maandag 30 januari 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 30-1 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 30-1: Er zijn nu nauwelijks verstoringen meer. Alleen nog een korte periode kosmische stralingsalert (vooral hartritme verstoringen) tussen 3:30 en 4:30 uur en een zeer milde Schumannresonantie activiteit (versterken van wat er al is in jou) rond 00:00 uur (amplitude 24). Ik plaats eind van de dag de grafieken.

Vergeet niet dat we nu een langere periode met veel en heftige elektromagnetische verstoringen afsluiten. De grote hoeveelheid M- en X-klasse zonnevlammen hebben veel op een diepe laag in onze psyche losgewoeld. En wanneer het dan eindelijk rustig wordt, dan komt de verwerking en kan je ook nog veel ongemak en diepe innerlijke processen ervaren. Of juist dat alles alles wat vrijgemaakt is de afgelopen weken door het hoogfrequente X-raylicht op zijn plek valt en de nieuwe jij tevoorschijn komt.

Kijk mijn afgelopen weekend geplaatste YouTube video over de huidige processen en de boodschap van de komeet van afgelopen vrijdag: https://youtu.be/goW36OCFu4c
Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com