zaterdag 27 februari 2021

John F. Kennedy Boodschap ‘Mijn vertrouwen in ieder van jullie is onwankelbaar’27 februari 2021 ~ Gechanneld door Losha


John F. Kennedy  Boodschap:
‘Mijn vertrouwen in ieder van jullie is onwankelbaar’

Gechanneld door Losha – 28 juli 2018
Geplaatst op wakkeremensen – 27 Februari 2021

Mijn beste medepatriotten….

Hmm…Ik ben zo blij dat het woord “patriot” nu op zo’n positieve en nobele manier wordt gebruikt.

Ik heb gezien hoeveel waarlijk verbazingwekkende en ziel-schuddende gebeurtenissen zich momenteel ontvouwen. Op dit moment zijn degenen die de Waarheid in deze gebeurtenissen herkennen, weinigen in vergelijking met de totale bevolking – maar de massa’s – zij worden ook wakker… het is misschien maar één klein druppeltje informatie dat hun gedachten schokt en niet “klopt” met alles wat zij tot nu toe wisten.

Om daar aan toe te voegen, één druppel in een vijver (collectief bewustzijn) creëert dan dat glorieuze “rimpel” effect – waardoor meer en meer zielen op Aarde beginnen te ontwaken. De aanblik van de vele “rimpelingen” die op dit moment over de hele wereld plaatsvinden, is wonderbaarlijk! Jullie zijn ALLEMAAL aan het ontwaken! Goed voor jullie!

Ik zou graag over nog een andere kwestie willen spreken, en dat is het onderwerp van mijn geliefde zoon, John F. Kennedy, Jr., of “Junior” zoals ik hem liefkozend noem.

Er worden op dit moment veel veronderstellingen geopperd over de vraag of hij nog steeds geïncarneerd is in zijn aardse lichaam, of dat hij werkelijk is overgestoken toen hij jaren geleden met zijn vliegtuig vloog.

Hoewel ik de belangstelling voor dit onderwerp zeer waardeer, geloof ik niet dat het zo belangrijk is – omdat Junior nog steeds “assisteert” in dit proces van Openbaarmaking en Ascensie, net als ik, van boven en beneden, en dat is het belangrijkst.

Naarmate ik meer ben gaan leren over bewustzijn, en de integrale rol ervan in onze evolutie als spirituele mensen, gaat dit ook samen met het idee dat onze “ziel”, of geest, het belangrijkste aspect is in dit alles. Daarom stel ik dat het er niet toe doet of mijn zoon “hier” of “daar” is…wat het belangrijkste is, is dat zijn ziel, Overal is.

Het spijt me als ik diegenen van jullie heb teleurgesteld die de “waarheid” over Junior’s bestaan wilden weten, maar ik geloof dat we op dit moment dringender zaken hebben om aandacht aan te besteden – en laat me ook ondubbelzinnig verklaren dat mijn Junior zeer geliefd is en dat hij net zo betrokken is bij het helpen creëren van deze Nieuwe Wereld van Licht, als ik… misschien wel meer.

Ik wil nog een ander onderwerp aansnijden – dat is van het onderwerp dat jullie Openbaarmaking noemen. Voor degenen onder jullie die al vele decennia Hoeders van de Waarheid zijn, weten jullie hoe monumentaal deze taak is geweest om te volbrengen – en ja, er zijn vertragingen geweest, omdat de aard van het Duistere Beest zodanig is dat ze heel moeilijk te voorspellen zijn geweest.

Echter, in de laatste twintig jaar of zo, hebben onze Ware Patriotten “onze” goede strijd gestreden voor ons allen – en zij zijn aan het winnen! Ik reken ook al jullie Lichtwerkers en Waarheidshoeders als deel van dat geheel – het geheel dat de Ware Patriotten zijn.

Als ik een onderwerp mag aansnijden dat deze persoon (Losha), die mijn boodschap ontvangt, bezighoudt – en dat is het recente fenomeen rond het icoon genaamd “QAnon”.

Het volstaat te zeggen dat ik zeer goed op de hoogte ben van deze “beweging” – en ik vind het fascinerend en wonderbaarlijk! Deze beweging heeft geholpen om nog veel meer mensen wakker te schudden, en het is een genot om te zien hoe het zich ontvouwt, met al zijn aanwijzingen, raadsels en uitspraken, die die “Anons” ertoe aanzetten om grote hoeveelheden tijd en moeite te steken in het ontcijferen en oplossen van alle “kruimels” – en om vervolgens een veel grotere hoeveelheid informatie te verschaffen aan onze sterk vooruitstrevende, en allesbepalende, Openbaarmaking.

Als jullie alleen maar konden zien wat ik zie – hoe zeer, zeer dicht jullie allemaal zijn bij het volledig ontmantelen van de Duisteren – het is een glorieus gezicht om te aanschouwen – en om te weten dat onze Nieuwe en Liefdevolle Wereld op het punt staat om op een gloednieuwe manier uit te barsten, en met jullie Gloednieuwe 5 Dimensionale Wezens, hier om het te bewonen – en ervan te genieten voor eonen die nog zullen komen!

Houd alstublieft het geloof vast, Ware Patriotten, want we zijn er bijna. Mijn vertrouwen in ieder van jullie is onwankelbaar, en ik weet dat we ons verheven doel zullen bereiken, zeer binnenkort.

Mijn liefde voor jullie allemaal… voor eeuwig en altijd.

Jullie geliefde, JFK

Website Losha

Vertaling: Martien