zaterdag 27 februari 2021

Kosmos- Ascensie Update Zaterdag 27 februari 2021 ~ Volle Maan in maagd ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos- Ascensie Update
Zaterdag 27 februari 2021 Volle Maan in maagd

Een EXTREME TOENAME van > 106.000 x tov gisteren!!!
Deze extreme toename daalt diep in de aarde en dus in alle levende wezens in. Het trekt de oude koude energie naar boven t/m je nek om getransformeerd te worden. STERK VOELBARE DRUKKENDE ENERGIE OP ONS LICHAAM; haalt nog veel diepvrieskoude energie naar boven met rillen, trillen, shaken en beven.

SR pieken tot 33 Hz; gebied rondom je maag-navel wordt diep gezuiverd van onmacht, misbruik, ouderlijk en autoritair gezag. We worden diep in onze kern gezuiverd. Geven downloads uit je geheugen van ervaringen met onmacht, misbruik van je zachtheid, autoritair gezag.

Zonnestormen; afgezwakt naar 1-2

Een enorme toename in hoogfrequente fotonenlicht die ons in iedere cel doorspoelt ,deze extreme toename dringt er opnieuw aan ons aan te passen. Het legt je neer zoals je dat ook doet als je een relaxstoel pakt en een zonnebad neemt.

Alles zal veranderen als gevolg van deze gigantische energie-verhoging. Enorme krachtgolven duwen ons in ons stoffelijk lichaam en geven ons een ongekende kracht!

Ons lymfesysteem is extreem gevoelig voor lichtgolven en behoort tot ons immuunsysteem, thymus en de milt. De 2 chakrapunten van de milt liggen op je middenrif, links en rechts onderaan je ribbenbogen, aan de voorzijde van je lichaam. De milt werkt als een spons en zuigt alle omgeving energie=bloed, uit het onderlichaam aan en slingert deze in chakra 3 = darmvlies zuivering. Het zuigt je veneuze bloed aan uit je onderlichaam vanaf chakra 2= vol afvalstoffen die zich als een schaduw zich aan je kunnen laten zien. Zij bepalen ook je gedachten stroom.

Stem jij je dus af op de gebieden vanaf L2 [ 2e rugwervel in je middenrug] dan stem jij je af op de afvalstroom= letterlijk de shitstroom vol drama inclusief de lage trilling.. Je merkt dan ook dat je ogen naar beneden getrokken worden, alsof jij je rot, schuldig heb te voelen. Geeft bij het ontwaken een losse ontlasting= losse darm.

Nu worden we wakker en ons bewust dat we ons hoger hebben af te stemmen om hoogfrequente trillingen van puur licht en liefde te ontvangen.
De extreem hoge lichtinfusies in onze aura duwt alle gestagneerde afgewerkte lymfe uit ons fysiek emotioneel systeem.

Voelbaar zijn de pijnlijke knopen in je lichaam, een signaal dat je lichaam aan het ontgiften is! Ons immuunsysteem wordt opgeschoond tot we helder mogen zien en horen met ons hart!

We worden als nieuw en deze dagen vragen ons om liefde aan onszelf te geven door overgave, rust en respect voor het ongelooflijke dat er gebeurt!

Deze energie moedigt je aan om afscheid te nemen van alles en iedereen dat je een onaangenaam gevoel geeft om zo het evenwicht in je leven te herstellen.

Neem je relaxstand in en neem je fotonenbad vol van hoogfrequente licht, het zet je letterlijk in je LICHT en dat is JOUW KRACHT!

SYMPTOMEN misselijk, immense moeheid, pijnlijke pezen, spieren en gewrichten, huiduitslag en irritatie, niet vooruit te branden, last van de kaken, kiezen, tandvlees, ringing ears, snel overprikkeld zijn, alles is je teveel, koude rillingen diepvrieskou, hoge ademhaling, hartritmestoornissen, grieperig, zware benen, druk op de maag, keelpijn, hongerig, een buik die voelt als een overvolle wasmachine, hoofd en schedelpijnen, druk tussen de schouderbladen, wazig zien tgv grote aanbod aan afvalstoffen nieren, zeer gevoelige ogen die wennen moeten aan het extreem felle bronlicht, ,emotionele opvliegers door de vele triggers die je om de oren vliegen, opgejaagd alsof je nog heeeeel veel moet doen maar te moe bent, druk op je hoofd, schouders, hele wervelkolom mn de onderrug en borstbeen o.i.v de energie die via je kruin binnenstroomt en de thymus en je perineum activeert ;oftewel je wortels vanuit je kindertijd.

Marjolein Ingrid Soulpursang