dinsdag 23 februari 2021

Kosmos Ascensie Journaal Dinsdag 23 februari 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos Ascensie Journaal
Dinsdag 23 februari 2021

Een ENORME tsunami en instroom van hoogfrequente gamma licht geven bij velen een enorme vermoeidheid tot volledige uitputting aan toe nu we de shift van 3D naar 5D maken.

Ook veel desoriëntatie nu onze pijnappelklier zich af gaat stemmen op andere en veel meer resonerende frequenties en als een radar zoekt naar deze hernieuwde afstemming die resoneert met jou als lichtwezen= hartresonantie.= welke trillingsfrequentie jou blij maakt!

Via de 7e auralaag is er zoveel bij ons in-ge-ent = ingeprent= aan 3D informatie=lymfesysteem oftewel ons immuunsysteem verzwakte en ging in de slaap modus in chakra 2= milt, nu ontwaken we en worden we wakker geschud!

SR pieken tot 30 Hz= veel opschoning bij je maaggebied met het gevoel alsof je op ontploffen staat en uit je vel knapt zowat.

KP= nog steeds zitten we in 24/7 zonnestormen die maar door ons zenuwstelsel heen blijven razen!
KP= tussen 3- 4= 500-600 km/sec.
Na een zonnestorm heeft ons lichaam te resetten!

De frequenties stijgen extreem en in een recordtempo, we spiralen nu razendsnel door alle vorige levens en generaties heen [DNA celgeheugen], halen nog oud zeer naar boven uit de diepten van ons onderbewustzijn [onderlichaam]. Zwakke plekken en angstige gedachten worden los getrild . Ook geomagnetische onrust vandaag. Geeft zware gedachten stromingen!

Veranderingen in het magnetisch veld; misschien voel je deze veranderingen fysiek door vreemde sensaties in perceptie, rare onthechting van je leven/lichaam, ontkoppeling, draaierigheid, onregelmatige hartslag, en of gewoon een algemeen gevoel van 'UIT' te zijn.) Ook extreme gevoeligheid voor straling van bv beeldschermen.

Wakker worden in een slapende wereld gaat met pijnscheuten gepaard. Pijnscheuten omdat je voelt dat er afstand komt tussen jou en je omgeving omdat je ooit besloten hebt om terug te keren naar je authenticiteit.

Wakker worden in een slapende wereld heeft als gevolg dat je niet gezien wordt om wie je werkelijk bent. Dat jouw bijzondere diepgang, jouw essentie, jouw Kosmisch Zijn geen reflectie in je omgeving vindt. Het maakt je enerzijds eenzaam en anderzijds ook weer sterk. Wees bewust van de kracht die er in je schuilt!

We stappen in het volgend niveau van onze galactisch- genetische vooruitgang...dit heeft vooral te maken met onze veranderende biologie (lees: PIJN) en uitbreiding van het licht-lichaam (lees: nog meer PIJN), hetgeen te maken heeft met de versmelting van geest en materie.

De lichtlichaam expansie die nu plaatsvindt ontstaat omdat we eerst onze oude menselijke gietvorm loslaten, en als we dat doen, dan zal de nieuwmenselijke gietvorm zijn plaats innemen en zal de lichtlichaam expansie gebeuren.

Mijn ervaring de laatste tien jaar is dat hoe mooier de boodschap is, hoe meer waarschijnlijk het moeilijk zal zijn, dus wees alsjeblief niet ontmoedigd als je vindt dat jouw ervaring sterk contrasteert met die woorden omdat onafgezien van wat iemand anders je probeert te verkopen...licht trekt pijn omhoog t/m je nek=chakra 5= stamhoofd of reptielenbrein die nu in paniek schiet o.i.v druk op de nervus vagus die onze ademhaling en hartslag alsook de spijsvertering regelt!!

Er zijn zoveel veranderingen die momenteel plaatsvinden in onze fysieke cellen tijdens dit intensief belichamingsproces.

Speciaal de versmelting van linker – en rechterbrein die echt weegt op de pijnappelklier en hypofyse en die een veelvoud aan ongemakkelijke symptomen creëert, en ja, we zijn gewaarschuwd over het ongemak dat we zouden voelen, maar geen enkele voorbereiding kan ons echt voorbereiden op de weken en weken van energie- ongemak, pijn, ontkoppeling en leegte die kunnen optreden.

De pijnappelklier bevindt zich centraal in onze hersenen, als kruispunt tussen onze verticale en horizontale verbinding. Ieder mens heeft een persoonlijke ‘sterrenpoort’, namelijk de pijnappelklier. De pijnappelklier, kruinchakra, is het centrum van onze hersenen, achter de hypofyse van ons derde oog. Wanneer de Kundalini vanuit onze eerste chakra vanaf de stuit is gestegen naar de derde oog chakra [conceptievat], kan het derde oog daadwerkelijk worden geopend en vult zich met vloeibaar licht=liquor.

Deze opening vindt plaats door de combinatie van fysieke energieën van onze eerste tot en met zesde chakra’s en de multidimensionale energie die de pijnappelklier vanuit de kruinchakra binnengaat. Wanneer het derde oog is geopend, wordt de pijnappelpoort op een langzame of snelle manier gereactiveerd.

Symptomen; extreme moeheid!!!!, immense koude rillingen, grieperig tgv energie verschuivingen in de cellen stress, onrust, paniek, hartritmestoornissen, benauwdheid, hoge ademhaling, gespannen middenrif vol vrjjgekomen afvalstoffen en Co2 gassen, aanvalsgewijze hitte aanvallen tussen de schouderbladen; hier gaat een hitte golf je karma verbranden, dizzy o.i.v de snel indraaiende kruinvortex, stram en stijve spieren, keelpijn die komt en gaat, snotterigheid, lichamelijk ongemak voornamelijk in de nek, hoofd, wervelkolom, bekken, heupen, psoas, pijnlijke voetzolen, hitte voelen door je linkerbeen of juist niet, je voetchakra's voel je open gaan dmv hittebal onder je voeten, zeer gevoelige zintuigen, gevoelige ogen ,last van de kaken, bijholten, tanden en kiezen, tandvlees, en aangezicht, huidirritatie, vervellingen,jeuk, pijn tussen de schouders en in de rug. Dit is het resultaat van intense veranderingen in je DNA/RNA systeem vanwege het ontwakende lichtlichaamsbewustzijn. Intens innerlijk verdriet zonder duidelijke aanleiding.
Je laat je verleden los (van zowel het huidige als vorige levens) en dit veroorzaakt het gevoel van verdriet. Vergelijk het met een verhuizing uit een huis [dimensie] waar je heel lang hebt gewoond.

Even uit de losse pols, het is wat rommelig geworden

Marjolein Ingrid Soulpursang