zondag 29 januari 2023

De energie van dit moment ( vanmorgen) Martha Krul


De energie van dit moment
Wij zien dat er weer een behoorlijke piek in de SR is geweest - 19Hz is best te voelen.
Druk op je hoofd, schouders, onderrug. De zonnevlammen laten ons een beetje met rust.

Er is wel een vermoeden dat een sterke zonnevlek aan het terugkeren is van zijn reis aan de achterzijde, nu terug naar het aangezicht van de aarde. Het vermoeden is dat dit een oude zonnevlek is die het al die tijd heeft overleefd. Hij was in zijn vorige periode in rechtstreekse verbinding naar de aarde krachtig en heeft het toen ook laten voelen. Wij gaan het zien.

Niets staat vast. Wanneer ik naar de voor mij verticale druk kijk dan voel ik een wijdsheid van die druk. Die druk laat zich instabiel aanvoelen. Alsof ik op een zacht, instabiele schijf stap. Dus let op je aarding. Visualiseer je met je rug tegen een boomstam en gebruik zijn aarding. Het zal je helpen.

De snelheid van de zonnewind is nog steeds hoog:
Zonnewindsnelheid: 508,5 km/sec

-->De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de (kaak)gewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

De instroom van de fotonen energie is iets verlaagd: dichtheid: 9,60 protonen/cm 3

Zonnestormen: Planetaire K-index
Nu: Kp= 1.00 stil
24-uur max: Kp= 3.00 stil

Wij gaan al weer naar een krachtig energie portaal, de 2-2 en die zullen wij zeker heel snel gaan merken. Ook dat is voor mij dan een verticale - opwaartse kracht