; ze voeren ons terug naar de kern= het pure kindje van licht en liefde! Geeft immense zuivering van de darmen[ onvolgroeide kinderbrein], benen, voeten, longen en huid

Snel getriggerd worden waarbij grote hoeveelheden oude energie worden losgeweekt en losgetrild uit diepere weefslagen. Vooral de benen hebben het zwaar te verduren en hebben te maken met macht en onmacht uit de 3D vol regeltjes. We bevatten en begrijpen deze taal niet langer meer, het vreet energie om het te proberen te bevatten. Het resoneert niet langer met wie we nu zijn.

***DE FENOMIALE TSUNAMI''S AAN ENERGIE van de afgelopen dagen met TONNEN aan hoog geladen energiedeeltjes bereikten de aarde! We worden flink platgelegd, de golven drukken onze wervelkolom in de perfecte vorm [blauwdruk] en dat veroorzaakt heel veel pijn en spierspasmen met extreme vermoeidheid. Vooral onderaan ons reptielenbrein ter hoogte van de ruimte tussen de schouderbladen tot aan de schedelrand zijn de drukpijnen immens voelbaar.

Het gebied tussen je hart en keel wordt geopend en gezuiverd, dit kan immens veel verdriet geven en onmacht o.i.v activatie van de thymus met uitstroom van oud zeer uit de kindertijd.
Des te hoger we opstijgen des te meer info er vrij komt uit onze cel geheugen aan vele levens en voorouderlijke tijdslijnen om voorgoed gezuiverd te worden uit ons systeem.

Velen van ons zijn nu aangekomen bij chakra 5 en 6; ze voeren ons terug naar de kern= het pure kindje van licht en liefde, de verbondenheid met het bronlicht die wij zijn kwijtgeraakt toen we gingen overleven en ons aanpasten in de 3e Dimensie, hierbij sloeg chakra 7 dicht en draaide de thymus op slot [lymfestroom stagneerde].

Deze 2 gaan nu weer open en alle gestagneerde en verstoorde energieƫn [lymfe en bloed detox] komen vrij van vele levens en bloedlijnen. Ze vertegenwoordigen de energie, karma en angsten van je vader en moeder die nu vrijkomen als duistere koude energie.

Dit ervaar je als een loodzware en gekneusde fase vol onmacht en frustratie omdat je PLAT gelegd wordt en schoongemaakt. Deze fase is noodzakelijk om zo ons lichaam de kans te geven op te ruimen.

Ons lichaam maakt 24/7 overuren door deze grote lymfe en bloedzuivering "'ever"!

SLOW DOWN!
***Even een weekends stampotje aan symptomen nu het zo immens heftig te keer door de invloed van de zon=zon vloed over de aarde***