maandag 23 mei 2022

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL Maanndag 23 mei 2022 5-5 portaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL
Maanndag 23 mei 2022 5-5 portaal

STILTE VOOR DE STORM?
*** TSUNAMI VAN > 1 BILJOEN! Grote krachtgolven brengen ons
steeds dichter bij de hemel! = misselijk, draaiduizelingen,
onrust, overbelast zenuw en orgaanstelsel, koude en hitte
opvliegers= signaal van diepe transformatie! Ons lichaam
heeft zich aan te passen en balans te vinden alsof je aan het
lopen bent op het steeds veranderende water ipv op de vaste
grond.

*** Krachtige 5-5 portaal= brengt hart, ziel en geest in de heilige
geometrie; druk nek, schouders en wervelkolom=uitlijnen!

*** SR pieken tot 46 Hz= gebied tussen hoofd en hart uitlijnen via
de nekwervels die innerveren het middenrif en de ademhaling.
Geeft druk op het skelet, borstbeen en maaggebied..
De opwaartse krachtige drukgolven veroorzaken de krachtige
uitstroom tussen de 2 schouderbladen die symbool staan
voor de beïnvloeding van de opvoeders! Dit is ook tevens het
belangrijkste ascensie portaal waarbij wij oud karma hartzeer
overstijgen en onszelf verlichten en vrij zijn van alle zware
lasten uit ons leven in 3D tijdslijnen/bloedlijnen van vele
generaties terug.
Geeft uitstroom van onderdrukte oud zeer en emoties uit de
kindertijd= de blauwe plekken van onze ziel!

*** KP index= 1-2 zonnewindsnelheden van 500 km/s en sterke
kosmische straling!

WONDERBAARLIJKE EN ONBEGRIJPELIJK WAT ER AAN HET GEBEUREN IS; opnieuw een sensationele 'EXODEUS' aan TSUNAMI stijgingen > 1 MILJOEN!!

Met al deze energie die door ons melkwegstelsel en naar onze planeet stroomt, ervaren veel mensen gevoelens van angst, diepe vermoeidheid, moeite met slapen 's nachts, rug- en nekpijn, duizeligheid en een vreemd gevoel van geroerd te worden in hun zenuwstelsel alsof ze zich in een noodsituatie bevinden - alsof ze wachten op opwindend nieuws.
Constante geruststelling van wat er gebeurt, lijkt steeds noodzakelijker te worden.

Blijf in Vertrouwen! We zijn aan boord van Noahs Ark en het gaat flink tekeer nu de Zondvloed is gekomen!

Deze licht en krachtgolven infunderen ons zoals een infuus met vloeibaar licht die tot diep in iedere celkern doordringen.

Deze hoge frequentietrillingen brengen ontgifting van de cellen met zich mee. Ze duwen de kosmische kanalen [de 12 poorten van de ziel=12 hersenzenuwen, de 12 thoracale wervels,] weer open en toegankelijk zodat je ziel ontwaakt en aan de oppervlakte komt en je laat herinneren wat je hier op aarde komt doen. Je ziel stijgt op naar onbekende en hemelse hoogten en dimensies en je laat je oude leven voorgoed achter je!

Het immense licht duwt ahw dwars door de beschermjas [psoas]van je ego heen en het ego spuwt zijn gifpijlen nu heftig af uit angst=bijnieren=vechten, vluchten en een hoge uitstoot van stresshormonen= bijnier uitputting ervaren met name vd linker bijnier ter hoogte van de onderkant van je linker ribbenboog= opgeblazen middenrif, benauwd, pijn linksonder, hyper zijn en dan weer ineens totaal uitgeput zijn, obstipatie= o.i.v verkramping in datzelfde gebied=loslaten van vele levens en generaties aan stresshormonen en spierspanningen.

Je ego wil krampachtig zich vasthouden aan al het oude vertrouwde en is bang voor het nieuwe onbekende en de nog lege plek. Alsof je ergens tussen 2 werelden inhangt, als een soort van hangbrug waar je over heen loopt en onder jouw voeten de diepe kloof tussen 2 werelden.

De hogere chakra's [hart en hoger hart] verbinden zich met het witte licht dat nu in hoge frequentiegolven binnenstroomt via de kruin en daar door de vele gaatjes=openingen van de zgn. "douchekop" het vloeibare licht over je hele lichaam doet uitstromen.

De neutraal geladen energie deeltjes [ionen] verbinden zich met ons fysiek lichaam en zorgen voor evenwicht waar onevenwicht is in de cellen= de + en - polen [ionen]!

De cellen gooien een teveel aan stress=geladen spanning eruit en dat komt dan in ons emotioneel waterlichaam waardoor je een teveel aan spanning/stress en veel duistere dode energie kunt doorleven. De duistere energie ervaar je als depressies en doodsheid, onrust, opgejaagdheid, enorm nerveus of zelfs paniekerig zijn.

Vandaar dat je juist nu veel emotionele ontladingen doormaakt=puur evenwicht herstel!

Chakra 5=hoger hart en de plek van ons innerlijk kind, het is de chakra van yin en yang, van + en - ionen en verzorgt de basale celstofwisseling, chakra 5 heeft nu veel spanningen/stress los te laten oiv de stroom van witte licht en is verbonden met chakra 1=bijnieren van vechten of vluchten=oude ego angsten trekt het nu als een magneet naar boven tot aan chakra 5=ons innerlijk kind die had te overleven in een omgeving waar het nog zo open stond voor alle energieën vanuit zijn omgeving en dus ook alle negatieve emoties als een spons opzoog en aan zichzelf toekende terwijl het niet van hem/haar zelf was.

Deze onbegrepen en onverwerkte schaduwenergie projecteerden we op anderen om te overleven= zo houden we er macht en controle over! Nu mogen we deze laagfrequente schaduw energieën transformeren dankzij dit wonderbaarlijke geschenk vanuit de kosmos!

Symptomen geeft zere keel, kaken, kiezen en tanden, spierpijnen nek/schouders/ druk vlak onder sleutelbeen. vibrationele griep, immense moeheid , koude rillingen, hitte opvliegers, niet lekker zijn, heftige emoties, depressieve buien[detox], hoge drukpan gevoelens rondom en op het borstbeen, misselijk, darmklachten, benauwd, hartritmestoornissen, pijn onderkant linkerlong, enorme onrust, snoeperig, hongerig, gedesoriënteerd, nerveus, paniekerig, steenkoude vingertoppen o.i.v aanpassing van de bloedcirculatie, een lichaam als een Michelin poppetje zo opgezwollen, lymfe oedeem benen en bovenarmen, lymfeklierzwellingen etc etc..

NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN , SCHOONMAKEN AURA EN OVERGAVE!!
www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers weet ik uit eigen ervaring nadat ik ze zelf ben gaan gebruiken!!! Een ware verademing

***Een losse stampotje met ditjes en datjes over ascensie uit de losse pols
Ik vroeg me toch steeds af wat zijn nou energie koorden? hoe zien die eruit? En ik wilde er een beeld van hebben, maar vond niets wat resoneerde. Totdat ik vanmorgen channelde en het beeld doorkreeg van een navelstreng en nu begrijp ik het wel gelijk..aha...heerlijk dat channelen
Dus nu snap ik ook energie vampiers, energie zuigers beter. Navelstrengen dus, ze voeden zich als een afhankelijk kind zich met jouw energie.Dus ik ben vandaag nog even een paar knipjes aan het zetten wat me doet denken aan mijn stagetijd op de verloskamers- ik hoor de schaar knippen***

Marjolein Ingrid Soulpursang