dinsdag 23 februari 2021

Energie Update ~ GEPLAATST OP 22 FEBRUARI 2021 DOOR NIKOS (Google vertaling)


Onthoud alsjeblieft om in hoge vibraties te blijven door erop te vertrouwen dat er goede veranderingen op komst zijn. - Saint Germain-
Onthoud alsjeblieft om in hoge vibraties te blijven door erop te vertrouwen dat er goede veranderingen op komst zijn. - Saint Germain-

GEPLAATST OP 22 FEBRUARI 2021 DOOR NIKOS


Groeten mijn dierbaren,

Ik ben Saint Germain en ik ben blij hier vandaag te zijn. Zoals jullie allemaal weten, gebeuren er veel dingen in jullie wereld. Elke dag brengt de mensheid dichter en dichter bij hun bevrijding uit de donkere middeleeuwen naar de nieuwe tijd, waar er geen lijden, honger en armoede meer zal zijn, alleen vreugde, harmonie en vrede.

Ja, mijn dierbaren komen deze dagen eindelijk naar deze planeet. Ik ben me ervan bewust dat de mensheid al heel lang wacht om vrij te worden en herenigd te worden met hun geliefden vanaf de andere kant van de sluier. Alles verloopt volgens het goddelijke plan dat door Vader, God, is gecreëerd. Dit jaar zullen veel onverwachte waarheden en gebeurtenissen onthullen. Bereid je alsjeblieft voor op alle goede dingen die in de toekomst naar je toe zullen komen en geniet van de rit van je leven.

De aarde zal vrij zijn van dierlijk en menselijk misbruik, geen martelingen meer. Jullie hadden er allemaal genoeg van. De rest van ons en ik, Saint Germain, willen niet meer lijden in dit deel van de Melkweg. Alles wat je hier weet en hebt geleerd, zal vervagen, iedereen zal de echte waarheid leren over wie ze zijn, waar ze vandaan kwamen en waarom ze hier zijn.

Je Ascentieproces versnelt nu de Eerste Schepper de tijd versnelt zodat alle gebeurtenissen eerder wereldwijd kunnen plaatsvinden. Onthoud alsjeblieft om in hoge vibraties te blijven door erop te vertrouwen dat er goede veranderingen op komst zijn. Het Universele Goddelijke Plan is in de maak en niets kan dat niet stoppen. De negatieve kant verliest dagelijks hun positie, hoe hard ze ook proberen de controle te behouden, het werkt niet meer omdat het licht de duisternis aan het winnen is.

Light Warriors en Light Workers bereiden je voor om in de nabije toekomst het erg druk te krijgen, aangezien je een essentieel onderdeel bent in deze overgang van 3D naar 5D. De opdracht van iedereen zal aan hen bekend worden gemaakt wanneer het juiste moment daar is. Je mentoren zullen zich aan je gaan openbaren en ze zullen je bij je missies begeleiden. Dit is een zeer belangrijke en cruciale periode op Moeder Aarde, wees niet bang, als er wat onrust en chaos in jullie wereld zal verschijnen, dat wordt verwacht voordat de nieuwe fundering de oude manier van leven volledig vervangt.

Je bent erg gezegend om hier op planeet Gaia te zijn tijdens deze verbazingwekkende en ongelooflijke transformatie naar een nieuwe 5D-realiteit. Veel beschavingen uit verschillende universums en melkwegstelsels houden nauwlettend in de gaten en observeren wat er in dit deel van de melkweg gebeurt. Ze zijn opgewonden voor het menselijk ras en sturen hun Licht en Liefde naar iedereen.

Ik weet dat jullie allemaal geduldig hebben gewacht om verzadigd te worden door rijkdom. Mensen hebben wanhopig geld nodig om een ​​einde te maken aan alle ellende op Moeder Gaia. Er is genoeg geld hier op deze planeet om alle honger en armoede in elk land weg te nemen, maar het is gestolen van de mensheid, waarvan je je nu bewust bent.

Ik werk samen met andere wezens aan het verwijderen van alle corrupte leden uit de Alliantie om de rijkdom op een veilige en soepele manier te kunnen herverdelen zonder enige onderbreking. Ook zal ik mezelf selecteren op wie mij gaat helpen met deze taak. Alleen de zeer vertrouwde en zuivere zielen zullen deel uitmaken van dit proces, dat erg belangrijk en tegelijkertijd erg delicaat is in het verdelen van het geld zonder een enorme chaos op jullie planeet te creëren.

Zoals je ziet, heb ik het erg druk gehad met deze missie op aarde, en ik ben erg blij dat de welvaart iedereen zal helpen een beter leven te leiden, en het zal een einde maken aan alle pijn en lijden hier. Het Quantum Financial System kan niet worden gehackt of gecompromitteerd, zoals je er al meerdere keren over hebt gehoord. Alles wordt voorbereid, dus we kunnen beginnen met het veranderen van deze oude corrupte realiteit voor een nieuwe, die zalig en gelukkig zal zijn in jullie wereld.

Mijn dierbaren, onthoud alsjeblieft dat ik hier ben om jullie te begeleiden en te ondersteunen tijdens jullie Ascentie Reis op Terra Christa. Elke keer dat je een moeilijke tijd doormaakt, voel je je verloren, eenzaam of angstig, noem gewoon mijn naam, en ik zal je helpen om door dit moeilijke deel van je leven heen te komen, zodat je het Licht weer kunt zien en de Liefde kunt voelen.

Het extreme weer in Texas en in andere staten is gecreëerd door de duistere krachten om het proces van vrijheid voor de menselijke beschaving te verstoren. De staat Texas zal in de toekomst een belangrijke rol spelen voor de mensheid.

Ik ben erg dankbaar dat ik deze informatie met u kan delen. We praten snel. Ik ben Saint Germain en zend naar jullie allemaal mijn Liefde en Zegeningen. Dank je.

Kanaal: Erena Velazquez