donderdag 25 februari 2021

Je lichaamscellen veranderen tijdens deze transformatie en dat is goed te voelen



Je lichaamscellen veranderen tijdens deze transformatie en dat is goed te voelen

De lichaamscellen
Het weefsel van je lichaam bestaat uit cellen. De cellen bestaan uit moleculen en dat gaat zo door tot we op het subatomaire niveau uitkomen.

Op dit niveau zijn de blauwdrukken of de sjablonen voor het lichaam aanwezig.
De mogelijkheden van datgene wat we misschien in ons leven zouden kunnen gaan doen zijn gecodeerd op subatomair niveau.

En op dat niveau van ons bestaan worden de veranderingen in frequentie en lichtdoorlaatbaarheid nu aangebracht. Het gebeurt terwijl de aardeveranderingen bezig zijn waarbij de as van de aarde steeds verder aan het verschuiven is.

Bij een verschuiving van de as van de Aarde zullen namelijk onze huidige leefpatronen en de wijze waarop onze cellen tot nu gestructureerd waren geen garanties bieden voor een voortbestaan op de huidige manier.

En daarom moeten we veranderen. Op fysiek niveau zullen deze veranderingen een herschikking inhouden van de materie, terwijl op spiritueel gebied deze veranderingen gerelateerd zijn aan een groei in planetair bewustzijn.

Wanneer deze veranderingen zich voordoen veranderen ook de verschillende levensvormen op de planeet. De precieze structuur van iedere cel in ons lichaam is aan het veranderen. De veranderingen in de cellen van je lichaam ontstaan ten gevolge van een infusie van nieuwe elektromagnetische impulsen.

De structuur van energieoverdracht en energiewisselingen in de cellen wordt langzaam herzien tijdens deze mutaties.
Dit kan de periodieke lichamelijke uitputtingen tot gevolg hebben, aangezien je lichaam door een fase van radicale hermodellering gaat.

Wanneer je deze veranderingen opmerkt, probeer dan te relaxen en laat je meevoeren met de veranderingen. Dat komt de processen in het lichaam ten goede. Lees, relax, stem je af, mediteer, voed je goed en wacht tot de veranderingen minder worden en stoppen. Ga in zulke perioden conflicten uit de weg.

Die vergen alleen maar extra energie. Laat wel emoties die zich aandienen de vrije hand, dat wil zeggen stop ze niet weg maar beleef ze en durf een positieve houding ten opzichte van het probleem aan te nemen. We bouwen nieuwe informatie in de cellen van ons lichaam en bij velen is de vraag of het herprogrammeren van ons DNA door onszelf wordt gedaan of dat het een onoverkomelijk natuurlijk proces is.

Je zou kunnen zeggen dat het van beide een beetje is. Het zit als volgt in elkaar. Voorafgaande aan de tijd van de geboorte van de mensheid zijn de cellen gecodeerd voor deze tijdsperiode in de geschiedenis van de mensheid. Velen ondervinden in deze periode dat ze naar een bepaalde plaats of tot een bepaalde persoon worden aangetrokken.

Ze ondervinden dat op die plaats aanwezig zijn of in de aanwezigheid van die specifieke persoon zijn een soort 'trigger' laat ontstaan in het geheugen. Er ontstaat een herkenning of een ontwaken. Dus op deze wijze gebeurt het automatisch.

Wij volgen de impulsen die zich aandienen. Wij volgen de natuurlijke beweging van het leven en waar ons lichaam naartoe wordt geleid. Zo wordt nieuwe informatie op gang gebracht, onder onze aandacht gebracht. Er is natuurlijk een overlapping en samenvloeiing van vele processen wanneer nieuwe impulsen zich aandienen, voordat de nieuwe informatie zich daadwerkelijk aandient.

Dit gebeurt op vele verschillende niveaus in ons lichaam. Hoe meer wij in overeenstemming zijn met de wijsheid die is opgeslagen in ons lichaam, hoe meer wij ons op een natuurlijke bewuste wijze voortbewegen naar de verschillende situaties die onze 'triggers' zijn voor het activeren van de transformatie in ons DNA. Dus ja, wij hebben er zelf deel aan.

Achterover zitten en afwachten of overgaan op de automatische piloot biedt geen soelaas. Misschien in bepaalde mate wel, maar zeker is dat hoe meer je bewust in overeenstemming (in balans) bent met de veranderingen, hoe meer je als de kapitein van het schip dat bezig is aan een woeste reis in staat bent om het rustige vaarwater te kiezen.

En hoe meer je zelf de dirigent en mede-schepper bent van je nieuwe zelf en indirect van je omgeving. Bij transformaties kun je aan verschillende kanten staan; het bewust ondergaan en mededirigerend of op en neer geslingerd worden in de golven zonder te beseffen waar je op uitkomt.