zaterdag 20 februari 2021

Kosmos & Ascensie Update Zaterdag 20 februari 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Update
Zaterdag 20 februari 2021

EEN EXTREME TOENAME AAN HOOGFREQUENTIE ENERGIE van >1700 x !
VIA ONZE KRUINCHAKRA STROOMT DEZE HOOGEFREQUENTE ENERGIE ONZE HELE ZENUWSTELSEL BINNEN EN VIA DE ZEER KRACHTIGE CRANIO- SACRALE DRUKGOLVEN DUWEN EN ''DWINGEN'' ZE JE WERVELKOLOM IN DE JUISTE HOUDING ZOALS JE BEDOELD BENT= je perfect passende blauwdruk!

Je fysiek lichaam wordt zo weer een THUIS op aarde waar jij als ziel in wonen mag tijdens je verblijf op aarde= tweelingziel activatie van de heilige man en heilige vrouw in jezelf.

Geeft klachten van extreme moeheid en hartritmestoornissen , druk op de borst en benauwdheid nu we de 3D overstijgen en de binnenstromende frequenties fysiek hebben te integreren. Ons ego verliest de grip en kan in paniek reageren.

SR pieken tot 28Hz= bandbreedte=frequentie bereik. Nog steeds worden hele diepe zenuwwortels in ons onderlichaam gezuiverd uit de oude aardse onderwereld= duistere koude energie uit het collectief geheugen. Geeft druk mn op het borstbeen en hoger hart gebied= plek van veel lymfatisch weefsel, keelpijn en snotterig dat komt en gaat.

KP 4= CODE GEEL [=zenuwstelsel stormen] dit geeft onrust in het zenuwstelsel en druk op Nervus Vagus. Ze breken versneld oude patronen in ons systeem af uit het 3D tijdperk [golf frequenties].

Als een magneet [ijzer] trek je naar oude stukken van jezelf en van het collectief geheugen die je nu mag loslaten. Deze trek je tijdelijk aan in de buitenwereld =magneet. Dit kunnen hele zware stukken zijn van wanhoop en onmacht uit de wereldgeschiedenis.

Des te dieper we zakken in onze basischakra=ons aards lichaam en letterlijk zo de bodem bereikt te hebben des te meer oude stukken/oude zelven en wereldgeschiedenis, we nu omhoogtrekken via de voetzolen. Deze drukken de zenuwkanalen die door je bekken heen lopen schoon en duwen de duistere oude energie eruit in je bioplasma=water-of emotioneel lichaam= vervuilde gestagneerde koude lymfe dit geeft dan tijdelijk lagere frequenties die je dan extern aantrekt als een magneet=golflengte.

De omhooggetrokken duistere energie uit de benen hopen zich nu op rondom chakra 5 vandaar alle klachten van stress, paniek hartritmestoornissen, opgejaagdheid, grieperig, strak gespannen spieren, pijnlijk lymfatisch weefsel rondom borstgebied, druk op het borstbeen, druk op de hele borstkas, nek, schouders, hoofd, snel overprikkeld zijn, heel alert zijn= druk op de nervus vagus die ons hart, ademhaling en spijsvertering regelt. Ons duale ego hoofd raakt in paniek dmv angstaanjagende gedachtenstromen= ons reptielenbrein. Alsof we de navelstreng verbinding met 3D llos maken en opstijgen om ons te verbinden met het kosmisch licht= 5D.

De lymfeknopen in de liezen /benen maken overuren en slaan tijdelijk de aangevoerde koude en vervuilde lymfe op in de huidzones bv van je bovenbenen, knieën, voeten, buik, heupen[ lymfe oedeem]. Pure lymfe en bloed detox! Ook de lymfeklieren in hals, oksels en borst zijn zich aan het zuiveren en geven druk en pijnklachten en zelf ervaar ik op die plekken een robbelig, en wat knobbelig weefsellaag.

Kortom alle zenuwkanalen en lymfekanalen staan nu onder druk en ervaren we chaotische dimensies. De vrijgekomen oude duistere en koude energie hoopt zich op rondom chakra 5 en geeft de nodige druk-en pijnklachten, spierspanningen, verkrampingen, moeheid, onrust ,opgeblazen middenrif, opgejaagdheid, benauwdheid, stress, angst, paniek, hoge ademhaling, wazig zien, piepende oren, hartritmestoornissen, vibrationele griepklachten, keelpijn. last vd nek, achter-en voorhoofd, druk op de schedel, kaken, tandpijnen., overbelast zenuw-en orgaanstelsel. Overgevoelig voor geluiden en andere externe prikkels.


Even uit de losse pols vandaag!
Marjolein Ingrid Soulpursang