woensdag 24 februari 2021

Kosmos & Ascensie update Woensdag 24 februari 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie update
Woensdag 24 februari 2021

WOWWWWWWWWW EEN BOMBASTISCHE TSUMAMI overspoelt de aarde met een geweldige BOOST aan energie van > 107.000 tov gisteren!

SR pieken tot 37 Hz= diepe zuivering rondom maag en hartgebied, geeft druk op de maag en opgeblazen middenrif met overbelast orgaan stelsel. Diarree, plotse opvliegers en enorme ballen van hitte dmv openen voet- en handchakra"s

KP 4, al dagenlang zijn er 24/7 matige zonnestormen die versneld oude patronen en gewoonten in ons systeem afbreken! Geeft onrust, stress, paniek en immense vermoeidheid door de versnelde afbraak uit onze celgeheugen.

Verhoogde electronen aanbod in de atmosfeer; kan je een heel licht en blij gevoel geven. Blijf wel goed aarden.


Deze lichtkrachtgolven zijn ZO enorm krachtig en drukken ons in onze oorspronkelijke vorm oftewel blauwdruk verbonden aan ons skelet. Je kunt letterlijk het gevoel hebben dat je tot op het bot gaat nu. Het is net een 3D printer die laag voor laag opbouwt tot de perfecte pasvorm. Zo heb je de ene dag hemelshoge energie en daarna kun je weer deep down gaan voor de volgende printlaag= zuivering van diepe bindweefsellagen.

Deze ware explosie van zeer sterke en krachtige lichtgolven komen onze aura binnen via chakra 3, ons etherisch web en voedt ons fysiek lichaam met dit zuivere licht tot diep in iedere cel. Het binnenstromende licht draait als een draaikolk in je bekken/baarmoeder rond en spoelt daar vele levens/generaties van onmacht en misbruik schoon uit de cellen. Tevens spoelen deze hoogfrequente golven en losse deeltjes rondom -en langs je botten, zoals een rivier zijn weg baant rondom de rotsen. Dit is de levensrivier van licht= nervus vagus dus, de belangrijkste zenuw tijdens deze ascensie/descensie periode.

We laten de oude vorm/gestalte los en nemen een nieuwe lege ruimte in die voor ons bestemd is oftewel onze oorspronkelijke vorm waarin we nu gedrukt worden door de hoge krachtgolven vanuit de kosmos naar de aarde, We verschuiven van plek. Dit geeft rouw. We willen echt niet meer terug naar wie we ooit waren, maar toch knagen er nog oude en onderdrukte emoties aan ons.

Terwijl je oude gietvorm afbrokkelt en afsterft activeert de thymus oftewel het lichtlichaam en galactisch lichaam[= lymfe zuivering=geesten-water en loslaten van negatieve geesten= gedachtenvormen. Ook wel wedergeboorte genoemd. Dit gaat gepaard met klachten. Misselijk en opgeblazen o.i.v overwerkte lever en nieren door de vele toxinen. Pijn nek-schouders en tussen schouderbladen. Gevoel van een slingerbeweging door het lichaam heen= activering vd zwevende zenuw oftewel de nervus vagus.

De thymus activeert en geeft met name rond de linker longtop [bergtop]drukpijn evt met zwelling en druk op het borstbeen alsof er iets uit gedrukt wil worden of uitgedeukt. Vibrationele griep en weinig kunnen verdragen. Gespannen borsten= veel opgehoopte lymfe, gevoel ik wil wel van alles en ook sneller maar ik kan niet sneller. Intensieve en heldere dromen die veel inzichten geven. Verstoorde slaappatronen.

Deze activatie voel je aan je lymfeklieren, grieperig, hitte en immense koude perioden, omhoog halen van oud zeer en rotgevoelens, slijm en verkouden, strottenhoofdklachten, grieperig die niet over gaat, hartritmestoornissen, benauwdheid, druk op de borst[activatie vd gestagneerde lymfestroom] etc.

De lichtinfusies blijven maar onvoorstelbaar stijgen en dringen onze aura binnen en via onze aura [etherisch web] drukt het op de 71.000 huidpunten onder onze voetzolen en dan via de 12 meridianen=zenuwbanen en de 2 kundalini hoofdkanalen langs je wervelkolom om alles in het licht te zetten zodat alles transparant mag gaan worden en ons mag verlichten van alle emotionele bagage die we meetorsten op onze schouders van vele levens en generaties.

We worden wakker en ontwaken uit onze reptielhersenen die gericht zijn op overleven en vechten/vluchten. We zijn uitgestreden en zwaar vermoeid geraakt tot volledige uitputting aan toe, we droegen een hele zware last mee op onze schouders die we nu mogen loslaten, het is niet van ons en ook nooit geweest.
De 3D aarde is BURNOUT en de 5D aarde is SOUL IN!

We zoeken de zon en de warmte en richten ons langzaam uit onze gebogen positie op en ontkiemen om te groeien met ons gezicht naar de zon toe zodat de schaduw van onze lasten uit het verleden achter ons ligt en daar blijft.

Zodat jij je gezicht weer mag opheffen naar de zon ipv je omdraait en je schaduw aankijkt, je schaduw die bestond uit pijn, angst, onmacht schuld en schaamte en we zo een beschermjas aantrokken om deze gevoelens maar niet te hoeven voelen want het zijn rotgevoelens, dus gingen we schikken en plooien en aanpassen en onderwerpen, grepen zo zelf de macht en controle middels onze muren van verstand, je mentale zijkwabben, schuif ze nu maar opzij dan kan het zonlicht weer naar binnen en mag je gaan bloeien volgens de blauwdruk van je ziel en word je precies de bloem zoals je bedoeld bent in je eigen kleuren en geuren met de juiste gezonde aarde waarin jij je wortels hebt uitgestrekt omdat het jou de goede en gezonde mineralen heeft om volop tot je recht te komen!

Het kan nu aanvoelen alsof je ingeklemd hebt gezeten tussen een drukkende omgevingscultuur en amper voldoende lucht kon krijgen en zo intens snakte naar ruimte, lucht rust en stilte zonder ruis!

Symptomen; pijnlijke botten , gewrichten en spieren, onverklaarbare woede-uitbarstingen, pijnlijke lymfeklieren, druk op zenuwstelsel, enorm emotioneel=detox, grieperig, snot en slijm, hitte en immense koude perioden, omhoog halen van oud zeer en rotgevoelens, slijm en verkouden, verstopte bijholten, tanden en kiezenpijn, drukgevoel om je hoofd, strottenhoofdklachten, nek, schouderklachten, hoofdpijn, druk achter -en voorhoofd, dizzy, grieperig die niet over gaat, hartritmestoornissen, druk op de borst[activatie vd gestagneerde lymfestroom] etc.

Een stampotje met van alles en nog wat vandaag

Marjolein Ingrid Soulpursang