zondag 30 oktober 2016

ENERGIE UPDATE 30 OKT 2016 ~ Janneke







Voor mij is de uitdaging op dit moment, om rustig met de energie te Zijn, die als een constante door het lichaam pulseert, niets ontziend……alle plekken worden aangedaan en waar nog dichte energie aanwezig is, daar wordt geruimd:D  Alle lagen worden afgepeld en het mooie is dat dit ook in alle lagen van de wereld bevolking plaats vind…ongeacht of je het je bewust bent of niet…time to wake up!  Waar vooral veel opslag zit is in onze botstructuren,tanden.. dit is ook  verdichte materie, deze mogen ook bevrijd worden van hun herinneringen…dus voel je veel energie, soms bij het pijnlijke af om dit te releasen, we worden steeds lichter!


De druk op het hoofd en in het hoofd, je duizelig voelen…niet hier…onbestendig en soms angstig  zijn allemaal symptomen die er zijn. Ook het hartgebied , allerlei pijnen verplaatsen steeds door het lichaam en verdwijnen ook weer net zo snel als ze gekomen waren. Pijnlijke spieren, gewrichten, kramp.. it is all part of the game.

Er gaan ook intense hittes door het lichaam, die ons vertellen dat we aan de overgang begonnen zijn, de kundalini die steeds meer aangaat en ons voorbereid op onze reis, het enige wat helpt is Overgave en  goed gegrond zijn, zodat je de energie makkelijk door kunt laten stromen.

Maar wat ik ook wil delen is dat ik een diep en blij gevoel ervaar van binnen, sinds ik deze energie door me heen voel (nu ongeveer 1 week) Het voelt, alsof ik net voor het moment van de geboorte ben…de druk op het hoofd neemt toe, er is nog niet volledige ontsluiting…wachten dus ….maar ik kan voelen dat we er heel dichtbij zijn, al enige tijd ben ik in mijn huis aan het opruimen en wel zo grondig (zelfs in de kasten) dat het neigt naar nestdrang wat je ook kunt ervaren voordat je geboorte geeft aan een kind.  Allerlei dingen gerepareerd, opgeuimd of juist gekochtJ klaar voor de geboorte het moment van overgaan in het Goddelijke ( Ascentie)

Ik merk dat ik weer meer moeite heb met kijken, werkelijk kunnnen zien in deze wereld, veel  te veel indrukken, het zenuwstelsel vraagt rust, ook het autorijden is lastig…de focus ligt ergens anders. Ons lichaam vraagt om rust en afstemming met het moment, voelt dit goed voor me of niet? Soms kun je ergens niet naar toe bewegen…dit moet waarschijnlijk ook niet!  Geef toe aan moeheid, je bent een mega grote opruiming ,aanpassing aan het  doen, dit vraagt zoveel van je. En heb JeZelf lief

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben, als er vragen zijn, stel ze gerust…we are One ~ <3