dinsdag 24 mei 2022

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL Dinsdag 24 mei 2022 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL
Dinsdag 24 mei 2022

ENORME TSUNAMI KRACHTGOLF***ZONNEWINDEN VAN 400 km/s BLAZEN ONS LYMFESYSTEEM SCHOON GEEFT HEEL VEEL GEDACHTEN MAAR OOK TIJDLOOSHEID-VERGEETACHTIGHEID***SR ANOMALIEN TOT 48 HZ ACTIVEREN DE THYMUS OP STEEDS HOGERE SNELHEDEN EN SLINGEREN OUDE KWETSUREN ONDERHUIDS TER TRANSFORMATIE***

**** EEN ENORME TSUNAMI > 2 MILJOEN x - PAS JE AAN!
-misselijk, draaiduizelingen,
onrust, overbelast zenuw en orgaanstelsel, koude en hitte
opvliegers= signaal van diepe transformatie!

**** STERKE SCHUMANN ANOMALIEN
sterk schommelende waarden tussen de tot 48 Hz
-gebied tussen hoofd en hart uitlijnen via
de nekwervels die innerveren het middenrif en de ademhaling.
Geeft druk op het skelet, borstbeen, nek, tussen
schouderbladen en maaggebied..

**** Kp INDEX 1-2 tot 400 km/s met een krachtige UV straling!

**** ACTIEVE ZONNEVLAMMEN NU AL VOELBAAR:
suizen en ruis in je oren, gevoel van kortsluiting, onrust,
extreem gevoelig, keelpijn, draaiduizelingen, emotionele
disbalans

Deze energie is zeer sterk voelbaar als druk op de borst en rondom het hoofd, nek, schouders en hele wervelkolom t/m je stuitje! Geeft het gevoel onder hoogspanning te staan met hartkloppingen en onrust tot aan uitputting toe. Veel komt omhoog door de massale instroom van hoogfrequent fotonenlicht die ons volledig transformeert en daarbij alle opgeslagen stress uit de cellen spoelt= herkenbaar aan de plotse aanvallen van stress, paniek, benauwdheid, vechten of vluchten willen, in je hoofd kruipen, hartritmestoornissen, hoge ademhaling, hoge bloeddruk, hevig verzet van je bange hoofd vol angstaanjagende gedachten van vele levens en generaties,

De zon explodeert met een extreem en krachtig aantal zonnevlammen in ons hele sterrenstelsel, en de energie wordt gevoeld door de aarde / Gaia.
Er zijn er meer megagrote zonnevlammen onderweg op basis van de pulserende zonnevlekken die worden gedetecteerd door geavanceerde technologie.

Al die tijd dat deze kosmische gebeurtenissen plaatsvinden, zal de trillingsfrequentie en amplitude ("Kracht") van aarde/Gaia verschuiven naar hoogten en dieptepunten tot zeer hoge hoogten, aangezien LICHT- en GELUIDS transmissies voortdurend worden geactiveerd van de Grote Centrale Zon naar onze Zon en van de Fotonengordel.

Deze zeldzame gebeurtenis van zoveel fotonen, elektronen en verschillende gassen die door het hele sterrenstelsel stijgen, wordt door NASA als ongebruikelijk beschouwd.

De huidige zonne-escapade kan versterkte licht activeringssymptomen" produceren in alle hoofdchakra's = chakra 1-7.

De meeste mensen denderen maar door en hebben niet in de gaten wat er wereldwijd en in het universum gaande is. Pas als er zich grote gebeurtenissen gaan aandienen, alleen dan, zal men zich gaan realiseren dat er iets gigantisch groots aan de hand is.

Veel mensen zijn zo enorm in hun hoofd bezig, dat ze geen flauw benul hebben van wat er gaande is in hun lichaam, gevoelslichaam en ziel.

Tijdens ascensie worden we diep in de materie en de lage stoffelijke frequentie gedrukt. Tot diep in je voeten afdalen [aarden] Zaten we eerst in ons hoofd dan zakken we nu letterlijk diep naar beneden, naar onze voeten.

Hier zit veel diepe en zware confronterende energie. Het gebied onder je knieën tot onder je voetzolen= veel pijn en kwetsuren[ tegen je schenen geschopt] Je knieën blokkeren door angst en door pijn, waardoor de energie niet goed en evenwichtig door kan stromen.

We zakken dus nog dieper af via onze zenuw-wortelkanalen en raken punt voor punt de pijnpunten aan=sensoren. Veelal voel je de klachten vanuit je middenrug [lumbale wervels=ego bewustzijn en beschermjas vd psoas] dit geeft de bekende vechten-vluchten-vriezen reacties. Bevriezen doen we als we niet vechten of vluchten kunnen, dan bevriezen we de gevoelens en is er op die plek geen warmte=circulatie. Komt uit onze kindertijd! Logisch dat we nu zoveel diepvrieskou ervaren en rillen, trillen, beven en shaken.
Onze gevoelssnaren/meridianen worden onder hoogspanning [Hz] gezet en dit trilt alle lagere trillingen los.

We worden letterlijk en figuurlijk wakker geschud en getrild o.i.v deze steeds maar toenemende hoge frequentiestijgingen [Hz] Koude rillingen, beven, shaken trillen en
rillen, onder hoogspanning staan, enorme onrust, spierspanningen, hoge drukgevoelens, vibrationele griep, snot en nog eens snot, hartritmestoornissen, benauwd o.i,v volgelopen
en drukkende middenrif etc.

Ons lymfesysteem maakt overuren en spoelt weefsels schoon van opgehoopte en gestagneerde energieklonten oftewel een modderstroom waar je moeizaam doorheen l
ijkt te waden en amper vooruit lijkt te komen. Ons lymfesysteem wordt geactiveerd oiv
onze ademhaling en verbindt zo -als een soort van lijm-ons lichaam met onze geest.
Ons lymfesysteem behoort tot ons immuunsysteem en de thymus die nu opnieuw wakker wordt en activeert waarbij oud zeer uit onze jeugd loskomt uit deze diepe weefsels o.i.v de toegenomen drukgolven.

De milt zuigt als een spons nu onze gestagneerde troep aan en slingert deze in chakra 3 waardoor ons ego uitvergroot voor ons komt te staan.

We worden letterlijk weer in onze blauwdruk geduwd door de toenemende lichtgolven.
Dat is ook de bedoeling; alles wordt nieuw! We hadden vervormde denkbeelden over
onszelf ontwikkeld vanuit onze jeugd. Deze vervormingen geven ophopingen van gestagneerde lymfe in ons lichaam. Op deze plekken ben je dikker, bobbeliger.
Denk aan je heupen, bovenbenen- en armen, borsten, cellulitus, binnenkant dijen, grotere borsten, buikvet etc.

Bij ascensie worden al deze vervormingen in het losmazig bindweefsel gezuiverd en kan de opgehoopte en gestagneerde lymfe vrij komen om gezuiverd te worden.

Vervuilde lymfe dat weer gaat stromen kun je merken aan slijmvorming, diarree, ontstekingen die plots opspelen.

Ook is de Psoas-spier oftewel de zwarte lijdende Madonna gevoelig. Deze spier beschermt je buikorganen en de foetus, het is de oerspier. De zwarte madonna leed onder 3D en ontwaakt nu waarbij de vele onderdrukte stromingen op gang komen en je een gevoel van vastzitten en geen kant lijkt op te kunnen ervaart. Puur spierspanningen die koolzuurgassen vasthouden en afvalstoffen al sinds de kindertijd. Alles komt vrij en wordt eruit geperst.

Als we dan onze oude vorm op ons ego gebaseerd leven van denken-doen hebben losgelaten omdat we niet anders konden, dan komen we in een grote donkere lege ruimte die je eerst kunt ervaren als; immense gevoelens van diepe verlatenheid en diepe eenzaamheid. Deze ruimte is nu nog leeg en onbewoond en al je inwoners/gidsen zijn vertrokken.

We zijn immers afgedaald [descensie] vanuit ons bovenlichaam naar ons onderlichaam en daar is niets, helemaal niets dan de grote leegte. Ons ego heeft de grootste angst voor de leegte en gooit gelijk die lege ruimte weer vol met allerlei afleidingen, oordelen, drama. Pas dus op als je drama en aflleidingen zoekt of aantrekt= ego-angst.

Als je de grote leegte durft in te gaan dan gaat deze zich vullen met kristalhelder en vloeibaar licht [liquor] en transformeert je oude ego-vorm in een kristallijnen pasvorm.
Heb geduld en vertrouwen en weet dat als je dwars door de doodsangsten van je ego gaat, dat je dan op weg bent naar het opnieuw geboren worden in licht en liefde=warmte=circulatie.

Onszelf blijven verwennen en mededogen hebben met onze weg die niet iedereen kan begrijpen omdat ze een ander pad lopen!
Pas jezelf aan en geef je over aan dit prachtige kristallijnen licht dat ons nu volledig in het licht zet! Vind je eigen unieke ritme!

Sterk voelbare kracht en drukgolven in je lichaam [borstkas, heiligbeen!.

SR pieken tot 48Hz= ze trillen je zenuwbanen=gevoelssnaren los van oude energie! Geeft schudden, rillen, trillen, beven. kou/hitte aanvallen, dizzy, vol druk hoofd met mijoenen gedachten en verward hoofd., en gevoel dat je alles aan het vergeten bent, tijd, dag, plaats.

ZEER STERK VOELBAAR! alsof je een MICHELIN poppetje bent geworden en op BARSTEN staat= expansie van je lichtlichaam.
Een flinke achtbaan! Ik klapte zowat voorover door de enorme drukgolven o.i.v de toenemende krachtgolven van het vloeibare licht door onze wervelkolom en schedel heen, deze krachtgolven persen al het oude 3D uit de cellen!!!

De nervus vagus staat onder hoogspanning= het energetisch navelstrengkoord die lichaam en geest met elkaar verbindt.

Het steeds verder openen en zuiveren van chakra 3 = uitrollen dikke darm]geeft veel afvalstoffen die zich opeenhopen in de weefsels en spieren, dus logisch dat het spierpijnen geeft en vochtophopingen onderhuids waardoor je zwelt en alles te krap aanvoelt.

Dus veel in de R-stand=rust, licht verteerbare voeding, op tijd terugschakelen naar een lagere versnelling, drink veel water!

NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN , SCHOONMAKEN AURA EN OVERGAVE!!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!
Na 3 weken gebruik ben ik enorm vooruitgegaan en voel me steeds beter in mijn vel zitten, meer en sterker geaard en dmv de Auraspay gelijk opschoning van mijn omgeving wat een verademing
***Een enorm stampotje ratjetoe uit de losse pols
Ik ben steeds tijdlozer aan het worden, geen flauw idee van dag, tijd. In 3D had ik nu al onder de CT scan gelegen vanwege mogelijke laesies in mijn brein
Breinloos ben ik al aantal dagen, darmbrein is echter zeer actief met heel veel diarree
Mijn hoofd is onbewoonbaar, er is niemand thuis
Kortom het hele spinnenwebvlies wordt flink gezuiverd= arachnoïdeale vlies.***

Marjolein Ingrid Soulpursang