vrijdag 26 februari 2021

De 9D Arcturiaans Raad ∞ ‘Waar je naar toe beweegt, of je het nu weet of niet’ 26 februari 2021

De 9D Arcturiaans Raad ∞ ‘Waar je naar toe beweegt, of je het nu weet of niet’   

Gechanneld door Daniel Scranton – 25 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn erg tevreden met de beweging die jullie allemaal blijven maken in de richting van een meer verenigd menselijk collectief. We willen dat jullie weten dat het zo verdeeld en gepolariseerd raken altijd deel was van de reis voor de mensheid. Jullie moeten eerst ervaren hoe slecht je je voelt als je iemand uit je leven of uit je spirituele gemeenschap bant, omdat zijn overtuigingen over van alles en nog wat, anders zijn dan de jouwe.

Het maakt niet uit wat het onderwerp is op Aarde; ze zijn allemaal door jullie ontworpen om polariserend te zijn. Jullie moeten namelijk eerst zover mogelijk uit elkaar gaan, voordat je kunt ervaren hoe goed het voelt als je weer samenkomt met hen die je eerder hebt uitgestoten of veroordeeld vanwege hun overtuigingen, de politieke partij waar ze bij aangesloten zijn of omdat ze niet geloven dat er genoeg bewijs is om een samenzweringstheorie te ondersteunen waar jij je volledig aan hebt overgegeven.

Iedereen moet zich ontspannen als het op zijn geloof aankomt. Als je gelooft dat iemand jou of een bepaald deel van de samenleving wil pakken, dan moet je beseffen dat je diegenen die fout zitten nooit zult verslaan door je van de helft van de bevolking af te scheiden. Wij begrijpen dat het grote probleem voor jullie allemaal is dat jullie het niet eens kunnen worden over wie nu echt de slechteriken zijn. En zelfs niet over wie de goede mensen zijn in de machts- en gezagsposities op Aarde.

Maar we zien dat jullie verder gaan dan dit alles, omdat degenen die wakker zijn, gevoelig zijn. Jullie voelen dingen scherper en intenser aan dan de gemiddelde mens, en jullie houden niet van het gevoel in je maag dat je krijgt als je iemand anders veroordeelt vanwege zijn overtuigingen. Daarom hebben velen van jullie besloten dat het belangrijker is om de gemeenschappelijke basis te vinden en samen te komen op basis van de waarheid dat de meeste mensen het beste willen voor iedereen. Jullie hebben gewoon een andere kijk op hoe je die betere samenleving kunt bereiken waarin jullie ooit allemaal willen leven.

Het is belangrijk elkaar te respecteren en te aanvaarden, vooral wanneer het eigenlijke doel is om van elkaar te houden en eenheidsbewustzijn te ervaren. Dat is het doel, of je het nu weet of niet. Dat is waar jullie naar op weg zijn. Je kunt dus net zo goed iedereen omarmen met wie je het niet eens bent, ongeacht wat de kwestie is, omdat je hen niet kunt buitensluiten van je collectieve bewustzijn. Je kunt echter wel uitstijgen boven de kleinzieligheid die je de afgelopen jaren en decennia op je wereld hebt gezien.

Jullie als het ontwaakte collectief moeten daar bovenuit stijgen en verder gaan dan een lijntje trekken in het zand. We zullen blijven hameren op het punt dat jullie samen aan het ascenderen zijn. Jullie kunnen dus maar beter wennen aan de mensen wiens overtuigingen zo anders zijn dan de jouwe. Jullie zullen niet aan boord gaan van schepen en hen allemaal achterlaten. Jullie zullen van hen houden totdat zij je ontmoeten op dat niveau van bestaan waar de geest is uitgestegen boven alle aardse verschillen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke