donderdag 25 februari 2021

Verandering in het centrale zenuwstelsel



Verandering in het centrale zenuwstelsel

Er zijn vele nieuwe soorten ziektebeelden die zich bij de mensen voordoen ten gevolge van onbalans naarmate het zenuwstelsel veranderingen ondergaat. Steeds meer mensen ondervinden diepgaande gevoelens van frustratie en agressieve opgewondenheid wat vele symptomen in het lichaam veroorzaakt maar ook nerveuze verstoringen en temperatuurstijgingen.

Het komt eruit als explosieve uitingen van boosheid en geweld. (Red: volg het nieuws maar, klinkt dit niet bekend in de oren?) Er ontstaat een onbalans in het zenuwstelsel die oorzaak kan zijn voor vele verstoringen, vele soorten koorts en voor storingen in de hersengolven tengevolge van een herschikking van onze manier van denken.

De zogenaamde 'herbedrading' van onze lichaamssystemen om de lichtdoorlaatbaarheid te vergroten zorgt voor vele verstoringen en ziektebeelden. Het is alsof iemand een 120 watt lamp plaatst in een houder die bestemd is voor maximaal 40 watt. Of nog beter, alsof iemand 1000 volt spanning laat stromen door een lamp die bestemd is voor 220 volt zonder dat de bedrading in de lamp daarop is aangepast.

De lamp begeeft het. Maar bij ons vindt tegelijkertijd een aanpassing plaats van de bedrading om de grotere spanning aan te kunnen. De periode van aanpassing, die via het zenuwstelsel verloopt, geeft echter de grootste problemen omdat wij op dat moment nog niet helemaal voldoen aan de nieuwe eisen en op onze tenen moeten lopen om het aan te kunnen.

Indien wij onze dagelijkse wijze van leven (eten, drinken, gedragingen, denken, patronen, enz.) hierop niet aanpassen zodat de druk van de veranderingen beter kan worden geabsorbeerd, zal ons zenuwstelsel op den duur de steeds hogere energieën niet langer aankunnen.

Het gevolg zien we steeds vaker in onze samenleving en in ons individuele (gezins-)leven gebeuren. Aangeraden wordt om regelmatig in contact te zijn met de aarde (letterlijk de handen op de aarde houden, wandelingen in bossen te maken, enz.) en om meer contact te maken met water (strandwandeling, zwemmen, aquarium of vissenkom in huis). Dit werkt harmoniserend op je eigen elektromagnetische veld.