maandag 30 januari 2023

Drie belangrijke maanden febr/Mrt en April ~ Door Karin en Danique Vergeer


Door Karin en Danique Vergeer

DE MAANDEN FEBRUARI, MAART EN APRIL 2023 GAAN ZORGEN VOOR GROTE DOORBRAKEN. DRIE ENGELENPOORTEN GAAN ONS HIERBIJ ONDERSTEUNEN.

De komende maanden februari, maart en april zijn drie bijzondere maanden, waarin we meer daadkracht gaan ervaren om onze droomwensen te realiseren. We kunnen in deze drie maanden belangrijke beslissingen nemen, die ons leven een compleet andere richting op kunnen sturen. En zullen er doorbraken komen in situaties en relaties waarin we vast leken te zitten. Er kunnen veel onverwachte wendingen plaatsvinden!

Deze veranderingen worden ondersteund door drie Engelenpoorten, waarin we ondersteuning kunnen ervaren van de Engelen, middels hun liefdevolle en activerende energie en boodschappen.

Engelenpoorten zijn portalen die zich openen op dagen met data waarin dubbele getallen voorkomen. Via deze portalen komen er hogere energiefrequenties naar de aarde, die een grote invloed kunnen hebben ons energetisch systeem. Het maakt oude emotionele trauma's uit dit leven en vorige levens los, verruimd ons bewustzijn en helpt ons bij het versterken van onze paranormale en helende gaven.

Begin van een nieuwe fase
De Nieuwe Supermaan in Waterman en het Chinees Nieuwjaar eind januari gaven al aan dat er een nieuwe fase gaat beginnen. We worden een nieuwe richting opgeduwd. Bovendien lopen alle planeten nu direct, waardoor alles weer beter gaat stromen en is de periode van reflectie voorbij. Dat betekent dat we meer in actie gaan komen. En hetgeen verwezenlijken wat wij willen voor ons leven.

De remmende werking is grotendeels voorbij, er breken gelukkigere tijden aan
Veel planeten liepen retrograde tot en met eind januari. En dit kan ervoor hebben gezorgd dat we meer naar binnen gekeerd waren. Het was een periode van introspectie en kan nodig zijn geweest om je eigenwaarde te versterken, meer in je kracht te gaan staan en nieuwe plannen te maken. Mogelijk heb je veel situaties en relaties los kunnen laten en ben je toe aan het kiezen van een nieuwe richting.

Jouw intuïtie kan door jouw toenemende gevoeligheid extra sterk zijn. De zware periode, waarin je een remmende werking hebt ervaren, is voorbij.
En zullen er meer gelukkigere tijden aanbreken!

We bewegen ons richting het Watermantijdperk
Al deze veranderingen zijn nodig omdat we ons bewegen richting het Waterman-tijdperk. En zal in deze periode de energie van Uranus, die heerser is van de Waterman, sterk voelbaar zijn. Deze vernieuwende planeet is eind januari weer direct gaan lopen. We streven naar rechtvaardigheid, er gaat meer broederschap ontstaan en gaan we revolutionaire en vernieuwende ideeën doorvoeren. Dit betekent vernieuwing, vrijheid en gelijkheid. Individuele vrijheid en gelijke rechten zullen hierbij centraal staan.

De Engelenpoort 2-2 van 2 februari
De eerste Engelenpoort, die ons gaat ondersteunen in het creëren van onze droomwensen, valt op 2 februari. Iedere Engelenpoort heeft een ander thema dat onze aandacht gaat vragen. Dat betekent voor deze Engelenpoort dat we ons meer bewust worden van onze behoeftes en gevoelens. Ook valt deze Engelenpoort vlak voor de Volle Maan in Leeuw. En dus ga je kijken naar wat je echt wilt in je leven. We gaan steeds meer het oude, vertrouwde loslaten, wat gepaard kan gaan met het loslaten van emoties.

Maar door de sturende energie van de Engelen kan je ook een diep vertrouwen voelen dat je de juiste richting op gaat.
De Engelen zullen ons aansporen om actief aan de slag te gaan met oude gekwetste gevoelens en gevoelens van onveiligheid, om de basis in onszelf te versterken. Je kunt je bijv. bewust worden van dat je het contact met je moeder mag herstellen. Of meer in contact mag komen met de vrouwelijke energie in jezelf, zodat je meer in contact staat met je intuïtie en gevoelens. Durf je gevoeligheid toe te laten, zodat je in de zachtheid komt om makkelijker emoties te kunnen verwerken.

De Engelenpoort 3-3 van 3 maart
De Engelenpoort van 3 maart maakt ons optimistisch en brengt ons meer spirituele verdieping. We kunnen in situaties komen waarin we bijzondere spirituele ervaringen hebben met anderen, wat ons helpt om alles vanuit een hoger perspectief te zien. We begrijpen meer waarom bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden en weten hierdoor een groei door te maken. Ook gaan we aan de slag met het thema “zelfliefde”.

Daarnaast zorgen de Engelen ervoor dat we positiever kunnen zijn over onze toekomst. Het kan zijn dat je een opleiding wilt doen of dat je je gaat verdiepen in nieuwe kennis, om zo jouw onderneming of praktijk naar een hoger niveau te brengen. We gaan voelen dat nu alles in een sneltreinvaart gaat en er gelukkigere tijden aanbreken!

De Engelenpoort 4-4 van 4 april
De Engelenpoort van 4 april gaat ervoor zorgen dat er onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden of dat je onverwachts een belangrijk bericht ontvangt wat jouw leven totaal een andere wending kan geven.

Het kan zijn dat je in een situatie zit waarin je voelt dat er een verandering/doorbraak moet komen, maar hield angst je tegen om daadwerkelijk de verandering door te zetten. De Engelen zullen je de moed en rust geven, zodat je soepel door deze verandering heen beweegt. Je wordt hierbij uitgedaagd om op jouw intuïtie te vertrouwen en deze te volgen.

Karin en Danique Vergeer