zondag 30 oktober 2016

KRISTALLIJN LICHAAM ~ACTIVATIES~KRISTALLIJNE CELLEN EN BUITENAARDS DNA

Dit artikel kwam ik tegen , het geeft inderdaad een geboorte aan van een nieuw lichaam, de energie die dit bewerkstelligd ervaren we nu..geweldig om te lezen Lots of Love to U <3

 

 

KRISTALLIJN LICHAAM Activaties kristallijne cellen en buitenaards DNA / Door Arthura Hector / 29-10-2016

KRISTALLIJN LICHAAM
Activaties kristallijne cellen en buitenaards DNA
Het kristallijne lichaam is een onderdeel van de nieuwe aarde, het opgaan in een fijnstoffelijk lichaam naar de vijfde dimensie. Deze dimensie is nu zichtbaar aan het worden, maar de verschuivingen op aarde van grof naar fijnstoffelijk geven chaos weer. Laat verwarring niet de overhand krijgen, maar stem je af op de liefde.
Door Arthura Hector
29-10-2016
KRISTALLIJN LICHAAM
Activaties kristallijne cellen en buitenaards DNA
Wanneer het kristallijne lichaam wordt geactiveerd, kan het buitenaards DNA beter geïntroduceerd worden. De kristallijne cellen dragen bepaalde codes, door activatie kan dit kristallijne lichaam in werking worden gezet. De lichtcodes gaan verder open en kunnen meer licht genereren. De snel trillende lichtdeeltjes zoals fotonen laten zich makkelijker verbinden met het kristallijne lichaam en zo kan de mens een opwaardering krijgen van het totale energiesysteem. Zo trek je het Hogere Zelf aan. Elke cel communiceert met de andere cellen, het hele lichaam staat in verbinding via deze cellen en zo kan de geest alles herstellen. Want de geest is het besturingssysteem van het menselijk lichaam en zo kan er via de liefde grote sprongen vooruit worden gemaakt. De cellen spelen dus een belangrijke rol. Alles in het menselijk lichaam bestaat uit cellen. Vele verschillende soorten cellen en atomen.


In de cellen liggen bepaalde codes van het DNA en deze kunnen ontwaken als het kristallijne deel wordt geactiveerd. Hoe hoger de lichtconcentratie, hoe beter een buitenaards DNA kan ontwaken en hoe sneller het Hogere Zelf kan aansluiten. Op die manier kan de mens weer gebruik gaan maken van het kosmisch bewustzijn. De poort in het hart dient geopend te worden. De aarde energie kan toestromen om de kristallijne energie vanuit de aarde toe te laten. Daarnaast is het nodig om vanuit het universum gevoed te worden met Licht. Deze Lichtstraal bestaat uit een levende energie vanuit de Goddelijke Bron. De juiste poorten mogen opengaan en de juiste sleuteldrager opent deze poorten. Dit is het Galactische Licht, dat op een natuurlijke manier de mens verder kan activeren. Vele Universele groepen zoals het Ashtar Command werken via deze energie.
HET FIJNSTOFFELIJK KRISTALLICHAAM

Het kristallijn lichaam is veel fijner van structuur, het heeft een veel gevoeliger zenuwstelsel. Prikkels van de stoffelijke wereld komen dus harder binnen. Het is belangrijk voor de mens op aarde om hier rekening mee te houden. Op tijd het energetisch lichaam zuiveren, houdt alles beter in balans. We hoeven dan niet langer ziekten te bestrijden, maar alles mag goed onderhouden worden vanuit een zuiverend Licht. Wordt dit niet gedaan, dan kan het kristallijne lichaam niet lang “leven”. De ademhaling van een kristallijne cel kan niet samengaan met het spanningsveld van het ego. Een ego gerichte manier van leven, mag dus los gelaten worden. De keuze kan nu gemaakt worden voor een natuurlijke manier van leven. Het natuurlijke bewustzijn is een belangrijke factor voor het Aquarius Tijdperk. De nieuwe mens kan nu geboren worden. Een deel ervan mag door de mens zelf aangezet worden, gewoon door dit uit te spreken kan er veel in gang gezet worden. Het pad wordt mooi uitgerold en via een kristallijne activatie wordt dit alles versneld. Een onzuivere geest en een onzuiver hart mogen eerst worden opgeschoond. De trilling mag omhooggaan en dan pas kan het kristallijn lichaam opengaan. Dit gebeurt in vele stapjes. Het kristal-pad wat opengaat zal de mens steeds leiden naar een volgende stap. Soms vereist het veel geduld en is het wachten lang. Totdat de tijd rijp is en er dan plots iets opengaat. Het heeft te maken met het bewustzijn van de mens, kan deze de nieuwe energie toelaten? Zo niet, dan zullen er bepaalde nieuwe ervaringen neergezet gaan worden. De opgedane nieuwe kennis kan dan indalen in het groeiende bewustzijn. Nieuwe energie draagt ook nieuwe kennis. Er mag ruimte gemaakt worden voor deze nieuwe kennis en het oude dient losgelaten te worden.
ONZICHTBARE OMZETTING
 Sommige Hogere energie kan niet worden waargenomen en vele mensen denken dat er niets is gebeurd. Terwijl er in de buitenste energielagen van de mens een grote activiteit plaats vindt. Omzettingen worden pas zichtbaar, als de mens dit kan verdragen. De psyche is nog afgestemd op de gewoontes van de oude aarde. De beschaving van de huidige mens op aarde staat onder een enorme druk. Angst speelt een grote rol in dit alles. Grofstoffelijk denken en fijnstoffelijk voelen komen tegenover elkaar te staan.
Veel energie wordt er omgezet om de nieuwe evolutie te laten opstaan. Het begint in de kleinste deeltjes van de mens en de aarde. Via de cellen en de atomen. Deze dienen als eerste het hogere licht te kunnen dragen. Vandaaruit gaat het razendsnel en uiteindelijk zullen vele het kristallijne lichaam gaan dragen. Dit kristallijne lichaam hoort bij de vijfde dimensie. Hooggevoeligheid is de basis, om zo de nieuwe kennis binnen te laten komen. Via het gevoel en het hart wordt deze kristalkennis boven water gehaald. Heftige emoties kunnen dan ontstaan. Oud en nieuw mogen een plaatsje krijgen in het nieuwe kristalbrein. De aarde zal opnieuw fijnstoffelijk worden, ook zij gaat een kristallijn lichaam dragen. Een totale nieuwe aarde staat op en hier wordt het Kristallijne Paradijs gebouwd. Elk mens kan dit gaan neerzetten. De start in het grofstoffelijke mag plaats vinden. Wat zijn je dromen en hoe maak je deze waar? Begin bij jezelf, dan gaat het nieuwe pad open en deze gaat jou leiden naar een nieuwe manier van leven.

VERWARRING EN DE ANTI-CODES
 Vele mensen vechten tegen deze veranderingen, maar de nieuwe kristallijne energie gaat bij de mens binnenkomen en zij houdt van vrede en vreugde. Laat het gevecht los, dat brengt slechts verwarring. Als er verwarring ontstaat of andere maken jou verward. Let dan op! Op die momenten kunnen er dingen neergezet worden die niet bij je horen. Maak dan een verticale Lichtlijn met God en met Moeder Aarde, zodat je eigen codes beschermd worden. Bescherm je eigen energetische lichaam. De mens is nu nog onwetend en naïef. Vele nieuwe kennis trekt aan en vele nieuwe leermeesters staan op. Zorg ervoor dat er in die verwarring geen verkeerde manipulatie-codes worden neergezet. Waak hiervoor! Besef je dit later, dan kun je deze anti-codes altijd nog omzetten door een gouden Lichtlijn vanuit de Goddelijke Bron neer te zetten. Vraag om herstel van je eigen coderingen. Een goede activatie wordt altijd neergezet via de eigen codes. Aanhaking van verkeerde anti-codes kunnen jou uit balans brengen en je in een neerwaartse spiraal plaatsen. Het “medicijn” of de “liefdescode” van een healer mag tijdelijk bij je komen en samengaan met je energie om alles in balans te brengen, soms heb je via deze weg hulp nodig. Zodra de balans weer hersteld is, ben jij weer baas over je eigen energie. De leermeesters en healers die vanuit liefde werken willen hun energie of codes niet blijvend in je plaatsen. Zij zijn slechts een tijdelijke poort van omzetting en laten op tijd alles los, zodat jij een vrije keuze blijft behouden.
AQUARIUS EN VERBINDEN

De Aquarius energie zegt ons te gaan verbinden. Verbinden is dus het uitgangspunt. Hoe verbindt je, als de omgeving dit niet wilt of kan? Begin bij jezelf en probeer elke dag een energie-afstemming te maken met de Goddelijke Bron en de aarde en daarna met alles om je heen. (*zie NAR en de verticale lichtlijn). In deze afstemming kijk je wat ieder bij zich draagt, maar je observeert alleen. Daarna laat je de liefdesenergie vanuit je hart rijkelijk rondgaan. Dit is een kosmische training. Het is een training in de vorm van loslaten en observeren, zonder in te grijpen. Alleen via liefde kan er een omzetting plaats vinden en alleen als de ander dit zelf wilt. Anders spreekt je, van het manipuleren van de omgeving. In sommige gevallen is het heel hard werken en duurt het erg lang voordat er een omzetting plaats vindt. Je kunt er uitgeput van raken, zorg altijd goed voor jezelf en trek op tijd een grens. Op tijd loslaten van een (zware) energie is aan te raden in deze tijd van omzetting. Ga niet mee in deze verwarring van de neerwaartse spiraal, kun je dit niet alleen vraag dan hulp.
Ik groet het Licht in jullie harten,
Namasté Arthura Hector
*Deze informatie mag gedeeld worden in zijn geheel, zoals het hier is neergezet. Onder vermelding van de bron: Arthura Hector en website:
 www.ashtarspage.com