zaterdag 29 januari 2022

SaLuSa: The Mesh Of Time, oorlogsgeruchten, Marian Fleet, Inevitable Fate, Portal 02/02


Het idee van een veilige toekomst waar je vrij kunt rondlopen en toegang hebt tot de meest prachtige galactische technologieën, door het zonnestelsel en verder kunt reizen en ziende uitroeiing van alle ziekten van jullie planeet lijkt in de geest van sommigen verre van te gebeuren.

Het is waar dat met het beeld dat ze dagelijks op hun nieuws te zien krijgen, dit echt een utopische droom lijkt.

Om deze reden hebben we jullie allemaal opgeroepen om je niet te concentreren op wat ze elke dag proberen te leveren, zodat je niet in lage vibraties bent, maar dat je de goede gedachten voedt die zeker de energieën zullen bewegen en je naar dit punt zullen brengen. meest sublieme werkelijkheid, die niet louter utopie is, maar een waarheid die in het oplichten van de sluiers ligt.

Je volgende generaties zullen je enorm dankbaar zijn voor hoeveel je hebt samengewerkt, terwijl je trouw bent gebleven aan je hart, zelfs met alle felle tegenstand die, bij elke stap die je maakt, barrières probeert op te werpen om je een terugtocht op te leggen.

Momenteel heb je de wanorde gezien die ze veroorzaken met de constante verspreiding van chaos en angst.

Dierbaren, we zien een veel groter geheel en vertrouwen ons als we zeggen dat het lot van Moeder Aarde en jullie allemaal de lichtgevende Hogere Sferen is.

Dagelijks hebben veel van uw heersers een betere manier bedacht om u te vertellen over onze constante aanwezigheid en hun tijd dringt elke dag door, omdat ze weten dat het, wat het ook kost, niet lang meer verborgen zal blijven.

We hebben verschillende oproepen ontvangen van de Heilige Ouderen van jullie zonnestelsel die ons waarschuwen voor de naderende kosmische gebeurtenissen.

Deze zullen significante veranderingen teweegbrengen in de manier van denken van zielen op aarde, aangezien veel van de systemen die jullie onder controle houden in de komende maanden volledig zullen desintegreren en dit zal jullie een nog groter beeld geven.

Zelfs degenen die zich niet bewust zijn van de buitenaardse realiteit zullen verrast zijn wanneer onze teams hen in hun dromen gaan bezoeken of zich zelfs laten zien met hun dichtstbijzijnde schepen.

Jullie regeringen zijn op de hoogte van deze gebeurtenissen en gaan ook door met plannen hoe ze hun excuses aan de mensen zullen aanbieden wanneer de onthulling van ons bestaan ​​"volledig" onvermijdelijk zal zijn.

Terwijl deze gebeurtenissen naar de huidige tijdlijn marcheren, blijven degenen die in het ongewisse blijven kijken naar het hijsen van valse vlag om voortdurende angst te brengen en hen onzeker te houden met betrekking tot een mogelijke wereldoorlog.

Onnodig te zeggen dat een dergelijke gebeurtenis niet zal plaatsvinden.
Er is geen ruimte meer in het energieveld van jullie planeet voor een oorlog van deze omvang.
Weet dat we de controle hebben over alle kernkoppen die op elk land kunnen worden afgevuurd.
We zouden ze meteen onderscheppen.

Toch zijn er zielen op aarde die zich niet bewust zijn van ons vermogen om in dit opzicht te handelen, of zich afvragen wat onze "niet-actie" in bepaalde situaties is.

Nogmaals, het spreekt voor zich dat we zo ver gaan als uw eigen vrije wil toelaat.

Het planetaire bewustzijn zelf heeft al een niveau bereikt dat een derde wereldoorlog op jullie planeet voorkomt, maar er zijn duidelijk nog details in de genezings- en aanpassingsfasen.

Dit leidt vaak tot lokale botsingen, die ook niet lang zullen duren.

Het vuur van onenigheid onder sommige van uw leiders wordt gedoofd, aangezien ze zich ook bewust zijn van ons vermogen tot directe actie, mochten ze de veiligheidsmarge overschrijden die door ons en hen in de Raad is vastgelegd.

Toch zijn er onder hen degenen die de duistere vloten dienen die op dit moment proberen contact te houden met hun vertegenwoordigers op aarde.

Het is echter nutteloos, omdat onze wetenschappers alle externe signalen die naar het zonnestelsel komen, naar ons toe hebben geblokkeerd en met de bedoeling instructies te geven aan zielen die nog niet voor het Licht hebben gekozen.

In de komende maanden zul je ook vereerd worden met een nauwere benadering van de Starfleet van de Vrouwe van de Werelden, Moeder Maria.

Zij die door de melkweg heeft gereisd en miljarden wezens heeft opgeroepen om zich over de aarde te presenteren in deze speciale periode van diepgaande transformaties.

Velen zullen op sommige momenten van het huidige jaar duizenden heldere blauwachtige stippen door de lucht kunnen zien slenteren, en dat zal er niet uitzien als eenvoudige sterren, omdat het blauw een andere toon zal hebben.

Veel van deze schepen zullen ook overdag in wolken gehuld zijn en je zult ze in hemelsblauwe tinten kunnen zien.

Deze komen het dichtst in de buurt van de voortdurende steun die je hebt ontvangen tijdens je reis op aarde terwijl je je losmaakt van de banden van duisternis en terugkeert naar je verdiende plaatsen van vrede, vrijheid en gelukzaligheid.

Wees nooit ontmoedigd!
De zomer zal het allemaal waard zijn!
Je inspanningen worden overal in de melkweg gezien en je zult worden beloond!

Jullie zielen hebben niveaus van kracht bereikt als geen ander in deze melkweg en je zult dat duidelijk zien naarmate de tijd verstrijkt.

Geniet van de geweldige Portal 02/02 en sta jezelf toe om naar de zachtere krachten te stromen, waarbij je de lasten die je in de loop van de tijd droeg, loslaat.

We weten hoe moe je bent en sommigen zijn ontmoedigd, maar nogmaals, we zeggen dat wanneer je naar de lucht kijkt en oprecht om hulp vraagt, het nooit te laat zal zijn!
Je staat er niet alleen voor en je wordt constant aangeleerd welke nieuwe stap er gezet moet worden en/of in welke richting!

Het is normaal dat velen zich verloren en verward voelen wanneer chaos, oorlogen en ziekten voortdurend worden aangekondigd.

Als je je echter in jezelf terugtrekt en de vrede van je geest kiest, kun je iets anders zien dan aan de buitenkant wordt getoond, want hoe meer je deze innerlijke blik toestaat, hoe meer je verbonden bent met de waarheid.

Op deze manier kun je vrede overbrengen aan degenen die naar je op zoek zijn voor een woord van troost, omdat ze weten, zij het onbewust, dat je iets "anders" te bieden hebt.
De toekomst is zeker en er is geen ruimte voor twijfel!
Je zult vrijheid bereiken en terugkeren naar een Eden-omgeving.
Dit is je lot.

Ik ben SaLuSa van Sirius en nogmaals, als woordvoerder van de Galactische Federatie, ben ik opgewonden voor dit jaar dat gedenkwaardig zal blijken te zijn!
Je bewustzijn zal terugkeren naar meer uitgebreide staten en je zult in staat zijn om meer contact met ons te hebben, wanneer meer en meer van jullie zullen ontwaken uit goed geslapen nachten, met de duidelijke herinnering dat ze bij ons aan boord van onze schepen waren.

Iedereen wacht nog steeds op speciale onthullingen, maar we haasten ons te zeggen dat velen van hen zullen komen van kanten die je je niet eens kunt voorstellen.
Dus sta jezelf toe om je hoofd in een andere richting te draaien en misschien zul je dingen gaan opmerken waar je je voorheen niet bewust van was... Het is een tijd waarin je ook erg verrast zult zijn door je eigen intuïtieve vermogens, wanneer de meer ontwikkelde kanalen zullen worden nog beter en degenen die in opleiding zijn, zullen zich meer verbonden voelen.

Het tijdnetwerk dat alle tijdlijnen bij elkaar houdt, blijft zich ontrafelen en laat geen andere lijn over dan die van Ascentie.

Het is je onstuitbare lot.

Selatherin Al Arjaten!
(In het Siriaans: omdat ja. We zijn allemaal één!)
Wees in vrede,
Wees in het licht!
Rafael (Neva/Gabriel RL): Dankbaarheid, SaLuSa!