dinsdag 23 februari 2021

Grote veranderingen op komst? ♥ Mieke Vulink ♥

Grote veranderingen op komst? ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Zó veel mensen, zó veel vragen. Waar moet je nou in geloven, hoe hou je je Licht nou vast, in deze, soms zo verwarrende tijd? Van alle kanten komen er enerzijds onheilspellende, en anderzijds verheffende berichten die elkaar vaak volledig tegenspreken.

Wie kun je nog geloven, wie kun je nog vertrouwen? Het zijn vragen die alle collectieve velden van angst, onrust en onzekerheid versterken. Menselijk, en heel begrijpelijk. 'Wat kun je nou het beste doen?' wordt mij gevraagd; misschien toch maar wat antwoorden...

Ik heb op een vorige post een reactie gegeven die ik hier zal delen. Zie het als een inleiding voor een volgende post.

Bovenal: Volg vooral wat jij van binnen als zuiver, waarachtig en kloppend voelt. Volg de weg waarop jouw ziel gevoed wordt, waarop je uitgedaagd wordt om die Goddelijke Aanwezigheid in jezelf te ontmoeten, inclusief alle stemmen van je ego die dat weer teniet willen doen. Het innerlijke louteren is nu heel belangrijk. Vanuit de louteringen ontstaat er een nieuwe bedding van Licht en Waarheid, die je zó nodig hebt om alles in het goede perspectief te kunnen plaatsen.

Geef je dagelijkse leven inhoud en vormen die kunnen bijdragen aan innerlijke rust en vrede, en aan jouw eigen transformaties en ontwaken.

Er gaat zeker 'iets groots' gebeuren! Beter gezegd; dat is al gaande. Er wordt, uiterst zorgvuldig, van alles voorbereid. Maar het blijft vooralsnog zo veel mogelijk achter de schermen om zo min mogelijk onrust te veroorzaken.



Men probeert te voorkomen dat, indien de waarheid van alle leugens aan de mensheid gepresenteerd gaat worden, het op grote schaal gaat escaleren

 

Het grote plan voor de nieuwe Aarde berust op spiritualiteit, en ligt werkelijk in handen van Lichtmeesters die deels ook onder ons aanwezig zijn. Echter; hier zul je in de gangbare media niets over vinden. Deze presenteren een heel ander plan dat inspeelt op collectieve angstvelden Daarom is het zo lastig om te blijven geloven in wat je zoal aan hoopgevende geruchten om je heen hoort.

Het zal heel veel tijd kosten om de mensheid op Aarde echt die omwenteling te geven die ze nodig heeft om tot besef te komen van hoe ze haar eigen soevereiniteit uit handen heeft gegeven of verloren heeft.

Daar aan voorafgaande is bewustwording op grote schaal noodzakelijk. Mensen dienen allemaal weer op zoek te gaan naar wat werkelijk WAAR is. Naar waar men zich nog laat manipuleren, naar waar tegen de vrije menselijke en de hogere Goddelijke Wil in gehandeld wordt.

 

Zoek naar wie en wat het goddelijke Licht in jouw bekrachtigt terwijl je leest en luistert


Doe dit niet om anderen te veroordelen, want diegenen die juist 'het duister' vertegenwoordigen hebben een hele zware taak op zich genomen voor dit leven.

Wie of wat wakkert jouw besef aan van jouw eigen Lichtkrachten, jouw eigen scheppingskrachten? Alles wat daarmee verbonden is dient ingezet te worden ten bate van de hele mensheid. Net zoals we het ooit, heel lang geleden, toen het Paradijs op Aarde nog zichtbaar en tastbaar aanwezig was, ook gedaan hebben!


De tekorten en dualiteit die nog in de hele wereld levend worden gehouden liggen slechts in de handen van een paar families die al het geld bezitten.

Zij zullen waarschijnlijk niet 'zomaar' tot inkeer komen. Zij hebben hun eigen programma waar ze volledig van overtuigd zijn. Hun voorouders zijn al eeuwenlang  met de voorbereidingen bezig geweest om dit op Aarde te laten gebeuren.

 

Maar de Licht - en Liefdeskrachten van onze goddelijke afkomst laten zich niet meer wegdrukken


Wat wij op dit moment kunnen doen is de kracht van onze verbonden Licht- en Liefdesvelden zó groot maken, ons geloof daarin zó trouw blijven, dat we onszelf en anderen daardoor kunnen bevrijden uit de verstikkende greep van ieder duister plan.

 

Samengevat... wat is wijsheid voor de komende tijd?


Allereerst: altijd vanuit Liefde denken, spreken en handelen

De innerlijke verbinding met de Goddelijke Bron van ieder mens erkennen hoe verdwaald men ook lijkt! en op de eerste plek zetten, bij welke keuze je ook maakt. Dit gaat vanzelf, als je hier eenmaal innerlijk onvoorwaardelijk voor gekozen hebt!

 

En dat hand in hand laten gaan met dienstbaar willen zijn met de kwaliteiten die jij draagt. Je hoeft niets te 'presteren', 'produceren' of 'forceren'; je hoeft je slechts bewust te worden van alles in jou wat mooi, zuiver, wijs en waarachtig is. Daarmee kun je bijdragen aan de bewustwording van jezelf en van al je medeschepselen.

Wees bereid om met jouw Waarheid rechtop te blijven staan, niet vanuit een beter weten of agressiviteit, maar altijd vanuit Licht, dat geen enkele leugen zal toelaten

Licht is vele malen sterker dan alle dualistische denkbeelden die de mens vanuit onwetendheid gecreëerd en als overtuigingen tot zich genomen heeft.

We zijn niet opnieuw op Aarde geïncarneerd om onszelf opnieuw tot gehoorzame slaven aan autoriteiten buiten onszelf te laten maken


Dat hebben we al genoeg ervaren sinds Atlantis. We zijn opnieuw op Aarde gekomen om onszelf, elkaar en de Aarde te bevrijden van alle vervormingen, zoals die van schijnheiligheid, persoonlijke macht, persoonlijk eigenbelang en lege, ontzielde, materiële rijkdom. Laten we samen, hand in hand, iedereen op zijn eigen liefdevolle en waardige manier terugkeren naar de enige ware Goddelijke Liefde, vanuit waar wij allen zijn voortgekomen.

 

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl