dinsdag 24 mei 2022

Het Team – Out of the Box / Buiten de Kaders ~ 24 mei 2022 ~ Peggy Black

Het Team – Out of the Box / Buiten de Kaders

Gechanneld door: Peggy Black – 23 Mei 2022

De dimensies zijn een kwestie van frequentie en vibratie. Mensen reizen vele malen per dag van de ene dimensie naar de andere. Als het niet binnen hun geloofssysteem valt, zijn zij zich hier niet van bewust en zullen zij dit gebeuren niet herkennen. Voor hen bestaat het niet.

Je ziet alleen wat je gelooft. Je realiteit komt overeen met je overtuigingen. Dat is het lastige gedeelte. Je kijkt naar je werkelijkheid en ziet een bepaalde ervaring. Je ziet het – het ziet er echt uit, voelt echt aan, en anderen zijn het ermee eens dat het echt is. Daarom moet het echt zijn.

Je gaat door met het verzamelen van bewijs voor de echtheid ervan. Je schrijft zelfs boeken over de echtheid ervan. Je hebt organisaties rond haar echtheid. Je vecht voor haar echtheid. Het is alleen echt omdat je opereert in een frequentie of geloof dat het echt maakt. Dit is wat wordt genoemd een opgesloten werkelijkheid. Alles versterkt de illusie en versterkt de overtuigingen van de illusionaire echtheid.

De sleutel is om te beginnen met het oprekken van je overtuigingen, het oprekken van je weten. Je hebt een uitstekende term die uitnodigt tot deze rek – denk buiten de kaders – Out of the Box.

Merk op wanneer je ervaringen beperkend aanvoelen. Merk op wanneer je gedachten denkt die je geen kracht geven. Merk op wanneer je je buitengesloten voelt. Merk op wanneer je naar meer verlangt en je toch opgesloten voelt. Merk op wanneer je voelt dat er iets meer is dat zich zou kunnen ontvouwen. Wanneer dat gebeurt raak je de zijkanten van jouw begrenzingsdoos aan.

Op die momenten kun je de frequentie verschuiven, je kunt je mentale trilling verschuiven en een andere werkelijkheid laten ontstaan; oefen je in het uitrekken, het verruimen van je manier van kijken naar gebeurtenissen. Oefen een visualisatie van boven de gebeurtenissen staan of juist buiten de gebeurtenis. Verander je perspectief, je gezichtspunt, een klein beetje maar.

Sta toe dat de wanden van je doos van overtuigingen zich uitbreiden met iets dat een beetje anders is, een beetje nieuw, iets dat je “normaal” niet eens voor mogelijk zou houden omdat het te ver weg zou zijn, te onwerkelijk. Onthoud dat je ziet wat je gelooft.

Verbindingen maken met andere dimensies is gewoon een kwestie van uit de doos stappen, de beperkte mentale of emotionele doos. Het is trillen op een hogere frequentie, uit de oude, beperkte overtuigingen stappen en het bewustzijn van je multidimensionele sterrenzelf verwelkomen.

Sta een verzachting toe, een versmelting van de dimensies, een vloeiende, zachte en soepele verschuiving van frequentie en vibratie. De gouden sleutel is bewuste beoefening van het vibreren van vreugde, dankbaarheid en waardering, van moment tot moment. Dit zijn trillingen met een hoge frequentie; ze laten je doos van beperkt denken verdwijnen.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. U mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: www.morningmessages.com

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org