maandag 3 januari 2022

Inkomende kristallijne energieën...Sparks of Divine Lighthealing



Inkomende kristallijne energieën...Sparks of Divine Lighthealing

Binnen deze energieën hebben we zo'n potentieel als nooit tevoren om ons DNA te veranderen. We kunnen deze energieën gebruiken om ons DNA te activeren.

We beginnen allemaal met de minimale 2-strengs op koolstof gebaseerde sjabloon.
De mensheid is lange tijd in dit systeem gebleven. Als we op de minimale sjablonen werken, hebben we de neiging om vast te blijven zitten in programma's die al lang in de familie zitten.

Programma's zoals voorouderlijke trauma's, karma en armoede hebben de neiging zich in een lus af te spelen. Het is de bedoeling dat we alle trauma's en alle beperkende programma's en overtuigingen helen en opruimen. Daarom is genezing zo belangrijk.

Ons DNA kan daadwerkelijk worden geactiveerd en overgeschakeld naar Kristallijn.
Je DNA kan daadwerkelijk veranderen en transformeren. We weten dat onze omgeving op zichzelf een enorme impact kan hebben op ons DNA.

Het licht/de informatie die je binnenkrijgt, kan je DNA daadwerkelijk laten groeien.
Eenmaal kristallijn verandert je DNA in de meest verbluffende caleidoscoop van kleuren en vormen. Je DNA kan eigenlijk net zo bloeien als een bloem.

Dit kristallisatieproces lijkt veel op dat van de vlinder. We hebben een organisme dat kan activeren en uitgroeien tot zoveel meer. De rups en de vlinder dragen identiek DNA.
De rups draagt ​​de genen die nodig zijn om vleugels te produceren.

Het hangt er gewoon van af of het is ingeschakeld of geactiveerd. Eenmaal geactiveerd hebben we een organisme dat verschuift naar iets dat zoveel meer is.

De vleugels die het zal vormen, zijn gemaakt van kristallen. De kleuren die we zien zijn eigenlijk een patroon van licht dat weerkaatst wordt door deze fotonische kristallen.

Net als de vlinder heb jij het vermogen om in zoveel meer te veranderen.
De mensheid werkt aan een grote evolutionaire verschuiving.
Om weer een lichtwezen te worden.
==========================