dinsdag 24 mei 2022

Vital Frosi – “Jullie Licht Verblindt Het Duister” ~ 24 mei 2022 ~ NEVA (GABRIEL RL)

Vital Frosi – “Jullie Licht Verblindt Het Duister”

Door NEVA (GABRIEL RL) Geplaatst op 24 Mei 2022

Dierbaren!

Wat er op onze Planeet gebeurt is te groot om volledig te begrijpen, althans op dit moment. Maar over enige tijd zult u in staat zijn de diepte en het belang te begrijpen van elke situatie die zich voordoet in deze tijden van planetaire Overgang.

Er is geen kans op een wereldoorlog zoals sommigen vreesden of wensten. Zelfs niet de biologische oorlogen die steeds weer worden gesuggereerd, of de oorlog van de leugen tegen de waarheid, waarover dezer dagen vrijelijk wordt gekletst.

Wat werkelijk bestaat, en alle Engelenhelpers bevestigen dit unaniem, is een SPIRITUELE OORLOG VAN DE SCHADUW TEGEN HET LICHT. Deze oorlog is uitgeroepen door de Duisteren, omdat hun heerschappij hier op Aarde ten einde is gekomen.

De duisteren overleven niet in Werelden met trillingen hoger dan de Vierde Dimensie. Vanuit 5D, is het Licht zo sterk dat het alle entiteiten of energieën van 4D en lager volledig oplost. Dus dit is een overlevingsoorlog voor de duisteren. In 5D zullen ze volledig opgelost zijn.

De aarde is een van de mooiste planeten in het heelal. Het is ook het rijkste aan grondstoffen. En omdat de duisteren hier de macht en de controle hadden, is hun verlangen niet om deze Planeet over te dragen aan de Lichte en Aardse mensheid, die nu hun ascentie zullen maken.

Ook al is de hele mensheid voor altijd misleid, toch brengen onze Engelenhelpers informatie die nog nooit eerder door de heersers van de Aarde is doorgegeven. Alle portalen werden gecontroleerd door de Dark Ones, die ze gebruikten om van de Aarde naar andere Planeten en Sterren te gaan.

Al deze waarheid begint aan de oppervlakte te komen en elke dag worden meer en meer mensen wakker voor wat altijd verborgen is geweest. Het is deze ontwakende beweging die met ijzer en vuur wordt bestreden door de duisteren.

Jullie die aan het ontwaken of ontwaakt zijn, jullie hebben je zielsdoel al gemaakt, zelfs voordat jullie reïncarneerden, en jullie wisten dat de Overgang in deze tijden zou plaatsvinden terwijl jullie hier in een fysiek lichaam waren. Jullie kwamen om de mensheid te helpen bij de collectieve ascentie.

En nu, met elke dag die voorbijgaat, komt er meer fotonlicht op Aarde aan, rechtstreeks afkomstig van de Kosmische Centrale Zon. Elke Gamma Straal van dit Licht, activeert in jullie geleidelijk, de 5D energie, dat is, de energie van de Nieuwe Aarde. Omdat je een positieve ontvanger van deze energie bent, zul je haar versterken en verspreiden als een baken van licht.

Hoe meer Licht je verspreidt, hoe meer de Aarde oplicht, hoe meer mensen ontwaken, en hoe meer het de duisteren stoort, want zij hebben een afkeer van LICHT. Dat is waarom ze alles zullen doen om je te stoppen. Het maakt ze niet uit wie je bent. Het kan hun niet schelen of je rechts of links bent; of je gelovig of ongelovig bent; of je sympathiseert met A of B binnen de politiek; of je opgeleid bent of ongeletterd; of je blank of zwart bent; of je hetero of homoseksueel bent; zij zijn pas in je geïnteresseerd als je hen begint lastig te vallen met je LICHT.

Zij hebben altijd geweten dat er in deze tijd een toename van Licht naar de Aarde zou komen. Dus al hun plannen waren en zijn, om te voorkomen dat je schijnt. Zij kunnen de komst van het Fotonische Licht niet tegenhouden, dus proberen zij alle ontvangers van dit Licht, de mensen zelf, uit te schakelen.

Elk bewustzijn ontwaakt, ontvangt en zendt veel Licht om zich heen. En zo worden meer en meer mensen ook wakker. En hoe meer licht, hoe meer ongemak het zal veroorzaken voor hen die plezier scheppen in de schaduwen. Het doel van de controle die over de mensen is ingesteld, is altijd geweest te voorkomen dat zij dit Licht zouden kunnen ontvangen en repliceren.

Slapende geesten nemen het Licht dat nu binnenkomt niet waar, en als het eenmaal niet wordt waargenomen, duurt het langer om zich te verspreiden en de Planeet over te nemen. Zo zouden de duistere overheersers een extra adempauze en meer tijd kunnen krijgen, om oplossingen te vinden waardoor zij langer hier op Aarde zouden kunnen blijven.

Alle acties, en dit kunnen we garanderen dat deze in feite 100% van hen waren, waren voor alle tijden, om u in slaap te houden. Om de mensheid in totale onwetendheid te houden om te voorkomen dat men de komst van het Licht zou herkennen.

Spoedig zal de mensheid inzien dat zij altijd bedrogen is geweest. Wees vastbesloten te aanvaarden dat je de hele tijd voor de gek bent gehouden en dat alles wat je werd wijsgemaakt niets anders is dan een flagrante leugen. De waarheid begint onweerlegbaar te worden onthuld en ontsluierd. Na dit jaar 2020, zal niets meer hetzelfde zijn!

Jullie bent gekomen met het doel het paradigma van de aardse mensheid te veranderen. Jullie zijn gekomen om te “schitteren” en te laten zien hoe het moet! In jullie innerlijke wijsheid liggen alle sleutels die deuren en stellaire portalen zullen openen voor de bevrijding van andere broeders die nog steeds de diepe slaap van opgelegde illusie slapen.

Dit is wat de duisteren stoort. Ze willen jullie vernietigen, jullie doden. Zij hebben oorlogen, conflicten, ziekten, beperkende overtuigingen, slavernij door schuld en werk, overheersing door onmenselijke politiek, eigenbelang-rechtvaardigheid beproefd – zij hebben broeders tegen broeders opgezet, want terwijl zij vechten over wat voor onzin dan ook, denkt of beseft niemand de werkelijkheid.

Ze willen voorkomen dat je het Licht verspreidt. Ze willen zelfs voorkomen dat je dit Licht ziet aankomen. Ze willen je immobiliseren. Ze hebben alles geprobeerd. Nu, in deze tijden, hebben ze je een “muilkorf op je mond” gegeven, met het excuus van een bedreiging van je gezondheid. Ze geven geen moer om jouw gezondheid. Ze willen echt dat je sterft. Verdwijnt! Op die manier zul je één minder zijn die in de weg staat voor hun duivelse plannen voor de totale overheersing van de mensheid en de Planeet.

Ze hebben geprobeerd……gedwongen…gewenst….geschopt….gelogen…..aangevallen… om jullie te beperken op zo’n manier dat ze denken dat ze het Licht zullen verslaan. Maar niets en niemand zal de ascensie van de mensheid kunnen stoppen. De Aarde vibreert al in 5D. Het enige wat overblijft is dat het menselijk bewustzijn zich moet aanpassen en afstemmen. Het is een kwestie van tijd. Maar bovenal is het een zaak van ieder individueel mens.

Jullie hebben de macht om te kiezen. Je kunt wel of niet het Licht of de Schaduw dienen.

Jullie kwamen om te “schijnen”, maar jullie hebben de vrije wil om je zielsdoel te vervullen of niet. In vorige incarnaties is ons gezegd: “JE KAN NIET TWEE HEREN OP TEGELIJKERTIJD DIENEN.” Dien het Licht of dien de Schaduw, maar doe het met bewustzijn, want de tijden zijn aangebroken!

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org