donderdag 25 februari 2021

De Ontmanteling Van Het Oude 25 februari 2021 ~ Judith Kusel

De Ontmanteling Van Het Oude

Door: Judith Kusel – 19 Februari 2021

Vanmorgen werd ik wakker met een vreemde droom, waarin ik in een auto reed in een grote stad en bij mij was een ex-collega van mij, die ik al jaren niet meer heb gezien of contact mee heb gehad.

Ik parkeerde de auto in de straat en liet haar in de auto achter. Daarna ging ik een groot gebouw binnen en deed daar iets. Maar toen ik terug wilde keren naar mijn auto, waren de auto en de passagier verdwenen. Ik vroeg me af waarom ik de auto en haar niet kon vinden.

Ik herinner me mijn dromen zelden, en als ik ze herinner, let ik goed op. Ik vroeg toen om Goddelijke leiding en het antwoord dat ik kreeg, was dat dit symbolisch was voor wat er nu gebeurt in mijn leven, en het leven in het algemeen. Ik was allang verhuisd naar een totaal nieuw leven en een nieuw begin, waarbij ik letterlijk het oude leven en de oude ik achter me liet. Op een veel hogere manier begreep ik dat de ziel in kwestie de planeet had verlaten en dat het de laatste resolutie was van wat eens was.

Tegelijkertijd werd mij verteld dat dit symbolisch is voor wat er nu gebeurt, aangezien de zielen die de overgang naar de Nieuwe Aarde hebben gemaakt, zullen merken dat zij niet meer terug kunnen stappen naar de oude Aarde. Er zijn geen banden meer. Men kan met zielen op de oude Aarde omgaan, maar men is hen en de oude Aarde ontstegen.

Toen werd mij getoond hoe alles systematisch wordt ontmanteld van de oude structuren, de oude vormen, de oude organisaties, oude systemen. Alles wordt omgewoeld en alles komt aan de oppervlakte wat aan de oppervlakte moet komen, in deze ontmantelingsfase. Dit geldt voor de grotere structuren, enz. net zoals het geldt voor de individuele ziel. Inderdaad, al het leven op Aarde en alles wat in de een of andere vorm op en in de Oude Aarde is geschapen.

Ik realiseerde me opnieuw hoe belangrijk het is, vooral in deze tijd, om ons te onthouden van oordelen, en om ons niet terug te laten keren in dualiteit, polariteit en afscheiding. Het is een tijd om werkelijk te vergeven en te vragen om vergeven te worden en om toe te staan dat alle negatieve koorden worden doorgesneden – door onszelf te bevrijden, bevrijden we anderen.

Inderdaad, wanneer men de Oude Aarde overstijgt, kan men dualiteit in geen enkele vorm en op geen enkele manier meer zien of ervaren, en kan men ook niet meer oordelen.

Het hartcentrum is open en er is alleen Onvoorwaardelijke Liefde. Inderdaad mededogen.

Mij werd opnieuw verteld, dat volledig in de Nieuwe Aarde stappen is als het betreden van een totaal nieuw en onontgonnen terrein en dus in het onbekende. Toch zal stap voor stap alles onthuld worden en zich manifesteren in vorm en wezen, als en wanneer dat nodig is. Stap voor stap.

Inderdaad, de tijd zelf houdt op te bestaan.

Dus treur niet om het heengaan van de Oude Aarde, noch om het heengaan van het oude leven, en de oude jij.

Allemaal dienden ze jouw zielsgroei op ontelbare manieren, maar nu is het tijd voor een totaal nieuw bestaan en een totaal nieuwe manier van leven en om verder te verkennen en een leven te creëren en te leven voorbij alles wat we ooit eerder hebben gekend!

Judith Kusel

Bron

Vertaling: Martien