zaterdag 7 januari 2017

JENNY SCHILTZ & STEVEN NORTH - ASCENSION SERIES

HIGHLIGTS:

tijdfluxen: als je gefocust bent en in lijn met jezelf, als het stroomt...lijkt het alsof je in een eeuwigheid bent, alsof er geen tijd bestaat; als je niet gefocust bent, afgeleid etc. lijkt de tijd door je handen te glippen als zand, het vliegt om.

taal: het soms compleet kwijt zijn van woorden of het midden in een zin/verhaal niet meer weten hoe verder te gaan. Heeft te maken met dat we het in ons hoofd/in onszelf al voltooid hebben en verder bewegen. We kunnen er dan niet meer naar terug. Het voelt of je het vergeten bent.
Jenny beschrijft dat ze dat soms heeft met het beantwoorden van e-mails (erg herkenbaar!): dat je denkt dat je al een antwoord gestuurd hebt, maar terug krijgt van de ander dat dat niet zo is. Helemaal verbaasd moet je dan constateren dat je het inderdaad niet echt gedaan hebt. Je hebt de mail al verzonden in je hoofd, je hebt het al afgehandeld en je bent verder gegaan. Maar je hebt het in 3d niet gedaan ;-)

overtuigingen vs ervaringen: waar hebben we onze info vandaan en klopt het wel? er zijn velen die ergens in geloven of een overtuiging hebben op basis van iets wat zich bij hen heeft gevoegd in hun leven, maar niet op een natuurlijke manier bij ze gekomen is. Terwijl als het via ervaring bij ons komt, of via herinnering (natuurlijke wegen) we het perfect kunnen uitleggen waarom we een bepaald idee hebben. We weten waar het vandaan komt, we kennen de bron! En anders hebben we het van horen zeggen, we hebben het niet onderzocht op waarheid voor onszelf en dus gaat het mank.
Jenny en Steven praten in dit kader ook over het schoolsysteem. Het georganiseerde van dit systeem en dat je niet altijd via ABCD naar E hoeft te gaan, dat er andere mogelijkheden zijn. Dat je een vermogen moet betalen om informatie te krijgen (academische studies), naast cijfers die aangeven hoe goed je die informatie onder de knie hebt gekregen en die bepalen of je meer informatie mag ontvangen. Ze spreken over het alternatief dat bestaat in de VS: thuis onderwijs. Naast dat het nog steeds het systeem moet volgen, is ook niet iedere ouder een goede leraar. In de Atlantis tijd gebruikten ze licht technologie om de herinnering van de jongste kinderen te activeren. Dat waren degenen met de nieuwste informatie, die kwamen van de Bron.
Ze spreken ook over het compleet in het systeem zijn of er helemaal buiten staan. Sommigen gaan in gemeenschappen/leefgroepen wonen of proberen op andere manieren buiten het systeem te leven, maar krijgen het daardoor extra moeilijk in een wereld die gerund wordt door systemen.

ascentiesymptomen/fysieke pijnen: op het moment dat we groeien in bewustzijn, ontstaat er fysieke pijn bij het uit ons lichaam duwen van de lagere frequentie ten gunste van de hogere frequentie. Er ontstaat een vervorming en dat geeft pijn. Dat is het proces van opruiming. Dus pijnen zijn vaak tekenen dat er een hogere frequentie binnen komt in ons lichaam.
Jenny vertelt dat ze een upgrade heeft gehad in haar cranium en dat dat een mega verschuiving teweegbracht toen het zich probeerde te integreren in haar lichaam. Er zijn pijnen zoals hierboven beschreven, door het tijdelijke bestaan van 2 frequenties op dezelfde plek. Maar ook pijnen die ontstaan omdat ons lichaam verandert.
De laatste tijd ervaren zowel Steven als Jenny weer veel pijnen in de tanden en kiezen. Het duikt dan hier op en dan daar, maar het is heel erg in beweging. Er is veel oude programmering opgeslagen in de tanden. Ook de sinus (holtes) geeft pijn rondom de ogen. Het is allemaal aan het verschuiven om onze groei te versnellen.
Luister goed wat je lichaam vraagt, hoe je het kunt voeden. Laat dat de leidraad zijn en niet wat anderen zeggen of denken dat goed voor je is.

Januari 2017: het gaat vooral over verbindingen maken en jezelf compleet zoveel mogelijk openen, zoveel als je kunt. Daarbij ook overtuigingen loslaten die onze communicatie in de weg kunnen staan.
Er kan informatie binnen komen via dromen over wat we willen en wat we belangrijk vinden; herinneringen komen naar de oppervlakte. Weet dat we het vermogen bezitten om elke herinnering binnen te gaan en die te overschrijven zodat pijn wordt opgeruimd, we kunnen op die manier heen en weer in onze herinneringen reizen, zowel naar die in het verleden als die in de toekomst. Ze komen namelijk allemaal samen in het heden.