maandag 23 mei 2022

Stefan Schmidt: AARTSENGEL MICHAEL OVER DE HUIDIGE TIJD ~ 23 mei 2022

Stefan Schmidt – Medium voor Solia

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=dqphLBGR_iA

Odysee: https://odysee.com/@SOLIACHANNELING:7/erzengel-michael-zur-aktuellen-zeit:7?r=CBBSsTKn9WKcvHQu4hhCvc7ptrcW65Mw

AARTSENGEL MICHAEL OVER DE HUIDIGE TIJD

15 mei 2022

Lieve mensen, van harte welkom bij de channeling van vandaag.

Ik heb het genoegen gehad om sinds lange tijd weer een keer met Aartsengel Michaël te mogen praten. Normaal gesproken praat ik met Solia, degenen die mijn kanaal al heel lang volgen, kennen deze spirituele autoriteit al heel goed. Maar van tijd tot tijd komt de Aartsengel Michaël tussenbeide en in tegenstelling tot Solia ontvang ik de berichten van Aartsengel Michaël niet in trance maar laat hij zich schriftelijk aan mij zien.

Je ziet hier veel gekrabbel, want als ik schrijf, mediaal schrijf, dan gaat het heel snel en ik haal mezelf meestal in als ik schrijf, dus als ik me tijdens het voorlezen verspreek, excuseer me dan, dan kan ik mijn eigen handschrift niet meer lezen.

In ieder geval is dit bericht op dit moment een belangrijke metgezel. Ik vroeg Michaël naar de huidige tijdkwaliteit en sinds ik het bericht ontving, resoneert het warm en licht in mij. Het zijn heel eenvoudige, fundamentele wijsheden die soms zo moeilijk toegankelijk zijn.

Soms blokkeren we onze eigen weg en deze woorden lijken dat te op te lossen en komen steeds weer in ons bewustzijn naar voren, waardoor de beslissingen die je op dit moment moet nemen gemakkelijker worden.

Aartsengel Michaël gaat heel specifiek in op beslissingen, de juiste beslissingen op dit moment nemen. En ik verheug me er nu op dat ik deze channeling aan jullie mag voorlezen en daarna speel ik nog een paar maten op mijn Handpan, mijn prachtige UFO, veel van jullie kennen hem al en zal deze channeling daarmee muzikaal afsluiten.

Dus nu nodig ik je uit om in het hart te komen, je kanalen te openen, het systeem te openen en de woorden op alle niveaus in je op te nemen.

Lieve zielen, ik zie jullie angst en bezorgdheid voor de onzekerheid van de dagen.

De bokkensprongen die het leven momenteel maakt, zijn geen gemakkelijke oefening voor jullie zielen die hebben toegezegd deze tijd te willen beleven en te begeleiden.

Wat er gebeurt is de omwenteling van oude energieën, de vernieuwing van het oude. Wat er gebeurt is een gigantische stroom van energie die nu op zoek is naar nieuwe wegen om een ​​plek te vinden in dit Zijn.

Jullie zijn dragers van deze energie, jullie zijn degenen die zich hebben opgegeven om de zielsenergie te laten werken. Deze toewijding aan het geheel is een ongelooflijke daad van liefde, die jullie op het diepste niveau zal belonen.

Vertrouwen in de ziel zal nooit misbruikt worden. Zelfs als bepaalde delen van het pad als dwaalsporen kunnen aanvoelen. Maar de ziel kent haar missie. Weet wat er te doen is.

Jullie vinden het vaak moeilijk om te onderscheiden welke stem aan het woord is. Die van de ziel, die van het verstand, de stem van de anderen of de stem van de angst.

Je kunt de stem van de ziel herkennen aan de geur, aan het gevoel, aan het geloof. Aan het niets-anders-kunnen-doen. De onvoorwaardelijke wil om dingen te doen of te laten. De kracht van de ziel maakt energie vrij en geeft je nieuwe wind in de zeilen. Je kunt het geklets van het verstand herkennen aan het feit dat je heen en weer schakelt tussen de beste opties en daar moe van wordt.

De geest heeft zijn wil. Die echter niet te vergelijken is met de wil van de ziel. De geest wil het goed doen. De ziel weet dat het goed is. De rust van het gevoel zal jullie leiden. Al het andere is niet belangrijk bij het nemen van jullie beslissingen.

De rust van het gevoel is de beslissende factor. Jullie moeten op niets anders letten. De wegen blijven ondoorgrondelijk voor degenen die erop proberen te anticiperen. De verziendheid van het hart is duizend keer waardevoller dan de kortzichtigheid van het verstand. Bied hem echter geen weerstand, maar geef hem de ruimte. Hij voelt zich gevangen in een Zijn dat niet van hem is. En dus kost het tijd om een ​​nieuw beeld van de werkelijkheid te krijgen.

De oude wegen, die nu deel uitmaken van jullie prachtige zielsverhaal, zijn nu achterhaald. Voorlopig zijn ze achterhaald. Maar tegelijkertijd worden ze onderdeel van een groter geheel dat zich voedt met elke ervaring die jullie als ziel in het menselijk lichaam hebben gemaakt.
Wees je hiervan bewust en waardeer elke dag wat je tegenkomt.

Vier alle momenten die aan elkaar zijn geregen als een parelsnoer tot een ketting, prachtig en vol schoonheid. Niets kan haar glans wegnemen. Elke schakel in deze ketting is kostbaar verweven en onvervangbaar. Hang deze parelketting van het leven om je nek en draag hem met trots op je borst.

Jullie zouden je voor niets mogen schamen. Alles eert God, die zichzelf door jou ervaart. In het moment van Zijn. Dit is jullie moment. Nu en tot in de eeuwigheid.

Amen.

(Muziek)

Ik wil je bedanken voor het luisteren, voor je aanwezigheid en ik kijk ernaar uit om je hier binnenkort weer te zien en als de channelings je helpen en je op weg helpen, dan zou ik het fijn vinden als je je abonneert op mijn kanaal of me volgt op Telegram. Tot ziens en tot snel.

© Stefan Schmid – www.solia-channeling.de

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org