zaterdag 27 februari 2021

Arcturians gechanneld door Rita Kempf



ENERGIE-UPDATE

Een bericht dat u vandaag moet horen, is dat u de laatste tijd worstelt. Je hebt je diep van binnen nogal gespannen en nerveus gevoeld. Wat er ook in je leven aan de hand is, er is een innerlijke rusteloosheid die onder de oppervlakte beweegt. Het is een diep onrustig gevoel en het zit diep in je ziel.

Soms is het subtiel, zoals een beklemmend gevoel in je borst, maar het gaat nooit echt weg en in sommige opzichten ben je eraan gewend geraakt. Je bent er misschien aan gewend, maar je houdt er niet echt van.

Nee, je hoopte dat dit jaar anders zou zijn, maar tot nu toe lijkt het gewoon op hetzelfde oude verhaal. Waar is de vreugde, waar is de liefde, waar is ascentie eigenlijk? Werd dat ons voorgesteld als een mythe of een sprookje?

We zijn hier om een ​​paar vragen voor je te beantwoorden.
We weten dat deze nieuwe energieën een ongewone aanval op uw weefsels vormen.
Voor de gevoeligheden onder jullie kan dit verwarrend zijn.
Ja, we weten dat de huidige energie zwaar kan zijn voor het menselijk lichaam, maar als je accepteert wat niet kan worden geholpen, zul je het gemakkelijker hebben.

Als je kunt accepteren dat ze voor jou gebeuren en niet tegen jou, zal het beter zijn.
Als je ze als iets goeds beschouwt, zul je niet zo gespannen en nerveus zijn.
We vragen je om ze als iets goeds te zien, want dat zijn ze ook. Je lichaam verschuift en je wordt van binnenuit veranderd.

Deze verandering vindt plaats op een heel diep niveau en er is niets om bang voor te zijn. Het is zowel transmutatie als transformatie. Je hele cellulaire structuur wordt cel voor cel vernieuwd en op een dag, als delen van jezelf worden veranderd, weet je niet zeker wie je bent of zelfs waar je bent.

Daar is een heel goede verklaring voor. Je voelt je anders omdat je anders bent. Je wordt een ander mens, cel voor cel voor cel voor cel. Uw eigen lichaam komt u misschien niet bekend voor. Als je je diep verbijsterd voelt, is dat waarom. Het is een subtiel gevoel, niet echt angstig, maar een gevoel van onrust. het is op dit moment een onderstroom in je leven.
We vragen je jezelf goed te behandelen. Eet lekker, rust en lach. Doe wat u meer wilt doen dan wat u moet doen. Trakteer uzelf op een dierbare gast. Eet van het fijne porselein, neem een ​​bubbelbad. Ga lekker wandelen.
Dit is niet het moment om jezelf op wat voor manier dan ook te beklemtonen. Geef jezelf toestemming om 100% jezelf te zijn en vier jezelf terwijl je dat doet.
We beloven je dat je wenkbrauwen zich zullen ontvouwen en dat diepe turbulentie in je een beetje zal afnemen. Vier je lichaam voor het geweldige werk dat het doet en vier je eigen geweldige zelf.
Wij zijn uw Arcturische familie. We houden je in de gaten, we houden je in de gaten en we prijzen je. U bent geliefd en er wordt over u geliefd, want u bent ons dierbare grondpersoneel.
We vragen je alleen om je focus te veranderen en jezelf te koesteren zoals wij dat doen. Kijk in de spiegel en verwonder je over jezelf. Zie jezelf met onze ogen.
Arcturians gechanneld door Rita Kempf
Afbeelding aan mij gegeven, niet zeker van oorsprong.