woensdag 11 januari 2017

DE VISIOEN ZOEKERS ~ Sue Lie

De  Visioen Zoekers
Sue Lie – 8 januari 2017
via de Aartsengelen, de Elohim en de Geascendeerde Meesters
Geliefden,
Wij komen tot jullie in het NU om jullie er aan te herinneren dat Gaia LEVEND is. Verder, vragen wij dat, jullie, de ontwaakte mensen, deze informatie doorgeven op elke manier dat jullie kunnen. 2017 Is het jaar waarin mensen zich zullen herinneren dat zij NIET alleen hun aardse lichamen zijn. In 2017, zullen mensen zich beginnen te herinneren dat Gaia een Levend Wezen is!
Terwij de mensheid, “opgroeit” en de totaal in zichzelf gekeerde oude natuur vrijlaat, zullen zij WETEN dat Gaia LEVEND is. Dan, zullen zij hun gedrag veranderen? Velen, zo niet de meesten, mensen denken dat zij ‘gewoon’ bezoekers van de Aarde zijn omdat zij zich niet realiseren dat de mensheid en de Aarde EEN zijn.
Bijgevolg, maken ze een rommel van Gaia’s planeet, vermoorden Haar planten en dieren en hakken haar prachtige bomen om. Zouden jullie een boom omhakken in de tuin van de buurman? NEE, jullie illusie is dat de boom, “de boom van de buren is”. Echter, je hebben het mis in die veronderstelling, omdat de boom, Gaia’s boom is.
Zouden jullie rommel op de vloer gooien in een huis van jullie vriend als jullie daar op bezoek zouden zijn? Jullie illusie is dat het ‘hun’ huis is. Zouden jullie de baas spelen over hun kinderen of tegen hun huisdieren schreeuwen? NEE! Jullie zouden respectvol zijn  voor anderen mensen hun huis en kinderen. Maar hoeveel mensen zijn er respectvol voor het planetaire thuis voor Gaia en Haar veelvoudige soorten van kinderen?
Wanneer je dit artikel leest, weten wij dat wij jullie er niet aan hoeven te herinneren dat Gaia Levend is. Echter, wij verspreiden dit artikel aan degenen van jullie die dit zullen lezen, zo dat JULLIE het naar anderen kunnen sturen, die het weer naar anderen sturen, die niet weten dat Gaia LEVEND is.
In feite is Gaia een levend, intelligent, multidimensionaal wezen, net zoals de ontwaakte mensen. Zien jullie hoeveel jullie gemeen hebben met Gaia? Jullie ademen dezelfde lucht, beschermen dezelfde wateren, genieten van dezelfde bergen en voelen de warmte van dezelfde woestijnen.
Te veel leden van de mensheid hebben vergeten, of nooit gedacht om te beseffen, dat Gaia een levend wezen is. Te veel mensen, denken dat Gaia een ding is. Bijgevolg, voelen deze verkeerd geïnformeerden geen verplichting, geen verbintenis om hun Gastvrouw te bedanken voor het toestaan aan hen om te verblijven op Gaia’s thuis.
Diep van binnen weten alle mensen dat Gaia levend is, maar de “macht over anderen” mensen namen de volgende stap om “macht over de planeet” te hebben. Zien jullie in hoe “Macht Over” anderen een noodzakelijke behoefte is voor degene die hun “Kracht Binnenin” niet kunnen vinden?
De Macht Over mensen, zijn allen slachtoffers van anderen die “Macht Over” hen hebben. De meeste van deze duisteren werden niet geboren op deze manier. Zij werden geïndoctrineerd om op deze manier te zijn. Echter, aangezien de frequenties van Gaia steeds meer en meer omhoog gaan naar/in de 5e dimensie, degenen die leven via “Macht OVER Anderen” zullen de energievelden welke zij uitsturen, terugontvangen.
Natuurlijk, het is altijd geweest dat energie uit, terugkeert naar de afzender. Echter, de “tijd” heeft vaak de retour van dat wat werd uitgestuurd, lang nadat het was uitgestuurd, teruggekeerd. Dus daarom, beschikte de afzender niet over het gevoel van verantwoordelijkheid voor de energievelden die hun acties creëerden.
Daarom, hoefden ze geen verantwoordelijkheid te nemen voor wat ze hadden gedaan. Deze meerderjarigen waren in staat om macht over anderen te hebben en ze konden er mee wegkomen voor langer dan dat jij zou willen weten. Niettemin, het scenario gaat veranderen.
Zoals Gaia steeds meer vijfdimensionaal wordt, wordt de “tijd” tussen wat er uit gaat en wanneer het terugkomt korter en korter. Uiteindelijk, alle energie die wordt uitgezonden zal gelijktijdig worden verzonden naar de afzender.
Gaia’s “energie eruit = energie retour” besturingssysteem is veel als een computer. Het heeft geen angst voor de consequenties voor de acties en geen mogelijkheid om dit eigen besturingssysteem te veranderen.
Lang geleden hebben de duisteren de code verbroken voor “energie eruit = energie retour” door het inplanteren van oorlog, sterfgevallen, verhongering en slachting van het land, dieren en mensen, opdat het originele besturingssysteem crashte.
Omdat de “bewakers van Gaia”  (hoeders) betrokken waren bij gevechten door oorlogen, proberend oorlogen te stoppen en het aannemen van steekpenningen, lokmiddelen van de duisteren, zagen zij het grote lijden niet dat hen omringde. Hoe zijn de Bewakers zo corrupt geworden? Het antwoord is geld en angst – geld en angst – en meer geld en angst.
Wanneer zij, net zoals het grootste deel van de mensheid, geen geld hadden (wat een creatie was van de duisteren) waren ze bang voor zichzelf en voor hun families. Toen, omdat hun bewustzijn werd opgesloten in angst, konden zij geen oplossing vinden.
Angst fungeert als een remsysteem voor jullie bewustzijn. Wanneer jullie bang zijn, gaat jullie gehele lichaam in verdediging en vergeten jullie over een effectieve aanval. De strijders voor Gaia hebben effectieve aanvallen gevonden, maar vaak kostte het hun leven.
Wij willen dat jullie weten, dat ook al is hun dood tragisch, zij hebben de “Zaad van de Hoop” geplant. Zolang er nog een Hoop is voor het veranderen van hun levens ten goede, hebben de Strijders voor Gaia de moed gevonden om hun planeet te ondersteunen.
Vaak, alles wat zij konden doen, was zich verbergen voor de duistere troepen van de Illuminatie, maar in ieder geval overleefden de strijders om weer een dag te dienen. Vervolgens, dag na dag en veel meer dagen na dagen, vochten zij de strijd voor de Waarheid en Gerechtigheid tegen de Leugens en Onrechtvaardigheid van de Illuminatie.
Geleidelijk, begon er zich iets unieks voor te doen onder de Beschermers van Gaia. Zij begonnen een realiteit in te zien die de duisteren zich niet eens voor konden stellen. In eerste instantie was het één persoon tegelijk die “het verschijnen” in zag, en zo werd het bekend.
Echter, de eersten die deze realiteit waarnemen, waren bezorgd dat zij enkel een illusie zagen en dat anderen hun uit zouden lachen wanneer zij hun visioenen zouden delen. Maar uiteindelijk, konden enkelen mensen niet langer wachten en besloten dat zij moesten delen wat zij zagen.
Toen gebeurde HET! Toen uiteindelijk één persoon ervaringen deelde, had een ander persoon de moed om die van hun te delen en toen een ander persoon en nog een ander persoon. Geleidelijk, werden veel “puzzelstukken” gegrondvest op het Land van Gaia.
Deze puzzelstukken waren alleen zichtbaar voor dezelfde mensen die hun bewustzijn voldoende hadden uitgebreid om de eerste visioenen te zien. Daarna, om hun visioen heel duidelijk te maken, creëerden zij van wat zij zagen beelden in hun harten en geesten.
Deze mensen waren “De Visioenen Zoekers”, die een plotseling zoeken begonnen te bespeuren naar een visioen, binnenin anderen. Tenslotte, kregen al de Visioen Zoekers het bericht, om een beeld, model, muziekstuk, gedicht en/of verhaal te creëren van/over hun Visioenen.
Tot iedereen zijn verrassing, toen zij hun persoonlijke, fysieke gemanifesteerde visioenen plaatsen in één enorme collage van vele expressies, kon iedereen het samengestelde beeld zien.
Weet je, voordat de “puzzelstukken” bij elkaar werden gebracht, dacht iedereen dat het allemaal aparte beelden waren van verdeelde visioenen.
Maar, toen al de verschillende expressies bij elkaar gelegd waren in ÉÉN expressie, realiseerde iedereen zich dat ze allemaal het zelfde beeld zagen, maar vanuit hun eigen “afgezonderde” waarnemingen.
Toen de beelden niet langer waren gescheiden, vloeiden al de “afgezonderde” beelden naar/in ÉÉN beeld van hun visie als ÉÉN.  Het was toen dat ze zich realiseerden dat de beelden waren gevormd bij wankelende (aarzelende) lagen van licht vloeiend over, onder, eromheen en door de samengestelde expressie.
Het was toen dat zij zich realiseerden dat deze compositie een bericht vormde – een bericht van het Licht. Binnenin dat Nu gingen de Aartsengelen de Hogere Harten van de Visioen Zoekers binnen, de Elohim omringden hun Multidimensionale Geesten en de Geascendeerde Meesters vulden hun Verruimde Stemmen met berichten van Liefde en Licht.
Één voor één, begonnen zij te spreken. Daarop, juist toen zij opgingen in het Eenheidsbewustzijn om een gezamenlijk bericht te maken, vloeiden hun stemmen samen in de Éénheid om een bericht van Licht te maken dat hun individuele en verenigde Zielen vulde.
“Geliefden”, het bericht vulde de lucht, de aarde, evenals de gedachten en emoties van de Visioenen Zoekers. “Jullie tijd van het gevangen zijn binnenin de illusie van de dichte vorm komt tot zijn conclusie. Het is het NU voor de volledige erkenning dat JULLIE Wezens van Licht zijn!
“Omdat jullie innerlijk Licht zich uitbreidt, kan het Licht jullie gedachten en emoties uitdrukken zonder de last van een fysieke vorm. En ook, het Licht dat aanhoudend door jullie heen beweegt, draagt berichten waarvan je weet dat je deze moet delen.
Zoals ieder van jullie jullie eigen beeld hadden, dat samenvloeide om een gezamenlijk beeld te scheppen, vloeien jullie eigen berichten van het Licht samen, om samen een gezamenlijk lichttaal bericht te scheppen. Wij herinneren jullie er aan dat jullie “Boodschappers van het Licht zijn!”
Jullie zullen ieder jullie persoonlijk bericht van het Licht ontvangen, welke jullie zullen laten samenkomen met de andere persoonlijke berichten van het Licht. Dit proces gaat niet over “zou Ik?” of Kan ik?”. Dit proces gaat over het herkennen/erkennen van de Licht Taal welke is ingebed in jullie dagelijkse 3D berichten, boodschappen.
Natuurlijk, in het begin, moeten jullie leren/herinneren om hoe de Licht Taal te herkennen deze is rustig ingebed in jullie dagelijkse leven. Jullie kunnen het nog niet herkennen omdat jullie zijn vergeten hoe de Licht Taal te spreken gedurende vele van jullie fysieke belichamingen op de 3d Aarde.
Velen van jullie zijn in “actieve dienst” geweest, Moeder Gaia dienende. Echter, jullie hebben aardse voertuigen genomen op vele verschillende tijdlijnen van Gaia haar lange dienstverlening als een driedimensionale planeet.
Nu herinneren jullie, jullie ware Multidimensionale ZELF, die ook een aarde voertuig draagt. Wanneer jullie volledig jullie Multidimensionale ZELF herinneren, terwijl jullie nog steeds jullie aarde voertuig dragen, zullen jullie bewegen naar/in en door jullie ascentie proces.
We zijn bezorgd en betrokken geweest om onze vrienden en familie die zich vrijwillig hebben aangeboden om een aarde voertuig aan te nemen, maar NU is het tij gekeerd. Jullie herinneren jullie dat JULLIE Licht zijn. Dus, zie jullie Licht, hoor jullie Licht en spreek zoals het Licht.
Dit Licht is niet aan tijd gebonden of ruimte. In feite, is dit het multidimensionale Licht dat jullie voor het eerst heeft bijgestaan om jullie te verenigen met het Eenheidsbewustzijn, die jullie “grote avontuur” begon. De laagste frequentie van dit Licht is de vijfde dimensie.
Echter, dit Licht en de Licht Taal, resoneren op/in het NU van het ÉÉN. Het is de verbinding van het “tijdloze NU” welke overgaat in en met de vele dimensies en frequenties van jullie Multidimensionale ZELF naar/in het ÉÉN van jullie Nu.
In dit hogere dimensionale Licht die jullie Multidimensionale Geest vermengd, één laat worden met jullie Keel(gebied) en jullie Hogere Hart. Via deze connectie zullen jullie snel of langzaam, hangt van jullie keuze af, beginnen te herinneren hoe de Licht Taal te spreken en begrijpen.
Het zal moed vergen om de Licht Taal van jullie Multidimensionale ZELF te herinneren, daar deze herinnering jullie zullen plaatsen in een transmutatie van wat verder is dan jullie ervaren hebben in welke incarnaties dan ook op Gaia.
Één van de hoofdproblemen, welke de Ascenderenden het hoofd te bieden zullen hebben, is hun bescheidenheid. Hun bescheidenheid zal hen vertellen, “Jullie zijn zo verwaand! Wie denk je wel niet dat je bent? Overigens, wanneer je handelt als jou ware ZELF, zullen mensen denken dat je vreemd bent en zullen niet om je heen willen zijn.”
Dit is wanneer jullie jullie gewonde verleden in jullie hart moeten trekken om te worden geheeld door de Aartsengelen. Jullie hebben waarschijnlijk een speciale Aartsengel die altijd bij jullie is geweest, maar dat hebben jullie niemand durven te vertellen, maar mensen fluisterden over hun “Beschermengel.”
Sta jullie zelf toe om aanhoudend de vele andere expressies van jullie Multidimensionale ZELF te herinneren. Dan kunnen jullie doen laten samenkomen al jullie multidimensionale expressie van Zelf  naar/in ÉÉN wezen zodat jullie zeer kunnen verbeteren jullie Kracht van Onvoorwaardelijke Liefde en Transmutatie.
Alstublieft weet dat “transmutatie” niet hetzelfde is als “transformatie”. Met transformatie worden nieuwe elementen en elementalen, gedachten en emoties toegevoegd aan een ogenschijnlijke driedimensionale ervaring om jullie “over de rand te duwen” naar/in het vijfde dimensionale NU.
Wanneer jullie je vaartuig transmuteren, voegen jullie niets toe. In plaats daarvan, gebruiken jullie het Violette Vuur van Transmutatie om te Schijnen (fel), te Schijnen, het Violette Vuur te Schijnen naar/in het Licht, Licht, Licht! Op deze manier breiden jullie eigenlijk de resonantie uit, de trillingsfrequentie, van jullie lichaam om te resoneren met de frequentiegraad van de vijfde dimensie en verder.
Zegeningen voor jullie allemaal lieve Visioen Zoekers en onthoud alstublieft wat jullie ZOEKEN is wat jullie zullen VINDEN. Daarvoor, zoek binnenin jullie zelf om Jullie Zelf te vinden!
Kom Meer Te Weten over Aartsengelen, Elohim en Geascendeerde Meesters:
L I N K …..
Bron: http://suzanneliephd.blogspot.nl/