zaterdag 28 januari 2023

De energie van dit moment (avond) Martha Krul


De energie van dit moment

De zonnevlammen laten ons nu een beetje met rust. Maar de snelheid van de zonnewind is nog steeds hoog. Kijk maar het witte overzichtje dan zie je die lijnen die de onrust in het magnetisch veld weergeven.

Zonnewindsnelheid : 536,8 km/sec

--->De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de (kaak)gewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

De instroom van de fotonen energie is goed voelbaar: dichtheid: 10,58 protonen/cm 3

---->Fotonen energie:
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.

Zonnestormen -Planetaire K-index
Nu: Kp= 2,33 stil
24 uur max: Kp= 3,33 stil

Maar de totale opbouw van de transformerende energie is sterk. Dat kan niemand ontkennen. Je zal echt merken dat het behoorlijk bij de les blijven is, maar laat echt van tijd tot tijd ALLES los en voel dat het juist op die momenten even veel gemakkelijker wordt dan wanneer je voortdurend met alle symptomen van de verschillende energieƫn bezig blijft.

Misschien geeft onze gelijktijdige meditatie je wat meer rust. Tijd 20.20 - 20.35 uur, lekker op je eigen plekje en door die grote energie verbonden worden. Wij branden ook onze kaarsje vanavond ter ondersteuning van het grote licht.