zaterdag 27 februari 2021

ARTIKEL OVER DE VOLLE MAAN IN MAAGD VAN ZATERDAG 27 FEBRUARI 2021 ~ Manuela v/d Knaap



ARTIKEL OVER DE VOLLE MAAN IN MAAGD VAN ZATERDAG 27 FEBRUARI 2021

Titel: 'Diepe transformatie, gedragen door het geheel'
*

Dit artikel beschrijft het proces van de volle Maan in Maagd van zaterdag 27 februari 2021 en de aankondiging van het webinar a.s. zaterdag 27 februari 2021.
*

Gedreven door het veiligstellen van ieders eigen bestaan, komt er een grote beweging op gang die de nieuwe Watermanprincipes weer een stukje tot stand gaat brengen. De noodzaak om voor jezelf te kiezen is levensgroot en brengt velen samen in groepen van gelijkgestemden. De essentie van het spirituele proces is het innemen van jouw rechtmatige plek en het herstellen van vertrouwen en diepe liefde voor jezelf, jouw bestaan en lichaam. Lichamelijk gaan we rond deze volle Maan door een diepe transformatie en ontstaan er van daaruit nieuwe verbindingen met de Aarde en het universum die je dragen. Ik wens je veel leesplezier…
*

In dit bericht hier op Facebook plaats ik alleen de eerste alinea's zonder de video's en astrologische verwijzingen. Je kunt dus beter het artikel direct op mijn website lezen. (Leest ook prettiger met de zachte regenboogachtergrond of als je juist last hebt van de achtergrond, dan kun je de pdf downloaden.) LEES HET HELE ARTIKEL OP DE WEBSITE: https://inzichten.com/diepe-transformatie-gedragen-door...
*

Doorbewegen
Alle planeten zijn weer vooruit aan het lopen vanaf 21 februari 2021 (vanuit de Aarde gezien). Dat betekent dat de nieuwe energie die sinds de poort van 21 december 2020 aanwezig is, weer met volle kracht vooruit gaat stromen. Dit vraagt om aanpassingen in ieders leven. De sociale waarden van het Watermantijdperk, zoals gelijkwaardigheid, vrijheid, bewustzijn en vriendschap, komen hiermee onder een vergrootglas te liggen.

De actie hier is er een van helende communicatie die sociale- en groepsautoriteit herstelt. Daarmee bedoel ik dat groepen, zoals bijvoorbeeld een groep kappers, masseurs (zoals een beroepsvereniging), natuurgeneeskundige therapeuten of een groep ondernemers, in een dorp of straat, hun zelfstandigheid (autonomie) kunnen herstellen door de waarden van het nieuwe tijdperk van Waterman toe te passen.

Van daaruit kunnen zij als groep (collectief) doortastend en krachtig handelen en daarmee hun zelfstandigheid herstellen. Een voorbeeld daarvan is het nieuwe initiatief van winkeliers en andere bedrijven om 2 maart weer open te gaan (zie video).
*

Collectief opkomen voor jezelf
Voor vele ondernemers is de grens bereikt en staat een faillissement voor de deur. Het gaat er om dat de basis van het leven wordt veiliggesteld. De crisissituatie is ontstaan doordat sociale verplichtingen zoals het sluiten van het bedrijf zijn opgelegd. Ongelijkwaardigheid speelt hierin een grote rol en geeft frustratie. Het ene bedrijf en branche mag meer dan de andere. De horoscoop van de volle Maan in Maagd van zaterdag 27 februari 2021 laat zien dat er een opening ontstaat in de angst om de schuld te krijgen of egoïstisch gevonden, waardoor dit patroon van verlammende angst kan worden doorbroken. Het Meesterschap (van Cheiron in Ram) dat vrijkomt in jezelf, wanneer je kiest om jezelf centraal te zetten, is nu verbonden met een groep of collectief.
*

Lees het artikel verder op mijn website: https://inzichten.com/diepe-transformatie-gedragen-door...

In het artikel kun je lezen over het persoonlijke innerlijke proces dat deze volle Maan ook op lichamelijk niveau actief is. Je kunt lezen over de mogelijk symptomen en de het magische proces wat zich ontvouwt vanuit rust, veiligheid en vertrouwen...
*

Heb het goed…💞
© Manuela van der Knaap van www.inzichten.com