zaterdag 27 februari 2021

SPREEKGESTEENTE 27 Februari 2021

SPREEKGESTEENTE

(Deel 2 van 4) 

Channelartikel februari 2021, diverse data./Via Anja Tjelpa

Hartelijk gegroet geliefden, als aanwezigen op Aarde en andere aanwezigen, bij deze een conversatie met mij, Ik ben Samuel, het 2e deel van ‘Spreekgesteente’.

De lineaire wereld en de daarbij nu aanwezige daarop georiënteerde tijd, is in de passage naar het tijdloze. Wellicht hebben jullie daar ‘iets’ van bemerkt?

En wellicht nu door de overgang naar een ander jaargetijde, wat op het Noordelijke halfrond anders is dan op het Zuidelijke, mede beïnvloedt door de breedtegraden en de lengtegraden, is dit merkbaar. De opmerking over de graden/maatgevingen heeft te doen met dat het in het meer spiralende aan het geraken is.

De natuur reageert op de passage, al het natuurlijke, mede jullie als mensen.

Merkbaar bij de ritmes van de ochtend, middag en avond en daarna gedurende de nacht. Er zijn er onder jullie die bijvoorbeeld om 2 uur in de nacht wakker worden en denken heel de nacht geslapen te hebben. En bijvoorbeeld, ik heb dat toch net daar neergelegd… dus niet net maar al wat ‘langer’ geleden en in een soort van flits-tijd-actie alweer opgeruimd naar wat de bedoeling was, gedaan in de meer vloeiende realiteit.

Over het wakker worden na het slapen, dat kan voor sommige een hele onderneming geworden zijn, vanuit slaapland naar het wakkere leven op Aarde. Het herplaatsen van jezelf wat een behoorlijke impact kan hebben.

Het hoort erbij, in slaapland is het anders dan in jullie fysieke menswezen op Aarde, het is onderdeel van de overgangsprocessen. En wanneer er een droom is beleefd, welke bijzondere inhoud kan hebben, dan staat hieronder de link naar een channeling met Kryon, die dit mooi heeft uitgelegd.

https://kryonwijsheid.blogspot.com/2015/12/live-kryon-channeling-163-teruggaan-om_2.html

Ik kan jullie vertellen dat er met de handhaving en het bijhouden van de ‘tijdklok’ in al de uitvoeringen van de Aarde wereld jullie wat te stellen krijgen en zeker terug zullen of eigenlijk vooruit zullen ‘blikken’ naar wat er in de hemel, de kosmos en dit deel van het Universum waar te nemen valt om in en soort datum/tijdsysteem te continueren. Deze omschakeling omvat als onderdeel het erkennen van de innerlijke ‘klok’.

Dit gaat en is de al naar buiten gerichte (lineaire) analytische denkrichting aan het beïnvloeden (linkerhersenhelft voorkeur gebruik voor sommigen) en mede de integratie van beide hersenhelften, de rechterhelft is de intuïtieve, creatieve (die zeker ook evolueert, o.a. met betrekking tot het imaginatieve), en wat daarmee en daarin werkzaam is. Dit betekent dat de hersenstructuur functie door dit gebeuren op evolutionair niveau aan het veranderen is.

En andere facetten van jullie Zelf ter introductie worden kenbaar gemaakt.

En wat doet de liefde daarbij, daarmee? Liefde beïnvloedt emoties en die zijn er volop, dus liefde is volop actief. Emoties, het astrale, wel geliefden, dat is in woelige wateren en van allerlei kanten, wat een aura heeft dat!

En wat heeft dat aura een energetisch netwerk met een enorme draagkracht.

En wat een facetten, talrijke facetten, dat wil zeggen, hoe ieder mens ‘het’ beleeft op Aarde en wat er eventueel al meer van hogere dimensies wordt waargenomen, zijn daarbij betrokken, ook uit verleden. Maar vooral NU.

De huidige complexiteit van al de interacties op dagelijkse, in verandering van tijd zijnde basis.

Liefde is allereerst van je zelf te houden, dat laat nog meer liefde en licht toe in jouw eigen energieveld, jouw expressie in een menselijke vorm.

Dat maakt de stroom vrijer, vloeiender, ook voor de meer vloeiende wordende realiteit en het is een codering als deuropener voor verfijning en het loskomen van de oude(re), de te mechanische, materialistische, uit gebruik rakende systemen en structuren en afscheidingen.

Dat heeft wel wat overzicht nodig en …ervaringen blijven komen en gaan van allerlei aard, er wordt het e.e.a. aan karma uitgewerkt en voorgoed is zeker al de inspanningen en ondervindingen waard.

Denk daarbij aan lief hebben, geliefden, emotioneel in balans is een prachtige bascule met draaipunt voor de vrijelijk stromende liefde voor al wat is.

Kleur heeft een scheppende kracht en zie hoe rijkelijk de Aarde is voorzien van een prominent aanwezige kobaltblauwe (in tinten) lucht die op de bedoelde manier ontwikkeling teweegbrengt. Het heeft te doen met ruimte waarnemen en de illusie van optische zijde en dit komt niet door dat blauw daar aan de hemel omdat het er zo is, maar omdat het inwerkt op de ziel en het innerlijke aanspoort via de ziel.

En achter de bekleding als omcirkeling op Aarde van dit blauwe daar is de warmte van wat erbuiten is en jullie zien het als duisternis, dit blauw heeft een verhouding met kosmische warmte, een expressie van het scheppende willen, dit aspect is vervuld met de warmte van die enorme liefde.

En er is altijd omringend licht. Zie de wijdtes via de kleur en de wolken die daarbij regelmatig helpen en het altijd alles omhullende. Deze kwaliteit van dit blauw is kosmisch support voor het ontwakende en groeiende bewustzijn van mensen op prachtige planeet Aarde en een verbinding met de Aarde Zelf.

En wat dan met die andere kleuren in de lucht?

Wanneer een kleur een andere kleur of meerdere andere kleuren ontmoet geven al de betreffende kleuren leven. Wat valt er voor jullie aan waar te nemen? En dat vindt iedere dag plaats in meerdere of mindere gelegenheden, daar is de opmerking over breedte- en lengtegraden ook van toepassing, het is een geheel, het kan de indruk als waarneming doen oproepen, dat inderdaad het ene het andere oproept en tevoorschijn brengt. Het is altijd in beweging.

Lijkt het wellicht dat de kleuren van achter de blauwe bekleding vandaan komen uit een oneindige ruimte? Of komen de kleuren vanaf de Aarde door wat daar aan substanties aan het leven en werken is? Grote afstanden dus.

Zijn de afstanden er om bewegingen te laten zien?

Ik kan jullie vertellen dat er wetmatigheden mee verbonden zijn in relatie met het licht maar ook dat donkere van daarachter in de hogere omringende sferen. En met wezens, kleurwezens, net als engelenwezens.

En het zijn verzorgers in relatie met etherische krachten die bij juiste toepassing helend, schonend werken via de ziel, zoals klanken, edelstenen/mineralen en licht, overdracht van energieën.

Zo kleur voor kleur, wolk voor wolk (ook hele grote en als een deken), klank na klank, woord na woord, ademhaling na ademhaling (het ritmische), stap voor stap, zonsopkomst en ondergang na zonsopkomst en zonsondergang, jaargetijde na jaargetijde, van ster na ster, van mens, dier, plant en nog andere wezens van leven na leven, van drukte na drukte, van pauze na pauze, van liefde na liefde, van stilte na stilte, er is ook rust geliefden, zelfs als alles altijd in beweging is. De rust van Thuis. Thuiskomen bij jullie Zelf.

Zelfs op reis in de oneindigheid, tijdens vele kosmische, galactische, universele, en aardse belevingen.

Op naar het volgende deel, ook daar ontmoet ik jullie weer graag!

Met alle liefde en onvoorstelbaar veel, van mij, Samuel en de Eenheid.

Auteursrecht 2017-2021, Anja Tjelpa. Alle rechten voorbehouden.

Het is toegestaan dit artikel ongewijzigd te plaatsen op een blog, nieuwsbrief, maar behoud de integriteit van het artikel.

En onder vermelding van de auteur en haar website.

 https://tjelpanja-art-spiritual.com/