vrijdag 28 januari 2022

Energie update ~ Pyts Boschma



Er komen regelmatig boodschappen en berichten bij mij binnen van de Blue Spirits en de Meester, maar de laatste tijd zijn ze stiller dan anders. Het lijkt wel of het hele universum in retrograde is of de adem inhoudt in afwachting van wat er gaat gebeuren en welke keuzes de mensheid zal gaan maken.

Toch weet ik in de kern van mijn wezen absoluut zeker dat alles goed is en alles goed komt, ook al heb ik geen idee wat er uit deze chaos te voorschijn zal komen. Het zal nog een hele uitdaging worden om van een ik-gerichte mensheid naar een wij-gerichte mensheid te groeien, maar het is ons beloofd dat wij dat kunnen. Wij kunnen dat is ons verteld door de geestelijke wereld. Dus daar vertrouw ik dan ook maar op.

Het is met geen pen te beschrijven hoe de laatste jaren mij veranderd hebben en dat proces is al tientallen jaren gaande, mijn spirituele weg begon 25 jaar geleden, maar de laatste jaren staat de versnelling in de turbostand. Het is bijna niet bij te benen wat er in de wereld - en met mijzelf - allemaal gebeurt.

Zoals elk mens op het spirituele pad ben ik ook nog steeds onderweg, maar nu met meer wijsheid en kennis dan in het begin, dat is zeker. Maar ook ik maak keuzes die niet functioneren, ook ik vergis me in situaties en mensen, denk maar niet dat het ooit ophoudt dit leerproces. Het leven is en blijft uitdagend en verrassend.

Tel je zegeningen is zo'n oude wijsheid die waardevol blijft. Ik ontmoet op de meest onverwachte plekken prachtige mensen en op de meest onverwachte momenten gebeuren er dingen die ik niet meer verwachtte, ik heb mooie gesprekken en ik krijg soms een knuffel van iemand die ik helemaal niet ken, zomaar vanuit het niets.

Ik volg mijn hart en ziel, op een andere manier wil ik niet leven, een leven in zorgelijkheid en angst heb ik gekend, maar ik heb het achter me gelaten, het is niet wat of wie ik ben of wat of wie ik wil zijn. Ik besef heel goed dat niet iedereen zo kan of durft te zijn en dat respecteer ik, want respect voor iedere keuze en beslissing van iedereen - mits het andere betrokkenen niet schaadt - is een spirituele basishouding die ik nastreef!

Ieder mens is vrij en eigen autoriteit. Zo zijn we geschapen, zo zijn we bedoeld en zo ontstaat er een mooie samenleving.

Door Pyts Boschma